Джокович + Австралия = ?

• 31 606
  • 764
  •   1
Отговори
# 285
Няма лош ПиАр. Черната оВца от 3мата е и ще продължи да бъде. Но според мен си намери и един куп нови почитатели около тази история.

Не вярвам да е фалшифицирал документ. Може да е фалшифизирал пробата, но не и резултата. Пределно му е ясно, че  ще разглеждат всеки негов ковид документ под лупа.

Кариетата му няма да свърши, преди да спре да играе. Не е супер модел, че да е зависим от рекламодатели. Ако си поддържа формата спокойно може да спечели още поне 5-6 шлема, с което много дълго ще е недостижим.

# 286
Вучич и премиерът на Австралия са разговаряли по телефона за "случаят Ноле". Няма абсолютно никакво значение какво са си говорили. Вече е ясно,че ако Австралия направи сечено на Джокович,случаят ще стане политически. С всички грозни последствия от него. А в Австралия живее голяма сръбска диаспора...

# 287
  • Далечният изток
Днес някъде по австралийските медии имаше изявление на адвокатската кантора, която е поела случая му. Казаха, понеже по принцип влизащите в кантората следвало да са ваксинирани, специално за клиента им г-н Джокович са направили изключение. Той вчера по време на съдебното заседание се е намирал там.

# 288
  • Пловдив
И сега идваме на думата. Щяхме ли да застанем  като народ и общество при Подобен проблем на Гришо??? Въпроса е риторичен. Еми евала на сърбите!
И аз мисля, че търсят под вола теле . Грозно и недостойно е. По дяволите, да бяха му забранили да участва . Това е някакъв грандиозен фарс вече.

# 289
  • Шотландия
https://boulevardbulgaria.bg/articles/nemski-it-ta-dokazvat-che- … vich-e-podpravyan

Това ако е истина, с кариерата му е свършено.

Има съмнения, основателни, че тестът на Джокович е подправян.
Аз съм убедена от самото начало,  че сърбите са скалъпили фалшив положителен тест  но когато една държава лъже, е трудно... Направи ми впечатление начинът, по който коментираха теста в британското радио ББС преди дни, сутринта след пускането на Джокович: "докато нямаме доказателства,  че тестът е фалшив, трябва да приемем, че е истински..." Това беше казано преди да почне публично да се коментира истинността на теста, което ме наведе на мисълта, че в кухнята,  където се взимат решенията,  знаят,  че е фалшив,  но или не са могли да го докажат или по-скоро са побързали да затворят въпроса, без да търсят много доказателства, за да не се разгори международен скандал. Няма да е първият случай,  в който истината пада жертва на политически съображения.  

Иначе изумях, като изгледах няколко клипчета с псувните на Джокович,  изкрещяни силно на корта.  Иначе не се впечатлявам от псувни и съм работила с колеги-сърби години наред. Ама не бяха простаци. И с туристи достатъчно съм работила,  никой не си е позволил чак такъв език. Ясен е манталитетът... Стоичков ми се вижда направо префинен пред Джокович Grinning

# 290
Току-що изказване на бившият премиер на Австралия Кевин Рууд:

"Организираният от либералите скандал с депортирането на Джокович,подкопава репутацията на Австралия. Правят ни да изглеждаме като някаква корумпирана колония,където решенията се вземат по политическа прищявка,вместо като правова държава,управлявана от безпристрастна правна система."

# 291
https://boulevardbulgaria.bg/articles/nemski-it-ta-dokazvat-che- … vich-e-podpravyan

Това ако е истина, с кариерата му е свършено.

Има съмнения, основателни, че тестът на Джокович е подправян.

Не мисля!

Кариерата на Новак ще приключи, когато той сам реши да окачи ракетата на стената!

Кариерата му няма да приключи заради това, че не си е сложил противоковидна ваксина!

Ако все пак позволят на Ноле да играе на АО, то това ще е най-мощната реклама от години на турнира. Дори бабите разбраха кой е Джокович след сътворения цирк от австралийците.

Интересът към турнира и специално към мачовете на Ноле ще е огромен! Лоша реклама няма!

Ще е епично по трибуните, феновете на тениса ще са доволни!

# 292
Очевидно е, че австралийските политици използват случая, за да трупат точки пред своите избиратели.
Политиците не се интересуват от психическото и физическото състояние нито на Джокович, нито на който и да е друг вкарани в хотела хора. Ако се интересуваха, щяха да са осигурили човешки условия в този хотел(известен с изключително лошите условия)
Ако всички участници трябваше да са задължително ваксинирани, тогава вината щеше да е на Джокович, но в случая той се възползва от напълно законна вратичка, за да участва, без да е ваксиниран.
Случващото се с големия тенисист Новак Джокович е скандална проява на некомпетентност на австралийските власти.

# 293
  • Пловдив
Даже и от 10.12 до 04.01, Хоуп.
Аз продължавам да не разбирам как подаде документи, какви точно, за изключение. Срокът е бил до 10.12. А чак на 16.12 уж има положителен ПСР?!
Срокът  до 10.12 е бил на Тенис Австралия за обикновени участници. За богоизбрани като  Джокович който  е бил поканен и убеждаван да участва,  той не е подавал тогава документи.

# 294
Цитат
Не е супер модел, че да е зависим от рекламодатели.
Всички топ тенисисти имат щедри рекламодатели.Те им плащат мноооооого повече,отколкото получават от наградни фондове.Преди години Мартина Хингис рекламираше Sergio Tacchini.Самите те бяха оповестили клауза от договорът и.Колкото по-напред минава в турнир,толкова повече пари и дават.Също и за WTA.В един момент,Хингис строши всички рекорди.Беше най-младата тенисистка на 1 място и според клаузата и,получи от  Sergio Tacchini 16млн.Какви други клаузи е имало,само адвокатите и знаят.
Затова често топ спортисти са накичени с нашивки и надписчета на известни фирми.

# 295
  • София
Цитат
Ако всички участници трябваше да са задължително ваксинирани, тогава вината щеше да е на Джокович, но в случая той се възползва от напълно законна вратичка, за да участва, без да е ваксиниран.
Случващото се с големия тенисист Новак Джокович е скандална проява на некомпетентност на австралийските власти.
През всякакви "вратички", даже и законни, се шмугват и влизат мушмуроците. Тези, които претендират да са "звезди", влизат през главния вход. Не иска да се ваксинира - ами не участва в турнира. Не му липсват нито пари, нито слава, така че спокойно може да си го позволи и да си защити правото да не се ваксинира, щом не желае, поемайки последствията от решението си. Иначе става жалка и грозна картинка, която не прави чест на една истинска "звезда".
Лично мнение.

# 296
5 стотинки за некомпететността на австр. власти:
"Решението по иска на Джокович срещу действията на вътрешното министерство засяга единствено действията на граничните власти. И съвсем конкретно - че не спазили обещанието си да му дадат време да събере поисканите допълнителни документи.

Става дума за едни 48 минути и това е описано от съда така:
Мирише на една война в спорта от преди40+ години, обслужваща политически интереси.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 22:56 от niljaniljo

# 297
  • Далечният изток
5 стотинки за некомпететността на австр. власти:
"Решението по иска на Джокович срещу действията на вътрешното министерство засяга единствено действията на граничните власти. И съвсем конкретно - че не спазили обещанието си да му дадат време да събере поисканите допълнителни документи.

Става дума за едни 48 минути и това е описано от съда така:
Мирише на една война в спорта от преди40+ години, обслужваща политически интереси.

Ами и е така и не е точно така. Ако сте чели стенограмата от разговора с граничните власти, се оказва, че граничният полицай от смяната при задържането на Джокович, му дава срок до 8 - 8,30 ч. Казва му, че е говорил с началниците си, те са съгласни, че сега ще дойде следващата смяна - сменят се в 6,00 ч. При разговора с другия граничен полицай, който е дошъл на смяна, след 6,00 ч. вече не става въпрос за този срок, който му е даден. Според мен новата смяна изобщо не са били наясно, че трябва да изчакат до 8,30, защото първите вече са се разбрали с Новак, който е трябвало в 8,00 да се обади на адвоката си. Смяната, застъпила след 6,00 ч., му казва - имате ли какво да добавите, ако няма друго, ще вземем предвид информацията, с която разполагаме към момента. Джокович казва - не. Когато този от втората смяна се връща при Новак в 7,38 ч., визата му вече е анулирана.

Просто смяната, която е застъпила, изобщо не е била уведомена какво са установили и какво са се разбрали първата смяна и Новак.

# 298
# 299
Ох, вече тотално се оплетохме в лъжите. Или аз, или Джокович.
Нали в стенограмата от разпитите сам заявява, че не е пътувал никъде преди да влезе в Австралия. Сега твърди, че документа е подготвен от екипа му и някой грешно е отбелязал.
А на разпита защо твърди друго?
Аз ли не съм разбрала пак нещо или?

Общи условия

Активация на акаунт