На море в Китен - 2022/2023 г.

• 69 115
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
  • Буркина Фасо
А миди продават на главната улица Атлиман, в едно като бистро, но не му знам името, помня че онази каляска дето правят ретро снимките е до него. Взимала съм от там, не бяха лоши, въпреки че тогава опитвах за първи път и нямах база за сравнение 😁
и малко по-надолу на площадчето продават, и в близост до автогарата на Странджа, и на ул.Бриз, и ... на много други места.

# 226
Здравейте! Какви са актуалните цени на чадър и шезлонг в плаж Атлиман? И отзиви за хотел Каменец? Благодаря!

# 227
А миди продават на главната улица Атлиман, в едно като бистро, но не му знам името, помня че онази каляска дето правят ретро снимките е до него. Взимала съм от там, не бяха лоши, въпреки че тогава опитвах за първи път и нямах база за сравнение 😁
и малко по-надолу на площадчето продават, и в близост до автогарата на Странджа, и на ул.Бриз, и ... на много други места.

Да, на доста места има, ние лично сме взимали само от там и мога да изкажа мнение, че ги бива.
А някой знае ли къде има пързалки и люлки другаде освен в градинката зад супермаркет Атлиман (май така се казваше ако не бъркам)

# 228
Като стана въпрос за миди, да питам по-запознатите - мидите чистят ли се, ако да -кога и от кого - преди пърженето или преди консумацията?

# 229
Здравейте! Какви са актуалните цени на чадър и шезлонг в плаж Атлиман? И отзиви за хотел Каменец? Благодаря!
7лв.парчето

# 230
  • Сф
Като стана въпрос за миди, да питам по-запознатите - мидите чистят ли се, ако да -кога и от кого - преди пърженето или преди консумацията?
Преди.
https://gotvach.bg/tips/a-1191-%D0%9A%D0%B0%D0%BA_%D1%81%D0%B5_% … D0%B4%D0%B8 

# 231
Бирария Златна рибка се казваше мисля, капанчето до каляската, винаги сервират в пластмасови тарелки, но са вкусни всички храни, които предлагат.
Точно там само панировка

# 232
Аз не уточних...за месото става дума, пържени ли, панирани ли бяха, само вътрешното което се продава, за него питам...
Днес взехме, и аз си ги лапах така.
Синко обаче взе да ги разтваря да гледал кво имало вътре, та видяхме там едни странни неща...и за това питам...

# 233
  • София
Шанън Лий, пързалки и люлки има и в паркчето, което е над южния плаж в онази част на плажа , където е пристанището. Ако някой може да го обясни по-разбрано от мен, ще съм благодарна да помогне. Паркчето с църквата имам предвид. Някъде до него има почивна база на медицинския университет.

# 234
  • Буркина Фасо
терена на станцията на БНТ Smiley
има и на други места

Аз не уточних...за месото става дума, пържени ли, панирани ли бяха, само вътрешното което се продава, за него питам...
Синко обаче взе да ги разтваря да гледал кво имало вътре, та видяхме там едни странни неща...и за това питам...
яж те бре.... пари сте давали за това rotfImbo 

# 235
  • София
Сега се сетих за още две люлки + пързалка , които са след автогарата като се върви по улицата в посока плаж Атлиман, падат се отдясно след като се подминат едни захлупени магазинчета ( май са за стоки на едро).

# 236
Ми изядох ги аз...и едни калмари като каиши жилави, и тях...Joy

# 237
  • Сф
Така се лапат:). Но са интересни, да. Е, може някоя песъчинка да има . Тетоооо, ти гаче за пръв  път видиш миди. И аз ги чепках като малка Wink. В салатите с лук се видят най- добре, варени 🤣🤣🤣

# 238
Очарована съм от Южния плаж! Много спокойно, няма много хора, а водата е чиста, пясъкът също. Идеално за деца! Има големи площи от неплатени зони.

Мдаааа...ако нямаше стълби, щеше да е топ ъф дъ топа ....и аз много го харесвам...
Няма да минавате по стълбите , а по наклона Simple Smile
Тет, ти си за Влас като гледам, там що стълби има....
Да, пълно щастие няма!

# 239
Бирария Златна рибка се казваше мисля, капанчето до каляската, винаги сервират в пластмасови тарелки, но са вкусни всички храни, които предлагат.
Точно там само панировка
Много разочароващо. От почти 20 години сме всеки август в Китен, верно, че стария собственик я преотдаде бирарията на едни младежи, преди пандемията, но чак до там да са я докарали.... Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт