СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 019
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Как се развиват нещата?

# 616
Как се развиват нещата?

Уви приключи с мисед миналата седмица. Имаше сак, ЧХГ-то се покачи до 5300, но така и не се видя нищо в сака, който отговаряше на 5г.с. вместо на 8г.с.

# 617
Закъснение от колко дена?Ден? Десет?

4 дни закъснение, 18ти ден от трансфер на 5 дневен ембрион.
Ниско е било като цяло за 5 дневен ембрион и то за 18 ден на трансфер. При мен на 7 ден бе 112,а на 9-307,макар че има всякакви случаи. Правен ли е ПИД на ембриона? Пожелавам ви успех следващия път! Това че сте имали имплантация не е никак малко🙏😇

# 618
Да, доста бяха ниски стойностите в началото, затова се съмнявахме за биохимична бременност, но въпреки това до последно се надявахме, след като и ЧХГ-то започва да се покачва макар и бавно.
Не сме правили ПИД на ембриона. След сегашното развитие на нещата бих се замислила за следващия ни опит Blush Благодаря ви за подкрепата!!

# 619
Здравейте,
Предварително се извинявам за глупавите и тривиални въпроси.
Последна менструация - 27.04.2022г.
Овулация - на 11 и 12.05. положителни ленти за о. На 13.04 -
ЧХГ тест - 20.05 - под 0,1, тоест отрицателен
Знам, че е рано. Едва 7-8 дни. По медицински причини ми се налага да си ги правя възможно най-рано.
Вие какво мислите? Има ли смисъл изобщо да се надявам? Предполагам, че не, но все пак ...
Другият ми въпрос при отрицателен тест за овулация - това означава, че тя вече е настъпила, нали така ?
Благодаря ви предварително!

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 16:50 от Velizara_910

# 620
О може би е била на 13ти или 14.05.
Реално още не и минало и седмица. Най-рано имплантацията приключва 7ми ден след О. В този ред на мисли - рано е още. Изчакайте поне още ден-два.
Лентичките показват пика на хормона ЛХ, след това настъпва О, а ЛХ започва да спада. Т. е. възможно е и в момента на О теста да е отрицателен, което не значи непременно, че О е минала.
Здравейте,
Предварително се извинявам за глупавите и тривиални въпроси.
Последна менструация - 27.04.2022г.
Овулация - на 11 и 12.05. положителни ленти за о. На 13.04 -
ЧХГ тест - 20.05 - под 0,1, тоест отрицателен
Знам, че е рано. Едва 7-8 дни. По медицински причини ми се налага да си ги правя възможно най-рано.
Вие какво мислите?
Другият ми въпрос при отрицателен тест за овулация - това означава, че тя вече е настъпила, нали така ?
Благодаря ви предварително!

# 621
Според мен, има смисъл да изчакаш още 2 дена и пак да пробваш.
Аз имах ЧХГ под  0.10, 7 дена след доказана овулация. Другият месец става на 2г. това отрицателно ЧХГ. Simple Smile

# 622
Здравейте,
Днес ми е 10-ти ден след трансфер на две 5 дневни ембриончета и ЧХГ 267.3
Лекарката ми каза, че резултатите са чудесни, но аз се чудя такива ли трябва да са резлутатите. И възможно ли е и двете ембриончета да са се имплантирали. Реално днес ми се води първи ден закъснение. На преглед съм на 31 май, но се чудя дали да не си пусна в понеделник пак ЧХГ?

# 623
Доктора ти казва, че всичко  е ОК, обаче ти се съмняваш ... ти ли си лекар или тя?

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 12:46 от G.Savova

# 624
Здравейте,
Днес ми е 10-ти ден след трансфер на две 5 дневни ембриончета и ЧХГ 267.3
Лекарката ми каза, че резултатите са чудесни, но аз се чудя такива ли трябва да са резлутатите. И възможно ли е и двете ембриончета да са се имплантирали. Реално днес ми се води първи ден закъснение. На преглед съм на 31 май, но се чудя дали да не си пусна в понеделник пак ЧХГ?
Супер е резултата. Аз на 9 ден бях с 307 с трансфер на една петдневна снежинка. В момента съм в 29г.с. Според мен е хубаво да проследите резултата дали се удвоява.Дали са две няма как да се знае на този етап.Честито и успех😇🙏

# 625
Здравейте , цикъла ми последните 3 месеца ми идва на 32 дни ( 32ден е 1вият ден от новия цикъл) този месец правихме опити 10 дни всеки ден от 11 тия ден до 20тив ден . Не можах много да се справя с тестовете за овулация , но най-наситени две еднакви бяха 18ти ден , което ще значи , че може би съм била на 19 ти ден в ову. На 26ти ден ( 6 дни преди цикъл )кръвния резултат е кръгла 0 . Има ли някакъв шанс просто да е било рано за тест или няма никаква надежда 😕

# 626
Твърде рано е..

# 627
  • Гр. София
Здравейте, моля отново за насока.
На последния ми преглед на 20-ти май (края на 7 г.с.) не се видя пулс. Пуснах двукратно ЧХГ:
20.05 - 42033
23.05 - 47693

Чак в четвъртък съм пак на ехограф.
Как ви се струва нарастването на ЧХГ? Не е ли малко? 😒😒😒

# 628
Здравейте, моля отново за насока.
На последния ми преглед на 20-ти май (края на 7 г.с.) не се видя пулс. Пуснах двукратно ЧХГ:
20.05 - 42033
23.05 - 47693

Чак в четвъртък съм пак на ехограф.
Как ви се струва нарастването на ЧХГ? Не е ли малко? 😒😒😒

След 5000 знам че не нараства с удвояване. Според мен потърсете 2ро мнение. Чувала съм че след 10000 вече има пулс.  На мен ми го пуснаха в 7+1 да го чуя в частна клиника,  а в 6 +4 в поликлиника ми каза лекарката, че даже ембрион не виждала...

# 629
От тук нататък е важно какво показва ехографа, а не кръвния тест.

Общи условия

Активация на акаунт