Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 598
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! Приятно ми е да се запознаем. Аз съм на 33, имам дете на 5. От около две години (но с прекъсвания) правим опити за второ, засега неуспешни. Обаче: Нова година - нов късмет. На 01.01 започнах с М, на 14-15-16 очаквам О.
Желая късмет и успех на всички ви! 

# 76
Добре дошли на новите мoмичета! Много станахте, та няма да ви пиша поименно, дано скоро всяка от вас види дългоочакваните две чертички! Nature Star2

На самите тестове за О си пише да се използват следобед. Мисля, че причината беше, че сутрин могат да дадат фалшиво положителен резултат. Може да тествате по 2 пъти на ден като наближи О, но да е по-скоро следобед и вечер. Аз тесвам към 17-18 часа след 4 часа спиране на течности и 3 часа не ходене до WC, но при всеки е леко различен часът за най-добро тестване.

# 77
  • На изток от Ада
Аз моите тестове за О ги правя със сутрешната урина, но в някои други групи казват, че не се правят сутрин, но не разбрах причината..
защото хормона на О се синтезира следобяд , нещо такова знам.
Аз имах положителен тест за О рано сутринта 00 и 30 ч и опит на се ден получи се .

# 78
Добре дошли на новите момичета!
Дано ви е полезна темата! Бърз успех пожелавам на всички!
За тестовете за овулация да допълня, че се предполага че има покачване на ЛХ след обяд.  За това се препоръчва тестовете да де правят по това време. Ако не се хване пик може да се пробва 2 пъти в деня.
За витамин д , който не се е изследвал, той не е в дефицит. Аз го пия от година и половина с малки прекъсвания и още не мога да го вдигна на Горна граница.

# 79
Момичета, само когато сте в овулацуя ли правите опити?

# 80
  • На изток от Ада
Момичета, само когато сте в овулацуя ли правите опити?
добре е преди и след О . Тестовете не казват кога е ,а че ще дойде 12 -24 ч след положителен тест.

# 81
Преди ову започваме,но последните месеци като получа (+)тест в същия ден правим опит,но следващите дни нямахме възможност.А доколкото знам след (+) тест ову настъпва до 72ч

# 82
  • На изток от Ада
Зависи от тестовете вижте опътването.

# 83
Хубаво е в седмицата на предполагаемото ову да се правят опити през ден два.

# 84
Добре дошли на новите момичета и бързо да постигнете успех! Flowers Four Leaf Clover

За тестовете за О: аз ги правех около 16ч и винаги съм хващаша пика. Започвах от 10-12 ден като нялолко пъти съм имала положителен след 16ти ден, даже и след 20ти. Ползвах clear ovu и бях супер доволна. Ясно си личеше когато е положителен.
Аз този месец нали не следя нищо и си се обичаме през ден. Само като се увеличи ЦС имахме 3 поредни дни, след това 2 дни пауза и пак през ден. Като си погледнах календара от 2018г. горе долу така са ни било опитите и тогава (абсолютно нищо не съм следила тогава).
Този месец нямам никакви запаси от тестове и се глася 1 ден преди датата за М да си пусна кръвен, че иначе е едно лудо взиране и осветяване на лентичките... Joy Абе, шантава съм си.

ПС. Сега имам друго занимание. Запазих си час за татуировка (всъщност две малки) и през повечето време си разглеждам или рисувам варианти на това, което съм решила. Както казват: Без една мога, само с една - не. Blush

# 85
Здравейте,  да се запиша и аз в темата. На 29г от София. С приятеля ми  започнахме с опитите декември, но се падаше след овулация и не го броя много тогава. Общо взето ни е първият месец целенасочени опити. Последната половин година цикъла ми е много редовен, на 29дни. Усещам си овулацията по ЦС и специфичните болки и тъкмо мина преди ден-два. Реших няколко месеца да опитаме без никакво следене преди ,че така или иначе усещам кога е О. Менструацията ми трябва да е на 20ти, надявам се да е станало. Преди да започнем минах през АГ за стандартни изследвания + хормонални, тъй като съм с Хашимото - всичко ми е оптимално.
Следях ви последните няколко дни и реших да се запиша.
Успех на всички Simple Smile

# 86
Относно ЦС ,няколко дена преди (+)тест ми беше засилен и следващите дни липсваше .Това което не разбирам в деня на самото ову имали ЦС?

# 87
Относно ЦС ,няколко дена преди (+)тест ми беше засилен и следващите дни липсваше .Това което не разбирам в деня на самото ову имали ЦС?
Щом е липсвала може би трябва да използваш гелове подпомагащи зачеването. Мисля че има различни марки. Тук в темата съм чела за преферт гел.

# 88
Дами, спазвам всички инструкции за правенето на тестове и съм изчела сигурно всички теми😄 интересна тема ми е. Всяка вечер ми се чете във форума. Дори и неща които не ме засягат. Моите приятелки се шегуват с мен че медицинско образование е трябвало да запиша да уча. От чисто любопитство реших да ги направя от 7ми ден на цикъла (първи чист). Благодаря на отзовалите се за съветите.
А дали правим опити само покрай овулацията моят отговор е НЕ. Ние си правихме преди да забременея  почти всеки ден. Не се тормозихме да следим кога да свършва в мен или другаде.  Сега започваме пак по стария си начин. Когато ни падне 😄 Успех дами.

# 89
Добре дошли на новите момичета, но да не се задържат тук!
Вече почти не виждам познати имена от времето, в което аз започнах да чета темата, което много ме радва! Една по една да се изнасяме и старите, и новите!

Относно лентичките за О. в някои дни аз съм ги правила и сутрин, и вечер. Например точно миналият месец, когато се е случило, на 25.12 сутринта (около 11ч.) имах положителен тест, следобяд вече беше отрицателен. Усетих овулацията вечерта, но с лека болка, аз от месеци наред нямам ЦС и мислех да взимам и аз гелчето, но то пък взе, че стана.

Общи условия

Активация на акаунт