Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 4

• 35 174
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Всъщност отглеждането на зеленчуци и житни култури повече увеличава вредните емисии, отколкото отглеждането на добитък.

# 481
И в Библията животновъдите са на почит - вижте Кайн и Авел. Wink Ама те на Запад нали мразят Библията...

# 482
  • Варна
И аз се изненадах за месото, бях убедена, че е захар.
Относно въпроса за името, предположих, че е Опра, понеже ми е останало впечатление, че чернокожите са доста религиозни(посещават църковни хорове),  а и моментално изключих първите две опции(Майли и Ким).

# 483
Всъщност отглеждането на зеленчуци и житни култури повече увеличава вредните емисии, отколкото отглеждането на добитък.
Rolling Eyes

Това се случва, защото половината от цялата житна реколта в света се използва за изхранването на животните, които се използват за храна.

# 484
При така зададеният въпрос,се сетих че фамилията на Опра,Уинфри може да идва изчанчено от Онуфрий,(български светец)! Laughing

# 485
  • earth
Rolling Eyes

Това се случва, защото половината от цялата житна реколта в света се използва за изхранването на животните, които се използват за храна.
А ако не ядахме животни нямаше ли да консумираме вместо това тази житна реколта, с която те се изхранват?

Виждал съм излседвания, според които, като се вземат под внимане много фактори, консумацията на месо води до незначително повишаване на вредните емисии от агро бизнеса (до 3%).

# 486
за в бъдеще ще се яде синтетично месо, това ни готвят...
За месото съм объркана дали е полезно или вредно, преди ни внушаваха, че е полезно, сега, че е вредно...ама уж заради вредните емисии... Манипулират ни както си искат.

# 487
Аз пък ям малко месо и не ме интересува особено, но нямам намерение да престана да консумирам продукти, съдържащи мед, яйца, мляко, сирене и др. Като цяло съм против веганството.

# 488
  • earth
Храните, които се пробутват са храните, от които се прават най-големи печалби. Това не са месо, пресни зеленчуци, риба, а индустриални храни с дълга трайност(!), много въглехидрати и малко хранителна стойност. Погледнете с какво са пълни рафответе в супермаркетите.

# 489
  • Пловдив
Не съм я срещал новината за Берлин и ограничаването на месото при студентите. И аз бях за глутена, а то какво се оказа.
Аз - за захарта първоначално. Grinning Месото ми беше на второ място, все пак не от вчера се препоръчва дори от нормални диетолози, не от зелени вегани, да не се прекалява с него.
---

За Опра знаех, че е Орпа, Нувийон не го бях и чувала даже.

# 490
  • София-Младост
Необходимо ли по един въпрос всеки ден да предизвиква такава дискусия по няколко страници за и против...
Сега всеки ще мине да си каже мнението за веганите, салатите и месото...ми няма нужда.

# 491
  • earth
Чел съм ги. Вижте по-горе.

# 492
А стига бе,вегерианство и германци! На тия и десертите им са с месо.Дъщеря ми е вегетарианка и когато бяхме в Мюнхен беше голям зор да и намеря такава храна.Само за пример - влезнахме в един ресторант до прочутия им замък да обядваме.Ами от цялото огромно меню имаше само 2 (две) ястия без месо,едното беше тортелини с тиква,другото нещо с дюля.

# 493
Махараджа не е на арабски.

# 494
  • I want it all and I want it now.
Обьрка расите, този 😜

Общи условия

Активация на акаунт