СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 000
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Момичета ето и моите резултати .
ЧХГ-139
Прогестерон-71
Естрадиол -991
Според вас всичко наред ли е?

# 661
  • София
Здравейте, и аз искам да споделя резултати. Вчера ЧХГ беше 95, пуснах днес след точно 28 часа, защото утре няма да мога в същата лаборатория, резултата от днес е 154. Овулацията предполагам е била на 16 или 17 май. Имах ++ тестове за овулация на 15 и 16 май. Бледа, Въображаема черта на уринарен тест имах на 26 май. Очаквах да е по високо ЧХГ, от друга страна, май днес трябваше да ми дойде... Имам едно кухо яйце, тогава не проследих изобщо ЧХГ и сега докато не видя сърчице, ще съм във филм, постоянно.

# 662
Здравейте, и аз искам да споделя резултати. Вчера ЧХГ беше 95, пуснах днес след точно 28 часа, защото утре няма да мога в същата лаборатория, резултата от днес е 154. Овулацията предполагам е била на 16 или 17 май. Имах ++ тестове за овулация на 15 и 16 май. Бледа, Въображаема черта на уринарен тест имах на 26 май. Очаквах да е по високо ЧХГ, от друга страна, май днес трябваше да ми дойде... Имам едно кухо яйце, тогава не проследи изобщо ЧХГ и сега докато не видя сърчице, ще съм във филм, постоянно.
Как да е повече стойността?Прието е да се удвои до 72 часа. Не се притеснявайте всичко ще е наред.Вашата стойност за 28 часа е супер☺

# 663
  • София
ЧХГ-139
Прогестерон-71
Естрадиол -991
Ива, а тези изследвания на кой ден след овулация са правени?

Мило, с успешната ми бременност ЧХГ на 29 ти ден беше 230...може би заради това леко се разочарова от тази стойност. Наистина, друга лаборатория, тогава мисля овулацията ми беше ден, два по рано... И все пак в главата се запечатва цифрата.

# 664
Вижте референтните стойности по седмици на първа страница. Толкова са широки, че изобщо не може да си правите заключения по тях. Важното е, че расте добре засега.

# 665
Здравейте тези стоиности дали са добри през 48 часа са правени [/img]

# 666
Здравейте тези стоиности дали са добри през 48 часа са правени [/img]

Не се вижда

# 667
Здравейте тези стоиности дали са добри през 48 часа са правени
Здравейте тези стоиности дали са добри през 48 часа са правени

Добре върви.

# 668
ЧХГ-139
Прогестерон-71
Естрадиол -991
Ива, а тези изследвания на кой ден след овулация са правени?

Мило, с успешната ми бременност ЧХГ на 29 ти ден беше 230...може би заради това леко се разочарова от тази стойност. Наистина, друга лаборатория, тогава мисля овулацията ми беше ден, два по рано... И все пак в главата се запечатва цифрата.
Изследванията са на 10 ден след трансфер на  2
5 дневни ембрончета

# 669
първия тест от 26ти май, другия от днес, абсолютно никакъв шанс, нали...

Толкова бавно покачване на ЧХГ може да е извънматочна бременност. Задължително отиди при добър специалист за да проследи нещата.

# 670
  • малкия йеросалим
Здравейте.Имам бърз въпрос.Днес си пуснах кръвен тест за бременност.За първи път пускам такъв.Резултата ми е 10.Описано е,че под 5 е отрицателно, между 5 и 20 съмнителен, а над 20 положителен.Не знам как да разбирам този резултат.

# 671
Здравейте.Имам бърз въпрос.Днес си пуснах кръвен тест за бременност.За първи път пускам такъв.Резултата ми е 10.Описано е,че под 5 е отрицателно, между 5 и 20 съмнителен, а над 20 положителен.Не знам как да разбирам този резултат.

То сте го написала резултата е съмнителен, тоест трябва повторите след 48ч.

# 672

Колко дена закъснение имате или още нямате?

# 673
  • малкия йеросалим
Нямам още закъснение.От няколко дни не се чувствам добре.Боли ме глава,гади ми се,боли ме кръста.Имам съмнение за цветна или извънматочна бременност, затова пуснах и теста.

# 674
Mama moni, трябва да повториш теста след 48 часа, за да видиш как се движи.
Колко дена имаш до цикъл?

Общи условия

Активация на акаунт