СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 053
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте! В петък си направих кръвен тест, резултатът беше 32,41 , днес сутринта пак си направих , ще прикача снимки и от двете изследвания, въпроса ми е дали се покачва добре и все още се притеснявам, че са ниски стойностите. По приложение закъснението ми е 6 дни , но не съм засичала овулация и цикъла не ми е от най-редовните последните месеци. Благодаря предварително!

# 346
Да, добре нараства. Не разбирам как определяте какво е закъснението при нередовен цикъл и незасечена овулация. Как изчислихте, че е точно 6 дни, а не повече или по-малко?

# 347
Да, добре нараства. Не разбирам как определяте какво е закъснението при нередовен цикъл и незасечена овулация. Как изчислихте, че е точно 6 дни, а не повече или по-малко?

По приложение ми показва 6 дни, затова уточних, че не съм засичала овулация. Благодаря за отговора ❤

# 348
Ако единия месец ви идва на 28 дни, другия на 35, а третия ви пропусне, то приложението си ги наглася както си иска. Най-вероятно имате много по-малко закъснение.

# 349
Ако единия месец ви идва на 28 дни, другия на 35, а третия ви пропусне, то приложението си ги наглася както си иска. Най-вероятно имате много по-малко закъснение.

И аз така си мисля, кога мога да отида на преглед за установяване на бременност предвид нарастването на чхг? Ако е от значение първото изследване е направено в петък в 13ч , второто днес в 08ч и необходимо ли е да си правя още изследвания за ЧХГ

# 350
Не, не е необходимо да пускате повече.
Според тези стойности, на лекар може да идете  след 4-5 Април.

# 351
Не, не е необходимо да пускате повече.
Според тези стойности, на лекар може да идете  след 4-5 Април.

Много Ви благодаря ❤

# 352
Здравейте при закъснение на МЦ от два дена днес пуснах чхг излезе 0.10 възможно ли е повишение на стойностите? Благодаря ви

# 353
По-скоро не.

# 354
Калво значи възможно ли е? Надяваш се на чудо ли? Имаш шансове само ако си нередовен цикъл и овулацията ти е била незнайно кога.

# 355
]

Здравейте отново.
На 28.03 пуснах HCG,резултата беше 348,60.
Днес е нараснал до 717,70.
Според вас нормално ли се движи, пуснах и прогестерон..според мен е доста нисък,но вие имате повече знания и опит и как ви се струва на вас? Моля за съвет ,кога е удачно да посетя гинеколог.
Благодаря ви за отделеното време .

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 14:59 от Denyyy

# 356
Идеално е, след ден-два може да идете на лекар, ако са станали 10-Тина дни закъснение.

# 357
Много ви благодаря, а как ви се струва прогестерона?

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 14:55 от Denyyy

# 358
Нисък е, говорете с лекаря да ви изпише прогестерон или да вдигне дозата,която приемате!!
Много ви благодаря, а как ви се струва прогестерона?

# 359
Здравейте, момичета.
След трансфер на 5 дневни замразени ембриони 8ми ден Чхг 59,45, 10ти ден 187.
Не е ли нисък резултата, като чета по групите на повечето на 10ти ден е над 300-400.. да се притеснявам ли.. моля за мнение!
Благодаря 🍀🙏🏻

Общи условия

Активация на акаунт