Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Приема ли хотел Queen Nelly в Китен домашни любимци?
Какви подобрения ще бъдат направени в хотел Panorama в Kiten това лято?
Кой хотел е подходящ за дете на 5 години в Китен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Приема ли хотел Queen Nelly в Китен домашни любимци?
-
Какви подобрения ще бъдат направени в хотел Panorama в Kiten това лято?
-
Кой хотел е подходящ за дете на 5 години в Китен?
-
Какви са отзивите за хотел Panoraма в Kiten?
-
Какви са отзивите за хотел Queen Nelly, Fresh, Onyx и Elisa в Китен?

Хора, първите ми впечатления не са много добри за съжаление. Хотелът е по мое мнение недовършен, наоколо всичко е в кал, има тук там изникнал райграс, но днес в дъжда е направо...кал и чудо. Но да започна по ред. Паркингът е малък, не знам във висок сезон как ще е. Стаите са нормални според ММ, според мен са малки. Личи си, че всичко е ново, но за съжаление не е доизчистено от ремонта. Банята си е мръсна от разни цименти или нещо такова. Самата стая има недоизчистени точно от такива материали места. Имайте предвид, че изобщо не съм тип чистофайница или голяма претенция. Терасата има само два стола, маса няма, простир няма. За първи път съм в хотел без маса на терасата, а само с два стола. Все пак говорим за хотел 4 звезди....Телевизора не работеше, едно момче идва и го оправи. Има мини гардеробче с 5 мини закачалки, мисля че са за деца. До едното нощно шкафче има контакт, до другото не. Матриците и възглавниците изглеждат удобни. Има един фотьойл, май е разтегателен, според мен не става за спане. Пердета има, нали тях чакаха че да направят снимки
Закуската бива ли я,кафето? Аз ще чакам още отзиви от теб за положението там ,преди да реша какво да правя .Вие за колко дни сте?