Мами СЕПТЕМВРИ 2022

• 41 332
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Joyforall, благодаря за информацията. Blush
Milo, мисля, че не е проблем това с урината. Аз си бях взела от аптеката контейнр, защото откакто съм бременна се събуждам като по часовник в 6-7 часа за да пишкам. Grinning пише,че имаш бактерии в урината. АГ не ти ли каза нещо за това?

Бях си взела контейнерчета от аптеката, но пожене забравих сутринта и бързах да пишкам, реших да го направя на следващия ден.
В Бодимед обаче жената ме убеди, че не е задължително да е с първата урина.
Нищо, ще отида утре с една стерилна първа и ще си пусна и железния комплекс.

Да, АГ съвсем нищо не каза за никой от резултатите.
Отговорът беше - Не трябва да правиш нищо различно до прегледа.

# 406
SunLove аз съм останала най-доволна от витамините на NOW. ПИя си ги от септември, спрях ги за изследвания като забрменях (т.е. около месец и половина не ги пия) и ми излизат винаги много добри стонсти. Сега за Б12 ми изписа и Метилколбамина на Natural factors. Б12 не съм пила от години, но пие един Б комплекс чат-пат на Now. Не са ми ниски Д и Б12, ама иска да са в горна граница док.
На мен ми пусна освен изследванията на Milo_milo и микробиология, Хепатит Б, желязо, HIV и васерман. И на Вас ще ги пуснат, явно някой АГ ги пускат по-късно. Бях тогава 8 г.с.
Бактериите според мен са, защото си пишкала в чашка, т.е. не е стерилна урината. Ама за всеки случай ги повтори.
Нормално е да има промяна при изследванията ти. За мен изненадата беше захарта. Отключва се туй и онуй като забременее човек.
Момичета аз да питам според вас колко трябва да е хомоцистеина. Излезе ми 5,8, реф. 0-12. Според него е ок. Има ли такива, които са го изследвали и колко е при вас?

# 407
Здравейте, имали мами които са изкарали ковид на скоро докато са били бременни? Как се справихте с кашлицата? Благодаря предварително!

# 408
При предната ми бременност 3 пъти ми излизаха бактерии в урината. Оттогава се научих само стерилна урина да давам. След нея не излизаха никакви бактерии.

За кашлицата. Карах ковид с предната бременност. Много бързо минава с кромид лук пасиран в чопър с мед. Хапваш си по една лъжица по няколко пъти през деня. Иначе съм пила и сироп гринтус. Подходящ е за бременни.

# 409
Cherry, аз съм също с болки като при цикъл. Както казваш поносими са, но не е приятно..

На мен ми изписаха но шпа, 3х1, но аз не го пия редовно, не искам излишно да се тъпча с хапчета.
Вече, ако много ме заболи, си взимам хапче, защото не е хубаво и да те боли.

Моят съвет е да си взимаш но шпа, не се притеснявай, не са вредни, изписват ги постоянно на бременни.

И всички да си изследваме витамините предлагам 😂

# 410
Аз пия но шпа вече месец и половина 3х1, не винаги има болка когато матката прави спазми, за това е добре да се пие редовно щом е предписано, преди 30 години майка ми също и е предписано но шпа, когато е била бременна с мен, така че не се притеснявайте нищо ми няма 😁

Cherry, аз съм също с болки като при цикъл. Както казваш поносими са, но не е приятно..

На мен ми изписаха но шпа, 3х1, но аз не го пия редовно, не искам излишно да се тъпча с хапчета.
Вече, ако много ме заболи, си взимам хапче, защото не е хубаво и да те боли.

Моят съвет е да си взимаш но шпа, не се притеснявай, не са вредни, изписват ги постоянно на бременни.

И всички да си изследваме витамините предлагам 😂

# 411
Ние още не сме казвали на никой за новината, предстои другата седмица.

Тогава ще питам майка ми какво е пила 😂

# 412
Парушева, и на мен ми пуснаха същите изследвания. Още днес ще си взема В12 и Д. Писах на АГ, но кой знае кога ще ми отговори.

# 413
Здравейте, в 10г.с. съм. От както съм видяла положителния тест декември месец всеки ден имам болки все едно всеки момент ще ми дойде, търпими са не са остри, но все пак дискомфортни. Въпросът ми е дали има и други като мен?
В 8г.с. бях на преглед и АГ каза че е нормално, а следващият преглед ми е другата седмица.
И аз съм така, днес бях на преглед и ми каза, че е нормално тъй като се прави място за бебето, матката се уголемява. Каза ми да пия и аз но шпа 3×1 ако боли, но каза да не го спирам изведнъж и рязко, а да намаля дозата от 3 на 2, след това от 2 на 1, и след това да спря да ги пия 😇

# 414
Аз да попитам, на вас подут ли ви е коремът? Не виждам никаква логика толкова рано да личи, а коремът ми е надут все едно в 3 месец. С предната бременност не съм имала такова нещо, но може би сега съм с 2-3 килограма повече отколкото започнах предишната.

# 415
Аз да попитам, на вас подут ли ви е коремът? Не виждам никаква логика толкова рано да личи, а коремът ми е надут все едно в 3 месец. С предната бременност не съм имала такова нещо, но може би сега съм с 2-3 килограма повече отколкото започнах предишната.
Аз миналата седмица бях като балон. Не като в трети, а като в пети месец- ужас! Сега съм по-нормална. Но така или иначе и преди да забременея си имах сланини и коремът ми по принцип си е по-отпуснат отпреди 15 години.

# 416
И на мен корема ми е доста голям, а съм само 9 г. с. , мисля че при мен е защото пия прогестарон, но щом и при вас е така, значи си е нормално, старите дънки не ми стават още от 6 г. с....... А реално съм качила само 1,800 кг до сега

# 417
На мен ми е също подут. Горе-долу от самото начало, което много ме озадачи. Предишната бременност ми “пролича” към 5-ти месец, но и бях по-слаба. Сега вече мисля да изровя старите си клинове за бременни, добре, че не излизам много-много, но за мен - личи си нещо там 😁
Също съм на прогестерон, може и да има връзка, хормон е. Засега не съм качила.

# 418
Аз съм само 45кг и ми личи доста😁 явно е нормално щом и други споделят🤷‍♀️

# 419
Момичета, пуснахте ли си вече витамин Б12 и витамин Д? Притеснява ме малко витамин Б12, който ми е в норма 252 при референтна стойност 156-672, но е долна граница. Писах на моя АГ, но каза, че е в норма и да не пия нищо.

Общи условия

Активация на акаунт