Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 723
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Наси, ЧРД! Бъди здрава, щастлива и усмихната и още този цикъл да видиш двете чертички! Hug

Круелче, голямо гуш, стиснати палчета за прегледа и да кажеш после как е минал! Simple Smile

На новите момичета - добре сте ни дошли, и за кратко да сте тук Simple Smile

Aloveunreal аз на твое място също вече да съм пуснала още 1 тест, да видя как се движи хормонът. Но това, че се позитивират и другите тестове, поне според мен означава, че нараства Simple Smile

Съни, и аз си мисля, че изпуснахме О, макар че винаги след нея телесната ми температура се повишава, а сега е все още ниска.

Лошото е че сме пренатоварени отново с работа, вчера пътувахме и се прибрахме в 23ч. в София и дори не ни се ядеше от умора, а ММ предните дни се прибираше към 00-01 часа. Абе...тегава работа, май няма да е нашият месец. Честно казано съм му много ядосана и скоро май ще трябва да проведем един сериозен разговор дали ще правим опити за дете или за надграждане на кариера. Двете неща явно не могат да се случват едновременно.

# 496
Съншайн, и моят мъж го изкара тежко и още се долекува. Той го кара август 2020.
Отаприл 2021 правим неуспешни опити за бебе. За сравнение забременях декември 2019 със сина ми от първия път. Така че не се учудвам ако има някакви негативни последици. Надявам се само да са временни.

# 497
Здравейте момичета,
честита Вяра! Да е здрава и палава малка госпожица!
Честито и за чертичките скорошни и добре дошли на новите бебежелаещи.

Аз днес най-после след дълго чакане чух страхотни новини и си видях вече порасналото човече в корема. Всичко върви добре! Другата седмица чак ще ни кажат пола. Тук чак след 14+0 се казва пол, дори предположение. Та минавам да ви поръся със зелен прашец, зелен защото подхожда и на двата пола, любим цвят ми е и е цвета на надеждата.

Бързо оздравяване на всички болни.

# 498
За преболедували от Ковид,не съм съгласна!Сестра ми забременя 2 месец след като бяха болни и двамата .Много хора вече го изкараха ,затова ли има бейби бум  😊
Аз не вярвам!!!!

# 499
  • Sofia
О, благодаря за зеленото! Прекрасно е. Чак почувствах как зелен прашец се стели върху зелената ми блуза в момента...

# 500
Абсолютно съм съгласна с ковида има бейби бум, не го мислете(без да го подценявам) но също имам мн познати с бебчета след ковид. Концентрирайте се върху положителното Simple Smile

# 501
Aloveunreal Забравих да ти честитя. Пускай още един кръвен и дано се удвоява Hug Лека и успешна.

Питах вчера Цвети за Ковида и дали да не отложим процедурата именно и заради това, че може да има последици и в/у СГ. Тя каза, че е нормално да има намалени показатели след преболедуване, но е временно. И според нея няма смисъл да се отлага процедурата ми. Каза да пие витамини. Моят пие Ортомол фертил плюс от около 2 години с по 1-2 месеца почивки и се надявам той да помогне да няма поражения. Така, че според мен си е индивидуално. Ако не бъркам loko, която беше тук от преди година и повече забременя именно след прекаран Ковид и от двамата, а и имаха МФ.

Честито на именниците.

# 502
  • София
Пълнолуние а защо я отложихте процедурата? Аз съм на 18.02 за хистеро

# 503
Всяка болест си оказва влияние независимо дали е Ковид или обикновен грип.

Наси, честит празник! Дано скоро да ти се сбъдне най-голямата мечта!

Аз съм трети ден с М. Този месец ми разказва играта. До сега винаги си изхвърлям, каквото имам да изхвърлям, и на втория ден всичко е приключило. Остава само остатъчно зацапване. Днес обаче все още съм със сериозно кървене, което няма изгледи да спре. Не знам на какво се дължи тази промяна. На всичкото отгоре се чувствам като парцал.

# 504
Вихрогонче❤ Толкова красиво си го написала ❤❤❤❤❤ Благодаря ти за милите пожелания❤❤❤

Да бъде жива и здрава малката ВЯРА !!! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Gift Heart  Много сила, кураж и търпение на майка й, за да си я дочака вкъщи, и много, много да си я гушка и целува! От сърце желая спокойно майчинство и всичко лошо, страшно и неприятно да остане зад гърба ви! Молба към жените в темата - хайде да се помолим Вяра бързо да трупка см и грамове, че да си отиде у дома скоро при близките си! /моят годеник е седмаче, родил се е 1500 грама, бил е в кувьоз, зная, че е било изпитание голямо не само за самия него да се пребори и оцелее, но и за родителите му/

Лилиум, имай ВЯРА, че следващата ти бременност ще завърши щастливо, щастливо, щастливо!!! С теб съм. Прегръщам те. Силно.

Круелла, приеми голяма приятелска прегръдка! С теб съм, не си сама, момиче. Гушвам ви всички тук, нещо ми е много емоционално и развълнувано, възможно е заради снощното Пълнолуние по оста Рак-Козирог, възможно е и защото вече съм в Сатурнова дупка... абе всичко е възможно, но ми се прииска да се разпиша и днес тука.

# 505
Момичета, какво налага хистероскопиите ви? На ехограф ли се вижда нещо, диагностични ли са, как се стига дотам?

# 506
Моята беше заради видян полип съвсем в началото на цикъла. В последствие се оказаха 4 като са ги махали Grinning

# 507
На мен ми откриха полип също на 3 ден след началото на цикъла. Обикновено се вижда с ехограф (вагинален). Причините за необходимост от хистероскопия могат да са различни: полип, хиперлазия и тн..

Едит: Инферийка, на мен май ми предстои на този цикъл, който чакам сега.. (дано не дойде, но ако дойде..)

Може ли да ми кажеш:
- Колко време ти отне да се възстановиш?
- Кога може да се започне с опити (което осъзнавам, че може и да е индивидуално, но ми е интерсно)?
- С пълна упойка ли беше?

Благодаря ти! :*

# 508
Маце ММ е болен от Ковид и съм карантинирана до петък включително. А процедурата беше назначена за четвъртък. Аз питах Цвети за кога да я отложим, защото ако има сериозни поражения от Ковид на показателите на СГ няма смисъл да я правим другият месец.

Иначе при мен не е заради нещо, което е видял. От повече 3 години правим опити и до сега не е имало бременност. При мен не са забелязани сериозни проблеми. Единствено не му хареса, че на цветната снимка се събира накрая контраст, но тръбите пропускат. В Надежда ми казаха, че си е наред всичко.

ММ беше в началото с 1% морфология, но с добавки нещата се подобриха. Другите му показатели обаче са наред.

Идеята на Калчев е да огледа лигавицата и да види дали има проблем с нея. Просто да я изключим като евентуална причина. Ако се наложи може да вземе материал за биопсия. Другата му идея е да надраска лигавицата, каквото и да значи, защото това повишава шансовете за имплантация за следващите 3 месеца. Но мен ме притеснява това, че ако СГ се влоши, то намаляват и шансовете за бременност.

Моята е назначена на около 20ят ден от цикъла без упойка. Калчев иска да гледам на телевизора какви ги върши. Назначи ли са ми предварителна терапия с глобули 3 дни преди процедурата и в деня болкоуспокояващи.

# 509
  • София
Пълнолуние да същото и при мен, само че видя хипреплазия и намален кръвоток в матката. Ще видим какво ще излезне.

Общи условия

Активация на акаунт