Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 4

• 35 172
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
И аз бях за глутен.
Нещо в мен подсказа, че е Опра не знам как, но най вероятно не бих рискувала ако нямам жокер.

# 466
Аз щях да стрелям със захар, но след 50/50 месо, защото зехтина си е полезен, а и е известно, че в Германия има много вегетарианци, поздравления за което! Не съм вегетарианка по здравословни причини, но се възхищавам и го смятам за правилно.

# 467
  • Велико Търново
но аз съм срещала името като ОрФа
Да, Билалов каза, че на български било известно като Орфа.

# 468
но аз съм срещала името като ОрФа
Да, Билалов каза, че на български било известно като Орфа.
Да, извинявам се, в момента гледам епизода, просто ви прочетох тогава.

# 469
Боби Аврамов- първият участник, посетил 98 страни - дадоха му въпрос "Къде се налага да свалите обувките и метални предмети...- Отг. летището", трябва да бъде "На летището". Но  е по 'специалността' на участника. Въпросът за Берлин, са му задали по същата причина, може да е бил там  и да знае, да го побутнат малко нагоре. Но се оказа всъщност лош късмет.  Участникът добре използва жокер, а как да поиска още един жокер за същия въпрос? И публиката едва ли щеше да даде верен отговор, единствено подходящ приятел. И все пак от "месо" и "зехтин" защо избра  зехтин като по-вредно?

# 470
Той сам каза, че зехтина е полезен..... не беше палмово масло да речем да се замисли. Не мога да разбера след 50/50 защо така реши, малко ме е яд, според мен имаше какво да покаже. Но така е... когато си там един грешен отговор и чао, пред екрана това не е проблем знаеш нещо, друго не го знаеш, после пак знаеш...

Ето че разсъжденията не са лошо нещо, защото ако разсъждаваш на глас можеш да достигнеш до верния отговор, а иначе какво... стреляш си нещо каквото ти дойде, но ако помислиш/говориш на глас Grinning е по-добре понякога.

# 471
  • Русе
Не разбрах коя е библейската героиня Орпа, не трябваше ли да обясни?
Етърва на Рут, но аз съм срещала името като ОрФа

Не са етърви, сестри са и да, в българския вариант на библията е Орфа.

# 472

''15 Тогава рече Ноемин: Ето, етърва ти се върна при людете си и при боговете си; върни се и ти подир етърва си.''
Рут 1 глава стих 15

Двете са от един народ, но не са сестри, омъжени са за двама братя

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 23:22 от T.Valcheva

# 473
  • София
Аз за месото го знаех, имам приятел германец, който от пет години ми се оплаква, че първо спряха свинското в детски градини заради мюсюлманите и постепенно започнаха разговори за намаляване цялостно на месото.

За Опра обаче не го знаех. Нямах идея на този въпрос, само Ким щях да изключа.

# 474
  • Русе

''15 Тогава рече Ноемин: Ето, етърва ти се върна при людете си и при боговете си; върни се и ти подир етърва си.''
Рут 1 глава стих 15

Омъжени са за двама братя

Всъщност така е, аз знаех, че са сестри, но като се замисля, грешката ми е от английското sisters in law.

# 475
Щях да стрелям директно със захар, без да се замислям, даже се ядосах, когато реши да ползва жокер. Определено се изненадах де, но след 50/50 щях да кажа месо. По-логично и модерно е. Абе прецакаха го малко, макар че сте прави, че му е "по специалността" леко.

На въпроса за Опра отговорих, защото знаех имената на останалите три и ги изключих веднага. Мила Кунис се казва Милена (украинка е), Ким Кардашиан е Кимбърли, а на Майли Сайръс собственото име е псевдоним - тя се казва Дестъни Хоуп Сайръс. Та...остана ми само Опрата.

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 11:25 от Donna Paulsen

# 476
Аз за месото го знаех, имам приятел германец, който от пет години ми се оплаква, че първо спряха свинското в детски градини заради мюсюлманите и постепенно започнаха разговори за намаляване цялостно на месото.

[/quote
Лол, белите християни направо си умират да бъдат политкоректни. Как може заради мюсюлманите, да спрат свинското. Нека си го има , а който не консумира ,без значение по какъв повод да не яде. Но не. Англия пък си свалила кръстовете от покривите на църквите. Никога няма да видим такъв жест към бели християни. Ама абсолютно никога
Мислех си, че мнозинството налага правилата . Явно съм грешал . Докъде стигна тоя свят😬

# 477
В интервю преди години немският футболист Лотар Матеус разкритикува табиета на българите да ядат големи количества месо. Та може и да е вярно,че немците ограничават месото.

# 478
  • earth
В интервю преди години немският футболист Лотар Матеус разкритикува табиета на българите да ядат големи количества месо. Та може и да е вярно,че немците ограничават месото.
Ако Матеус наистина го а казал, значи е пълен идиот и некомпетентен да бъде треньор. Месото е най-полезната храна. А немците правят не-една глупост по идиологични причини. Затварянето на ядрените електроцентрали е друг пример. 

Ако човешката еволюция може да се събере в 24 часа, ние сме яли месо 24 часа, хляб 6 минути, преработени храни 4 секунди.

# 479

Лол, белите християни направо си умират да бъдат политкоректни. Как може заради мюсюлманите, да спрат свинското. Нека си го има , а който не консумира ,без значение по какъв повод да не яде. Но не. Англия пък си свалила кръстовете от покривите на църквите. Никога няма да видим такъв жест към бели християни. Ама абсолютно никога
Мислех си, че мнозинството налага правилата . Явно съм грешал . Докъде стигна тоя свят😬
Това с кръстовете не мога да го повярвам!? Как така ? Grinning Не е ли отново начин да се пускат слухове, за да се разединяват хората...
Аз такъв жест и не искам, това не е уважение, а по скоро ми звучи странно и абсурдно.

Месото се намаля (а не спира) заради вредните емисии, а не заради мюсюлманите. От години е тренд в Германия да си веган или вегетарианец, няма общо с религия това, не е дошло нито от бежанците, нито от исляма.

Общи условия

Активация на акаунт