Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 4

• 35 159
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Много лесен ми се струва този въпрос за 3000 лв.! Той не е ли чувал за индийските раджи!

# 496
И за мен беше елементарен, учудих се, че и жокерът не знаеше.

# 497
  • Mediterraneo
Булката да ходи да се жени. Прелива от пусто в празно, елементарна работа.

# 498
И водещия не може да и прочете опциите и за обаждане, жалка работа. Очаквано оставиха Чернобил, това което е гледала.

# 499
Сега прочетох за делото, дано да спечели Нона; американците за пореден път изкривяват факти, за да издигат техните хора.

# 500
Не знаех отговора на въпроса за шахматистката, но Гугъл веднага изплю отговора – за отрицателно време. То достатъчно беше да каже, че е шахматистка и да наведе към верния отговор.
И с махараджата беше така.
Съвет: ако участвате и ви трябват приятели за жокери, подбирайте такива, които са бързи и чевръсти с Гугъл. С бързи пръсти и да знаят как да зададат ключовата дума за търсене.

Същото важи и за участниците – да прочетат набързо въпроса и да наблегнат на ключовите думи, за да улеснят жокера.

# 501
И водещия не може да и прочете опциите и за обаждане, жалка работа. Очаквано оставиха Чернобил, това което е гледала.

Двата отговора, които остават при 50:50, са предварително определени, а не някой в момента да решава дали да "забие", или да улесни участника.

# 502
Пак неточен въпрос. Не бях чувала за Кир Роял и попрочетох малко. Прави се не от сок/сироп от касис, а от ликьор от касис.

# 503
Този въпрос беше подвеждащ и неадекватен.

# 504
Не можеш да съдиш сериал. Можеш да съдиш продуцент, сценарист, режисьор, създатели. Вярно, че се разбира за какво става дума, но все пак въпросите трябва да са правилно формулирани.

# 505
Тя съди Нетфликс.
Аз имах предвид въпроса за Бонд - много некоректен!

# 506
Въпросът за Бонд беше хем фасулски лесен,хем нелепо-смешен! Laughing С елементарна логика може да се стигне до правилният отговор - Авакум Захов.

# 507
  • София

Стани богат - 18.01.2022

# 508
На мен пък ми хареса въпроса за Бонд 🙂
Предпочитам да има повече такива въпроси, отколкото за някакви новинарски факти или с конкретни цифри, имена и дати.

# 509
  • София
Тя съди Нетфликс.
Аз имах предвид въпроса за Бонд - много некоректен!
А защо?

Общи условия

Активация на акаунт