Мами СЕПТЕМВРИ 2022

• 41 287
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Аз повече при този доктор не бих стъпила!

Не бързам с изводите , искам да чуя неговата гледна точка Наистина ми се струва много свестен и стойностен човек , затова съм изумена от това , което се случва

# 451
  • София
Аз повече при този доктор не бих стъпила!

Не бързам с изводите , искам да чуя неговата гледна точка Наистина ми се струва много свестен и стойностен човек , затова съм изумена от това , което се случва
На отговор:Да,и?....каква гледна точка да има...говорете с него, но не знам какъв нормален отговор би могъл да даде...въобще не разбирам защо може да го е направил, явно не е бил убеден и затова не ви е казал нищо, не знам...

# 452
Не знам и аз това си мислех , но дори и да е така , не беше ли редно да ми каже поне че има някакъв проблем 3 пъти го попитах а той все ми казвале всичко е наред.Даже като излязох от кабинета, сестрата ме настигна за да ми каже да не се притеснявам , че всичко е наред !Защо настоява да продължавам с утрогестана ако е видял ,че е умряло??Защо той го измери 15,56 мм а другите лекарки 9мм???
Този отговор -Да,и?? Според мен беше породен от това,че се подразни, че излизайки от кабинета му съм отишла на друго мнение , все едно не му вярвам,че всичко е наред .даже според мен не обърна внимание на това което са ми казали , защото настоява да си продължа  с утрогестана и натаспина

# 453
Аз бих отишла на трето мнение преди кюертажа. Съжалявам за това което се случва....

# 454
Оф, милата!!! Много е лесно отстрани да даваме идеи, но наистина е много деликатно положението. Аз си мисля, че докторът си има някакви съмнения, но предпочита да изчака, за да е сигурен какво се случва.  Явно не е много-много по обясненията, и предпочита вместо да де притеснява, да те извика още веднъж. Но едва ли би те посъветвал да чакаш до вторник ако това би ти навредило. Може да е видял някаква сърдечна дейност, която на другото място да не са засекли с тяхната апаратура. Стискам ти палци!

# 455
Sonya аз горе долу също мисля така , защото найстина вярвам много на този човек!Сигурно е разпознал, че съм много притеснителна , а и знаеше колко чакано и желано беше детенцето и най вероятно преди да е сигурен не е искаш да ме притеснява .Аз същи мисля, че щом ме кара да пия лекарствата до вторник е преценил ,че няма какво да ми стане за 5 дена !Просто във вторник ще говоря с него че съм доста силен човек и да говори направо!Даже и кюртажа мисля при него да си правя,Дано даде смислено обяснение на всичко, защото живот и здраве не мислим да спираме с опитите и следващия път в който забременя мисля отново да съм при него !
Относно апаратурата на другата клиника , не мисля че не биха засекли сърдечна дейност -бах в Марковс( в Стерлбище) , тя е чисто новата клиника на д-р Марков  с нови апарати

# 456
Съжалявам много да прочета, Ирен! Sad Не спирай утрогестана, особено рязко, може да се получи кървене. Потърси мнение, особено по въпроса за кюретажа. Преди няколко години минах през същото и да, не се забравя никога, но сега искам да те успокоя - след кюретажа забременях веднага и кой знае, може би така е трябвало да се подреди съдбата, за да си имам точно това прекрасно детенце, което имам сега. Много кураж и позитивни мисли! Ако имаш нужда от каквото и да е, можеш да ми пишеш!

# 457
IrenB, много съжалявам за ужаса, през който се налага да минеш.
Ако мога да си позволя мнение смятам, че лекарят ти се не е бил сигурен какво се случва и не е искал да прибързва със заключенията.
Не смятам, че който и да е лекар, сигурен напълно, че ембриончето е спряло развитие, ще продължи да тормози тялото на която и да е жена.
Мисля, че това е и правилно.
Приемай предписаните неща и изтрай тези ужасни дни до вторник.
На снимката апаратурата е изчислила срока на бременността на база на размерът на ембриончето и то ми изглежда по-голямо от 9мм.
Пращам ти цялата положителна енергия, която имам и нося. 🤗

# 458
Снимката е от прегледа при моя лекар сутринта , час по късно в другата клинка казаха че е 9мм и им казах преди час беше 15,56 а докторката ми казс”Като е мъртво се смалява” , Толкова ли бързо стават нещата?????

# 459
Не вярвам да е толкова бързо.
Ако имаш снимка и от второто място може да си провериш.

# 460
Не съм взела снимка само няккъв лист на който пише , спряла сърдечна дейност с предписание за кюртаж !
Просто във втората клиника , аз припаднах , слагаха ми няккви системи стана голяма хамалогия и въобще не си спомням даже как сме си тръгнали.но на снимката от сутринта CRL си отговаря точно на срока ми .Това за 9мм си го спомням ,защото преди да ми каже че няма сърце каза това че е много малко и все още бях на себе си
Вече започвам да си мисля че сърчицето е спряло някъде между първия и втория преглед .Както и да е извинявам се , че ви наспамих 2 страници с мойта драма , ще пиша във вторник просто да кажа как е минало всичко.Пожелавам на висчки ви едни здрави бебчета и скоро да се завърна в някоя от темите за бъдещи мами

# 461
Стискам палци вторите лекари да са сбъркали и всичко да е наред с ембриончето. Аз бих отишла и на трети доктор, честно казано при две толкова противоречиви мнения.

# 462
И аз съм на мнение да се посети трети лекар. Късмет, Ирен!

# 463
Ирен, и аз бих посетила трето мнение. Много съжалявам за това, което преживяваш. Дано е грешка, че е мъртво, и всичко да е наред. Стискам палци! Късмет!

# 464
Момичета не зная дали искам да си го причинаявам с третото мнение или да си иЗчакам до вторник при моя си лекар.Както бях писала още на прегледа сутринта при моя лекар се усъмних че нещо не е както трябвс , така че по скоро съм си на мнение че е умряло !И да ме прощава Господ но от целия този стрес от четвъртък досега доста цигари изпуших, но на никой не пожелавАм да изпадне никога в тази ситуация да ти кажат че всичко е наред и час по късно че бебето ти е умряло.
П.С. Прегледа на който ми казаха ,че бебето е умряло беше първия и единствен преглед на който отидох с мъжа си .Той го видя за първи път и то беше умряло, зная че и на него му е трудно.Не вярвам да е грешка , правиха и доплер .Гледаха ме д-р Ивет Райчева и д-р Елена Павлова .Нямам инфо за тях , но дори и да не са добри все пак са две мнения

Общи условия

Активация на акаунт