Мами СЕПТЕМВРИ 2022

• 39 866
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Супер новини, Джери Simple Smile Все такива да са оттук нататък.
Аз съм 5гс+4 и чакам с нетърпение следващия преглед на 28.01,за да чуя сърце. Предните дни нямах кой знае какви симптоми, но днес не се чувствам добре. Боли ме коремът, все едно ще ми идва, ама не баш, слабо, тъпо.... Появява се чувство за повръщане, но все още не съм повръщала.

# 151
  • София
Pan pan, аз също имам гадене, но не съм повръщала. Но само като хапна и стомахът ме се преобръща. Иначе се чувствам безкрайно изтощена

# 152
Добър вечер, дами. Направих си 4 теста и резултатите са +. Запазих си час за АГ в сряда, та да видим в коя седмица съм ,понеже МЦ ми е нередовен доста- 38,40+ дни.🌻🌻

# 153
Здравейте, мили мами и от мен! Пожелавам ви да сте здрави и имаме всички лека бременност!
Аз се записвам с дата 16.09!

При мен засега има болки в корема, като се старая да избягвам но шпа, въпреки че ми е разрешено. Болките не са толкова силни и успявам.

Но за съжаление имам цистит. Ужасно неразположение е, засега съм на билкови хапчета, дано отшуми по-скоро..  Някой имал ли е подобни симптоми?

# 154
Момичета, снощи като ставах до тоалетната забелязах съвсем леко кафеникаво зацапване, буквално няколко точици. Днес до обяд го нямаше, но преди малко пак се появи. Отивам на лекар след малко, но все пак на някой случвало ли му се е?

# 155
  • София
Да, понякога може да е малък кръвоносен съд и няма проблем. Важното е лекарят какво ще каже

# 156
Момичета, снощи като ставах до тоалетната забелязах съвсем леко кафеникаво зацапване, буквално няколко точици. Днес до обяд го нямаше, но преди малко пак се появи. Отивам на лекар след малко, но все пак на някой случвало ли му се е?
И аз от снощи съм с леко светлокафяво само при бърсане.Болки имах 2-3 пъти остри едностранно. Др ми назначи но шпа 3х1 и папаверин 3х1 , вит.с от 500 вече 1000 мг и спрях аспирина. Аз от самото начало съм на утрогестан и прогестерон депо през 5 дни, заради аборт миналата година
Всичко ще е наред!
Аз съм на 27 на преглед.

# 157
Момичета,днес си направих кръвен тест и резултата е 881.89 MIu/ml. Нямам никакви симптоми освен болка в гърдите и понякога ме болят яйчниците.😄 Относно цистита ,преди време съм пила Цистон на Хималая - билково лекарство е и много помага наистина.

# 158
Момичета,днес си направих кръвен тест и резултата е 881.89 MIu/ml. Нямам никакви симптоми освен болка в гърдите и понякога ме болят яйчниците.😄 Относно цистита ,преди време съм пила Цистон на Хималая - билково лекарство е и много помага наистина.
Честито! ЧХГ ти е супер след 2 дни пак
Поне мен така ме кара др да види как расте, защото на УЗИ нищо не се виждаше беше прекалено рано към 3г.с. и ми каза че след 1500 ще се види плоден сак

# 159

Може да попиташ дали е ОК и при бременност и да продължиш с него.
Имах проблеми с бъбреците преди време и ми подейства доста добре.
Кога си на преглед? С този резултат от ЧГХ до 2 дни вече ще може да се види сакче и ще може да потърсиш становище за цистита.

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 18:21 от Milo_Milo

# 160
Малко съм объркана и разстроена да ви кажа Sad Този АГ, при който ходих миналата седмица на първи преглед нямаше часове, нямах му телефона и нямаше как да отида при него за зацапването, та отидох при друга, уж също с добри отзиви. Каза, че зацапването е отчистенето на влагалището и е ок при положение, че няма кървене от матката. Изписа ми утрогестан 2х2 вагинално. Но! Каза, че не вижда жълтъчно мехурче, което е супер странно, защото миналата седмица първият АГ го видя, записано е в амбулаторния лист и т.н.

В крайна сметка, тази при която ходих сега набързо ми метна един час при нея за вторник другата седмица, а аз бях достатъчно ошашкана, че забравих да й кажа, че имам при колегата ѝ за петък Grinning Сега се чудя какво да правя, но май ще махна нейния час и ще си оставя само при първоначалния и каквото стане това е

# 161
Малко съм объркана и разстроена да ви кажа Sad Този АГ, при който ходих миналата седмица на първи преглед нямаше часове, нямах му телефона и нямаше как да отида при него за зацапването, та отидох при друга, уж също с добри отзиви. Каза, че зацапването е отчистенето на влагалището и е ок при положение, че няма кървене от матката. Изписа ми утрогестан 2х2 вагинално. Но! Каза, че не вижда жълтъчно мехурче, което е супер странно, защото миналата седмица първият АГ го видя, записано е в амбулаторния лист и т.н.

В крайна сметка, тази при която ходих сега набързо ми метна един час при нея за вторник другата седмица, а аз бях достатъчно ошашкана, че забравих да й кажа, че имам при колегата ѝ за петък Grinning Сега се чудя какво да правя, но май ще махна нейния час и ще си оставя само при първоначалния и каквото стане това е
Не се притеснявай,всичко ще е наред! Поне аз така се успокоявам

# 162

Не се тревожи!
Всичко зависи от ехографът с който те преглеждат. Може вторият да е по-стар.
Избери си един от 2-та АГ и се довери на него и спокойно Simple Smile

# 163
Pan pan болки имаш ли ?

# 164

Не се тревожи!
Всичко зависи от ехографът с който те преглеждат. Може вторият да е по-стар.
Избери си един от 2-та АГ и се довери на него и спокойно Simple Smile

Съвсем леки болки в кръста и малко като менструални. Ехографът беше същия, защото прегледът беше в същия кабинет Sad Не съм запозната....по принцип възможно ли е в начлото да има, а после някак си да се резорбира и да го няма? Извинявам се, ако звучи глупав въпроса ми, но наистина не знам

Общи условия

Активация на акаунт