Седми клас 2021-2022 Тема 5

• 32 118
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Има официален модел на НВО, публикуван на страницата на МОН, разработен въз основа на учебните програми по класове. Каквото пише в него, това е. Извадка от модела.

# 181
  • София
Тая седмица приключва карантината при нас. Skiorche както го е обяснила точно Валя е. Иначе и при нас има заповед за ДО, неформално съобщение, че децата са карантина, но няма предписание от РЗИ. Обаче си знаем, че трябва да не се излиза (въпреки, че по ЗЗдр формално си трябва предписание за задължителна изолация от здравните власти) и щерката си седи дОма, не показва носа навън, яд ме хваща, пък и са по старата 10 дневна, заварени, тия деца като саксийни цветя. Утре свършва, надявам се да няма повече.
Успехът на класа е 5.46, на училището 5.60, не виждам за випуск опция в Школо.
Дали ще решат за по дълга зимна ваканция, м-р Денков днес казал, че обмисляли? Аз съм за, или поне на 31.01. да са ваканция, да им се съберат няколко почивни дни.

# 182
  • София
Bora, замислих се, че 11. и 12. клас имат профили, в които се смесват. Да, но контактни излизат само учениците от класа на заразеното дете, а останалите, с които е контактувал в профила? Те си джиткат необезпокоявани насам -натам и си ходят на училище…Това е двоен аршин:(

# 183
  • София
Па то всички седмокласници са отличници бе.

# 184
Дали е удобно да попитам до къде сте по бел?При нас са на съставтавно сказуемо и V глава от "Немили -недраги".

# 185
По литература приключиха Немили-недраги тази седмица. Ще правят контролно следващата седмица по случая. По БЕ последно като проверявах бяха на съставно сказуемо, но тази седмица не съм гледала, сигурно са взели следващия урок.

# 186
По литература на ,,ненили недраги,,10гл.Бо бъл език.Преизказни глаголни форми.По математика почнаха геометрията

# 187
Дали е удобно да попитам до къде сте по бел?При нас са на съставтавно сказуемо и V глава от "Немили -недраги".
По български са на наклонения. По литература взеха последната глава на "Немили-недраги"

# 188
среден успех на класа 5,09.
Съставно именно сказуемо. Една българка.
Днес беше на олимпиада по химия. Уж 1 сгрешен въпрос за 2 точки. Другото била написала, ама ще видим дали е така.

# 189
  • София
Нашите са на съставно сказуемо и на "Опълченците на Шипка". Но в школата госпожата им е казала, че чака всички да вземат "Немили-недраги" в училище, за да го започне и тя. Така, че явно при нас са избързали.

# 190
При нас средния успех на класа ѝ е 4,77. Иначе тя, като я гледам, по повечето предмети ще завърши първия срок с 5. При нея мина олимпиадата по физика и очаква да се е класирала за втори кръг. А дано! Сега ще се готви по химия.

# 191
  • София
Свършили са по литература Една българки, по БЕ са на съставно именно сказуемо.
Какви козметики ползват наборите - за лице - започващо акне и коса-омазняваща се бързо, че пазарувах по нейна поръчка сега и двете неща, и бях в чуденка най-вече относно крема за лице, искаше хидратиращ, продавачката в аптеката ми даде мостра на Биотрейд с три малки продукта за акне. С баткото борим силно акне и ми е дошло до гуша от мазила, търсех нещо по леко, но все пак да е за тийн кожа, все още не много проблемна? Извинявам се, ако скоро сме го обсъждали и съм пропуснала...

# 192
Дотук не съм открила работещ препарат за акне. Обикалям, купувам, нося, пробва се, коментарът- "влошава ме". Вдигнах ръце. Ако някой знае нещо с лично доказан ефект, ще опитаме.
Надявам се да завърши първия срок. Вече оценките като числа не ме вълнуват, само наличието им.

# 193
Дъщеря ми ползва козметика за акне Snowborn skin, която е с пробиотици и е доволна, но тя не пъпчасва много.
Синът е ползвал на La roche posay и също имаше ефект.

# 194
  • в страната на чудесата
Комедонното акне без механично почистване не става. Но това се отрича от дерматолозите сега и се почва безумно мазане... и накрая лазер.

Общи условия

Активация на акаунт