Джокович + Австралия = ?

• 31 573
  • 764
  •   1
Отговори
# 30
Цитат
Както писах вече, Джокович се пробва да изтарикатства по балкански. И така и вака.
А пропусна златния шанс да им тегли една *ичку ви матерна и да не играе.
Какво ще им тегли,като не е толкова независим на колкото се прави.Първо ще си начеше егото с евентуално поредна защита на титлата.Отделно парите от наградният фонд са ''жълти стотинки'' в сравнение с това,което ще получи от спонсорите.Ние не знаем какъв е договорът му и колко му дават при защита на титлата,но е в пъти повече.
Аз също не мисля,че австралийците мразят сърбите. Joy Балкански комплекси са това.Страна създадена от мигранти,никой не се вторачва в нечий произход.Като има премного китайци и индийци там,да разбираме ли,че тях ги обичат?

# 31
  • Terra incognita
Леко се съмнявам масовият австралиец да знае къде точно е Сърбия, какво представлява и каква история има.

# 32
Естествено, че едва ли е наясно. Постът, който написах е в отговор на пост от първа страница, в който пише, че Англия и англоезичният свят са расистки настроени срещу Сърбия и сърбите.

# 33
Покрай кризата с мигрантите съм запомнила ясно как Австралия стреля по лодките на незаконни  мигранти, а не ги спасява като европейците. Ковид мерките им също са доста строги. Ето, цял свят сега наблюдава с любопитство какво ще се случи. Не само заради Джокович, но и точно щото е в Австралия. Не мисля, че мразят конкретно сърбите.

# 34
Ама няма нищо общо това, че организаторите разрешили да участва с това дали федералните власти ще го допуснат в страната.
Това с две съвсем различни разрешения и това на организаторите не гарантира достъп до страната. Както беше едно време с поканите, за да ти дадат виза. Никаква гаранция нямаш.
А балканският хитряга понеже е богат и известен е забравил, че правилата важат и за него, че и нагло се хвали в социалните медии, че си имал медицинско изключение да не се ваксинира. Пък то се казаха компоти.

# 35
Мен пък ме радва че не се ваксинирал!

# 36
Ама нека не се ваксинира. На никого не му пука дали е или не е.
Ама бъди мъж, решил си да не се ваксинираш, поемаш си последствията от решението, а не мишкуваш и търсиш дупчици да се провреш.

# 37
  • Los Angeles CA
 Джокович е изключително борбена фигура и му желая да успее да  играе и да си защити титлата.

# 38
Ли лу, благодаря за темата! Включвам се с интерес. Твърдо съм за спазване на правилата и недопускане на изключения.
Силно се надявам Австралия да не е корумпирана и да отпътува обратно Джокович. Както не е задължително да се ваксинира, така не е задължително да участва на АО. Тези, които са го подвели,  да се оправят с него.

# 39
Не знаят ли,че няма как да влезе? 🤔
При нас версията е, че си е пуснал документи за влизане в страната по изключение на десети декември, но се е разболял на шестнайсти. Това несъответствие в документите прави проблема.

Скрит текст:

Скрит текст:
Австрийският тенесист Thiem реши доброволно да не участва. Предпочел е в края на януари да е в Южна Америка на Cordoba Open.

Дева Hug

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 10:31 от Анонимен

# 40
Странно ми се струва това екипът му да допусне такава грешка - да знаят, че визата му не е валидна и да не се направи нищо по въпроса предварително. Най-вероятно са щели да го пуснат, както са направили с чешката тенисистка, но тъй като случаят се раздуха много, се направиха на стриктно спазващи правилата. Скандалът ще се разраства, каквото и да се случи. От една страна топ тенисист няма да играе, дори да си направи тест, което е най-сигурната мярка, от друга - за австралийците няма прошка и биха били бесни ако за него има изключение.
Отделно правилата са малоумни и като цяло доста се критикуват - няма смисъл да караш човек, който е преболедувал на скоро, да се ваксинира. За какво му е супер имунитет (това изобщо не е хубаво) към първия вариант? Да не говорим, че ваксинираните заразяват и най-добрият начин да се ограничи заразата, е с тестове.

# 41
  • Далечният изток
Хайде да не превръщаме темата в антиваксърска, а? Има такава, пишете в нея, щом ви влече.

# 42
Да, абсолютно, ще се разводни много, а ние искахме само за неговия скандал да говорим. Все пак те не са дошли у тях, а той е отишъл там и изисква нещо.

Остава въпросът на какво основание е получил medical exemption с официалния срок до 10.12.2021, след като е боледувал на 16.12. (отделно всичките му изяви след положителния тест).

Първо казаха, че учен от Кеймбридж му е дал документ, според който цьолакията е от изключенията за ваксинация. Интересно дали това ще се потвърди и как ще постъпят хората с тази болест, ако да. Само при нас са 80.000 и не са изключени.

После пък писаха, че е влязъл като ваксиниран, а не е и съответно му липсват документи, които се представят пред федералните.

Трети коз излезе боледуването на 16.12. и това, че някой му бил гарантирал влизане в Австралия без карантина.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 12:31 от Анонимен

# 43
Така като чета не е останал параграф, който да не са покрили Grinning то медицинска причина да не се ваксинира, пък ваксиниран, сега и прясно преболедувал, смехотворно е.
Ама пък ей на усещанията ни са различни. За мен се изложи необратимо, други го величаят.

# 44
Аз не знаех кой е Джокович, не се интересувам от спорт. Както и да е, сега разбрах.
 Мисля си, че човечеството не е мръднало и сантиметър. В миналото са ги пребивали с камъни или горели на клада и не знам си още какво за пълни глупости. Сега сме способни да го разкъсаме... виртуално, присъщо за новото време и усъвършенстването на технологиите. Способни сме да съдим толкова строго, а  той не е нито убил, нито е някой педофил или канибал примерно Grinning Голям праз, че не е ваксиниран и иска да  се състезава. Разбирам да се коментира какво е облякъл, новото гадже или нещо подобно, но това жестоко осъждане. И това от хора, които в повечето случаи, ако комшиите кажат нещо за тях ще цупят джуки. Какво остава да те разнищи целия свят. Милите известни, не на наркотици и лекарства, не знам на какво ще минат. То колко ѝ е на една психика.

Общи условия

Активация на акаунт