Седми клас 2021-2022 Тема 5

• 31 919
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Тъй и тъй стана дума за НВО, ето да си прочетете инструктажа за ученика. В него ще откриете отговори на въпроси, които дори може още да не сте си задали. Joy
 Някои от ЧЗВ през годините - с какъв документ се допуска ученикът до изпитната зала, какво може да носи, дават ли формули на изпита по математика, кога може да се излиза от стаята...

# 616
  • София
Аа, Дидева,
Ти реши предварително да ни предадеш щафетата с инструктажа, ама като знам до изпита колко пъти ще ти пилнат нервичките с едни и същи въпроси…Няма да се оттървеш лесно😅
Прочетох го внимателно, но това с “пликчетата” и листчетата в помощните материали ми идва “висш пилотаж на четене с разбиране”. Като му дойде времето - пак ще го четем и анализираме.😉 Иначе вече на два пъти купувам черни химикалки да свиква, а тя не ги харесва и все си подбира сини.

# 617
  • в страната на чудесата
С черна химикалка ли трябва да пишат?

# 618
С черна химикалка ли трябва да пишат?

Да

# 619
Аз даже съм купила 15 различни химикала, за да избере нейния. Мхммм браво на добрата родителница 🤣🤣🤣
Прювет значи 🎆🎆🎆
Ние сме екстра 🥳
Днес направих и тортата за рождения ден..., който беше в понеделник 🤣🤣🤣
Детето се зарадва и ще си я изядем със сигурност 😉 У нас сладко не се хвърля... По моята фигура личи🤪 Гоня съвършената форма - овалната 🤣🤣🤣

# 620
  • в очите на дъщеря ми
🤣🤣🤣 Край Irch признахтЕ...15 черни михикалки+ торта...нЕам думи..
Дидева благодаря..сега като го наизустя.. ша видите..
Девойки,  вашите отрочета "Опълченците на Шипка" ще го учат ли наизуст? Трябва да призная, че ми допадна позицията на г/жата по БЕЛ,  която каза, че не вижда смисъл в механичното наизустяване (сигурно, щото "На прощаване", прекрасната го докара, да под кривата круша) и ще учат само увода на стихотворението.

# 621
  • Пловдив
Като ви чета, се чудя как социалните още не са ми взели детето. Торти, химикали, подаръци… пжчвом да си водя записки.

# 622
Мамзелче, не бързай с изводите 😉
Периодично идва момата с някое писало и ми казва, че това е супер... А аз го гледам и недоумявям кога и къде съм го купила 🤣🤣🤣
Сега ще купувам нови и ще си водя записки 😂😂😂
Ренко, не се трогвам аз от подаръците ✌️Като мине Добрия Старец, на Нова Година си разменяме с някои много близки приятели и родителите ми, през януари имат рожден ден и двете деца 😱😱😱
До 01.06 купувам само книги... Иии химикалки 😂😂😂

# 623
  • Майничка
Смейте се вие, ама аз пазя кутия черни химикали от ДЗИ на каката. Като си зная работата, май и юни хич няма да ми е до това. През зимната ваканция пратих момата за резервен комплект моливи, гуми и чертожни инструменти, надлежно прибрани в папка с цип за НВО. Чанта за раждане не съм приготвяла, но това...

# 624
И аз признавам, че купих една кутия черни химикалки още август, когато пазарувах за училище. Но си признавам, че нямам идея къде са прибрани:) Дано до НВОтата се появят.
Ние отново се оказахме хоум офис следващата седмица. Детето не е доволно, че ще му се пречкаме, но това е положението. Та ще се отдадем на работа и ваканция в домашни условия.

# 625
Моите и двамата пишат с черни химикали в училище, та драма с това нямам. Май покрай НВО на големия започнах все черни да купувам и на тях им харесва. Химикали, моливи, линии, тетрадки - винаги има вкъщи резервни. И блокчета за рисуване имаше по-рано.

# 626
Гаргамела, не си подготвена май 🤔 маска, дезинфектант и ръкавици? И онази прозрачна торба от предната година, дето не беше ясна.... 😂😂😂
В последния момент ще се оплетем като пилета в кълчища 😱 или найлонови торби 😂😂😂
Пипи, спокойствие и само спокойствие, вика Карлсон - моя приятел... Сигурно няма да са удобни или ще пишат трудно 😜Купи нови✌️
А тези ги пази за продажба на черния пазар дни преди НВОто 🤣🤣🤣 Чакам процент от печалбата😜
Стон, ама пораснаха твоите и сега нямаш ролки от тоалетна хартия, нали? Завид 🤪

# 627
У нас още има 4 ролки от тоалетна хартия Joy Преди две седмици щяха да правят нещо по ТП и им трябваха ролки, та ги намерих забутани в един шкаф. Обаче трябваше и ролка от домакинска хартия, а моето руло си беше почти цяло и нямаше как да го развия цялото. Обаче развих едно фолио за печене и взех ролката. То пък дъщеря ми не се чувстваше добре на другия ден и не отиде на училище, та язък ми за старанието.

# 628
  • Пловдив
Чакам снимки на всичко необходимо . Аз явно съм мнооого назад с материала.

# 629
Аз да кажа на Рени за моята сватба преди 15-ина години. Нещо не се случи, както си го представях, валя проливен дъжд, рокля кална, никакви снимки навън, пък кръчмарски по масите не исках, диджея беше мега крив и каза, че нямало ние да му казваме какво да пуска, той си знаел работата, скапа ми настроението от самото начало. Изобщо не мога да се похваля с приказна сватба. Но ей го на, 15 години и три деца по-късно, нямам какво да се оплача. Истерията покрай сватбите е част от цялата комерсиализация, която ни залива и младоженците се фокусират в тоя един ден, който минава като миг, а всъщност безкрайността след него е важна (като при баловете). Много наши познати със сватби и меден месец като от приказките не изкараха и 2-3 години съвместен живот. На твоите младоженци им желая хем да имат мечтаните сватби, хем да имат дълъг и щастлив семеен живот. Heart

Тоя инструктаж си го запазвам (благодаря), но няма да го чета още отсега да се стресирам. Smiley

Аз пак да питам за препоръка за книжка, че може и мен като сравнително скоро присъединила се към горещата седмокласна тема, да ме пропускате.No Mouth

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 20:08 от Tickles

Общи условия

Активация на акаунт