226 ранобудни птички чуруликат в НЕМСКАТА тема

• 22 965
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
Винаги genesene се е доказвало с ПСР.
Не трябва ли така или иначе да се правят тестове като пристигаш от България? Или ти искаш да те считат за genesene за целите на g правилата? Ако е второто, не става.

# 406
Тест правих след пристигането, но пак бърз.
Да, второто е.
Здраве да е.

# 407
Не знаех,че сертификат за преболедувал в БГ се издава и с бърз тест...
Аз за друго се смях- приятели се водят Vollgeimpft с Джонсън ваксина,сега отидоха да им бият "бустер" и  вече не се водят напълно ваксинирани,защото по новите правила досегашният "бустер" за тях се води втора ваксина,т.е . след 14 дена ще са пак със стария си статут,а за бустер ще трябва да почакат още поне 3 месеца!!! Joy

# 408
  • Германия
Безумно е това с 3-месечния срок за преболедуване. Сутринта пак имаше закъснели за работа,  защото изведнъж се оказват без сертификат и трябва да минат задължително през тест,  за да влязат.

# 409
Уф, с тези сертификати и документи, мисля, че скоро всичко ще отпадне и няма да се налага да следим кога какво сме си поставили.

# 410
Ааа, с бустерчето е много удобно. Нищо не мисля, навсякъде вратите са широко отворени.

# 411
Удобно е, вярно е, както беше преди със сертификата. Ама до кога?

# 412
До 4та доза. Оголил съм рамо - чакам да звъннат и тичам. Joy

# 413
  • в сърцето на един мъж...
Е както дойде... Друго не можем да направим, ама поне си улеснихме живота леко.
А, аз още не съм се заголила, ще чакам март, да излезе новата за омикрон Simple Smile

# 414
Е, аз се заголих миналата седмица, още не съм се облякла, дет се вика Joy

# 415
  • Немция
Е както дойде... Друго не можем да направим, ама поне си улеснихме живота леко.
А, аз още не съм се заголила, ще чакам март, да излезе новата за омикрон Simple Smile
И аз се чудех дали да не чакам март за подобрената ваксина за омикрона, но като знам, че няма да ми дойде бързо реда за нея и май ще се заголя за обикновения бустер по-рано. Joy

# 416
То няма значение, че оздравелите след 3м. са без. И без това става само с ПЦР, а от сега нататък няма да има ПЦР ... значи от сега нататък няма да има и статус оздрацяли. Т.е. което се въвежда е 1Г ... може и плюс.

# 417
Не знаех,че сертификат за преболедувал в БГ се издава и с бърз тест...
Аз за друго се смях- приятели се водят Vollgeimpft с Джонсън ваксина,сега отидоха да им бият "бустер" и  вече не се водят напълно ваксинирани,защото по новите правила досегашният "бустер" за тях се води втора ваксина,т.е . след 14 дена ще са пак със стария си статут,а за бустер ще трябва да почакат още поне 3 месеца!!! Joy

От 12 януари насам по решение на института Пол Елрих, ваксинираните с Янсен трябва да си сложат втора доза, която да е Бионтех или Модерна, иначе не се водят напълно неваксинирани. Чак след втората може бустер, както е и с всички останали хора.

Четете ги тези новини де.😱
Майтапя се. То човек разноглед вече става. Днес например голямото решение от последната корона среща е, че няма никакво решение, освен че вече и тестове няма.

Мен вече не ме интересува никаква корона. Само за уязвимите ми е притеснено. Слагам всякакви бустери, да не ме закачат и толкова.

Синът ми се обади от Манхатън. Животът бил като нормалния каза. Доживях да завидя на детето си. И аз искам. 😆

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 00:26 от Анонимен

# 418
Синът ми се обади от Манхатън. Животът бил като нормалния каза. Доживях да завидя на детето си. И аз искам. 😆

Ако имате нужда от домашен любимец, и мен ме вземете. Обещавам да слушам и да си изяждам всичко. Innocent

# 419
Soft Click, точно за сина ти си мислех, чудех се дали е уместно да те питам как е, дали се е възстановил напълно 😀
Много се радвам за хубавата новина! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт