Седми клас 2021-2022 Тема 5

• 32 180
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
В класа на малката ми дъщеря е същото положение-8 болни с тест от аптеката и само 2 pcr,карантина не е наложена,защото са минали повече от 48h,еми взех бележка от лл,ще навакса.Днес пък класната на седмокласника писа,че е с Ковид,но няма да ги карантинират и утре трябва да са на линия,еми обмислям и той да си остане....

# 406
  • Пловдив
Страхотна руска рулетка. За едни 11000 на ден иде реч, които ще растат, ноооо всичко е точно. Особено ако се изтупаш с жълта чанта за хиляди евро и забрадка в стил Елизабет Втора, но приличаш на селска колхозничка.. и си мислиш ,че спасяваш страната.

# 407
Оффф, че е гадно всичко 🤬
Аз и двете деца сме с яка хрема, подкашляме от секретните сигурно, а наборката има и температура🤕🤕🤕
Решила съм утре да направим домашни тестове...  Не че очаквам да позитивират, ама и не ми се вре по ковид зони.
Момата спи, малчо играе, аз страдам, че не мога да легна... Бляк 🤪
Искаше ми се да ида да даря кръв, че се каня от много време, но явно пак не е момента 🥴
Всички болнички да оздравяват 🤗
Училището е през просото така или иначе... Вече нищо там не ме трогва... А това е лошо, много лошо 🥴

# 408
  • София
Вдигнала съм ръце и от училището и от набора, в четвъртък на ФВС явно са ги озорили и сестрата го прати в нас задъхвал се е, водих го на лекар малко да отслабне Simple Smile Оставям го тази седмица в нас с 5-ика да си карат онлайн колкото е оформен толкова. Нашето училище е пламнало, малките до 4клас са онлайн няма учители, останаха да са присъствено 7клас, един 10 клас и един 12клас.
Ирина пазете се и оздравявайте.

# 409
  • Сф
Навсякъде като чета тук е ужас някакъв по училищата .И както винаги всеки трябва да се спасява по единично. Никой не учи пълноценно вече, ми да ги пуснат всички на ДО вече. Аз съм за присъствено по принцип, ама сега при толкова окапали и деца и учители, насред зима ,кому е нужно?? А и учителите станаха разногледи. Хем присъствено, хем онлайн. В края на срока..м да пак умнотии.

# 410
И нашият клас е карантиниран, от утре до ваканцията всички са ДО. Миналата седмица имало дете с + тест, в събота на олимпиадата един не се чувствал добре, направил си после тест- и той +. Не знам подробности, нали дистанционните сме информационно затъмнени. В школо само това пише- от утре до 28 вкл. ДО.
Караха-вараха, срокът пак ще завърши на ДО. Викам на щерката- е сега ти е паднало да взимаш думата! Досега тия на ДО не им даваха много да се обаждат и има натрупани много думи за казване накуп. Laughing
Оформена и по физкултура. Тежко надценена, но няма да спорим, я! Писали и 6, а тя реално е около 4.

# 411
  • София
Момичета, днес “моето гардже” става на 14.🎂 Ще го запомни този рожден ден, изолирана сама в стаята си. Контактуваме през вайбър 😕. Оставихме подаръците пред вратата. Пяхме “Хепи бърдей” от съседната стая 😖. Не я прегърнахме и целунахме…😩 Тя се разплака…Чудно просто! Сега следва и тортата…и тя на табла пред вратата й. Ох…
Казах й, че няма право да се оплаква, на фона на всичко ужасно, случващо се последните дни:(. Важното е, че сме здрави, за да си стоим заедно у дома. Рожденият ден с приятелчета ще се отложи за след карантината.
Очаквам включване и при нас, но докато сме асимптомни - все се надявам, че ще ни прескочи. Иначе при нея за сега има само хрема и Т до 37,5. (Как протича при другите коронясани наборчета?)
Не я тормозя с учене - оставила съм я да прави каквото иска днес. Още не са ни се обадили от РЗИ. Класната каза, че в нашия клас всички деца са на линия и здрави и само тя ще се включва онлайн. Дано да е така! Но в съседните класове положението не било розово. Странно…
Чакам я да се осефери малко и започвам да я “лекувам” с тестове и задачи. Като не излизаме, поне да се фокусираме върху същественото за 7. клас😉

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 20:00 от Skiorche

# 412
Честит рожден ден на малкото Скиорче! Бързо да се оправя и да бъде все така успешна!
А ти не я тормози много Hug

# 413
Честит рожден ден на малкото Скиорче! Да е жива и здрава, и да стане голяма скиорка!
Не разбрах къде сте се изолирали. Не сте ли всички заедно вкъщи?
Светна Школо с оценката от последното контролно по БЕЛ - 4. Надявах се, че ще изкара 5. Доста материал преговорихме за това контролно (беше на материал 5-7 клас), но явно не е било достатъчно. Ще видим какво е оплескал, когато учителката върне теста.

# 414
  • Mars Hotel
Честит рожден ден на бъдещата ни звезда в зимните спортове! Бъдете здрави всички около нея, а на нея самата - успехи и сбъднати мечти! Много жалко, че няма как да празнувате заедно, но скоро ще си я нагушкаш и нацелуваш. Heart

# 415
  • в очите на дъщеря ми
Честита и благословена да е малкото Скиорче!
Когато прекрасната беше с Ковид  и през ум не ми мина да я изолирам, тя болна, аз в другата стая, честно дори не си го представям,  та нали 5 мин.
преди теста сте били заедно?

# 416
Честита да е малката скиорка!Много здраве и успехи във всичко!Тъжно,че е изолирана,но дано мине леко,детето е герой🥳(златна душичка).

# 417
  • Майничка
Скиорче, да се оправя бързо спортистката!

# 418
Как пък тоя ковид не пропусна най-калените, най-издържкивите....Тя по цял ден тренира навън докато други носа не си показваме
Да е жива и здрава!

# 419
Честита да е малката Скиорка! Да е здрава и да продължава с успехите.

Общи условия

Активация на акаунт