СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 077
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Ами не е лошо да направите консултация с друг лекар. А междувременно пуснете още един кръвен.
Благодаря, малко е късно вече, но ще видя дали ще успея. Сега видях какво сте писали за дуфастона и аз това се чудех, но въпреки това слушам и пия. Забравих да спомена, че с него пия и но шпа. Чудя се дали е възможно наистина да прави опити да ми дойде, а с тия хапчета да го спирам?

# 331
Здравейте, момичета. Бих искала да ми кажете мнението си. На 21.03 положителен тест домашен. ПРМ на 22.02 . Дължина на цикъла варираща от 28 до 30 дни. Полов контакт на 06.02 като това бяха и дните на предполагаема овулация. На 21.03, на 23.03 и на 24.03 имах болки в кръста като ПМС, на 25.03 вчера през деня нямах, но от снощи и днес пак имам - не са силни но ги имам. Изплаших се да не е извънматочна бременност и сутринта пуснах ЧГХ - резултат е 473,44. Какво мислите - нормален ли е за това закъснение или е малко. Запазих си час чак за 06.04 в Токуда, но сред като започнаха болките вчера днес си запазих час за утре запазих  при друг лекар, но при този резултат той едва ли ще види нещо. Много съм притеснена. Моля за съвет.

# 332
Резултатът е супер, а болките са абсолютно нормални. Не се панирайте!

# 333
Резултатът е супер, а болките са абсолютно нормални. Не се панирайте!
Мислите ли че е добре. Тук пишат момичета  в 4 г. с. и 4,5 дни както би трябвало да съм аз с резултати 1000 и нагоре.

# 334
Няма значение коя каква стойност има, не може да се сравнява.
На първа страница са написани референтните стойности по седмици, сама може да видите в какъв диапазон са- едните ще са в минимума, другите в максимума, трети ще са извън тези стойности и пак всичко ще си е наред.
Менструалните болки са най-вероятно от разтягането на матката, много често се среща.
Ако резултатът е от днес, то е много вероятно утре нищо да не се види нито в матката, нито извън нея - това не означава извънматочна, а просто, че сте отишли много рано.
От поста ви аз не виждам нищо, което да навежда на мисълта за извънматочна бременност.

# 335
Няма значение коя каква стойност има, не може да се сравнява.
На първа страница са написани референтните стойности по седмици, сама може да видите в какъв диапазон са- едните ще са в минимума, другите в максимума, трети ще са извън тези стойности и пак всичко ще си е наред.
Менструалните болки са най-вероятно от разтягането на матката, много често се среща.
Ако резултатът е от днес, то е много вероятно утре нищо да не се види нито в матката, нито извън нея - това не означава извънматочна, а просто, че сте отишли много рано.
От поста ви аз не виждам нищо, което да навежда на мисълта за извънматочна бременност.
Ами притесняваме болката, която е предимно в лявата страна в кръста и когато прочетох в темата за извънматочната бременност се изплаших и запазих час и за утре, но сега като излезе този резултат не знам дали не се обезсмисля прегледа- искаше ми се поне да се види ако има сакче в матката, за да се изключи извънматочна бременност. От сутринта е теста.

# 336
Много е рано да се види нещо. Само ще ви притеснят излишно,че не се вижда. Нормални са болките и според мен.

# 337
Здравейте, в събота нямах възможност да си пусна нов тест за чхг и си пуснах днес. Стойностите от 1020 са паднали на 189. Отидох при друг гениколог и се възмути, кой и защо ми е изписал дуфастон при положение, че няма установена вътрематочна бременност. Каза ми да го спра и щяло да ми дойде. Въпреки видимите ниски стойности и думите на лекарката ми е още леко притеснено, тъй като ми предстои пътуване извън страната и ме е страх да не стане някоя беля по пътя. Имате ли представа, след колко време ще ми дойде като спра дуфастона или е строго индивидуални? И за покачването на чхг знам, че е нормално да се удвоят за 48ч., а нормално ли е за 120ч. от 1020 да паднат на 189?

# 338
Според мен спреш ли дуфастона до 2-3 дни ще ти дойде с това бързо падане на ЧХГ. Иначе по спомен след дуфастон цикъла идва до 7 дни след спирането му.

# 339
Благодаря! Не съм вярвала, че ще го кажа, но се моля да ми дойде по-бързо и да се успокоя. Да дойде следващия месец и да пусна нужните изследвания за да разбера защо ми се случва това за втори път.

# 340
Здравейте,момичета.
Закъснява ми 7 дни вече и днес пуснах кръвен тест,прикачвам резултата с молба да ми кажете нормални ли са според вас нивата на хормона за 7 дни закъснение? Всичко това за мен е ново🤗
Мноого благодаря за вниманието!

# 341
Здравейте,момичета.
Закъснява ми 7 дни вече и днес пуснах кръвен тест,прикачвам резултата с молба да ми кажете нормални ли са според вас нивата на хормона за 7 дни закъснение? Всичко това за мен е ново🤗

Много е нисък за 7 дни. Засечена ли е овулацията? Цикълът ви редовен ли е?

# 342
Много ми е нередовен цикъла и трудно засичам овулация,колкото и да се мъча. По-добре значи да си запиша час при гинеколога ми. Благодаря Ви!
Здравейте,момичета.

# 343
Е щом е нередовен. Второ изследване на ЧХГ би показало дали нараства правилно хормонът.
Много ми е нередовен цикъла и трудно засичам овулация,колкото и да се мъча. По-добре значи да си запиша час при гинеколога ми. Благодаря Ви!
Здравейте,момичета.

# 344
Ще послушам съвета ви, благодаря!
🌸💐🌻🌺🥀

Е щом е нередовен. Второ изследване на ЧХГ би показало дали нараства правилно хормонът.
Здравейте,момичета.

Общи условия

Активация на акаунт