226 ранобудни птички чуруликат в НЕМСКАТА тема

• 22 956
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
Ако няма PCR тестове това дали означава, че няма да има и карантина? Щото ако няма как официално да се докаже, че човек е с ковид, няма и как да го карантинират. Rolling Eyes А със статистиката какво ще се случи? Изведнъж ще вземем да осъмнем с 0 случаи. Mask

Берлин махнали Schulpflicht-а. Искам и при нас.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 06:55 от Анонимен

# 421
С втори квалифициран антиген, който обаче не ти дава статус оздравял. Т.е. 1г.
Да. И моите познати в Щатите казват, че там такова нещо като тук няма. Живеят си съвсем нормално. Даже в някои щати било забранено да се пита дали си ваксиниран.

# 422
  • в сърцето на един мъж...
Е както дойде... Друго не можем да направим, ама поне си улеснихме живота леко.
А, аз още не съм се заголила, ще чакам март, да излезе новата за омикрон Simple Smile
И аз се чудех дали да не чакам март за подобрената ваксина за омикрона, но като знам, че няма да ми дойде бързо реда за нея и май ще се заголя за обикновения бустер по-рано. Joy

Аз имам време да се дозаголя за втория бустър, така че мога да почакам мартенския Simple Smile Ако не се оправи положението до тогава де Simple Smile Въпреки че, безхуморния, както го кръсти детето, обяснява, че ще трае още две години Sad

# 423
Е нали антигенните не бяха достоверни… Стана тя една. Grinning

# 424
Ваксината е от значение. 1г.
Интересно как ще повлияе на динамиката. Ако ще е още 2г. то интересна ефективност показва.
Гледахте ли по новините какво стана вчера в Хайделберг? 18 г. момче . Вместо да ходи с приятели на парти с какво се занимава.

# 425
Доста познати имам,които при  симптоми са се тествали и антигенния е бил негативен ,а  при повторно тестване с ПСР светват двете чертички!

# 426
Всички имаме. 1г. е от значение .

# 427
  • Germany
Вчера една приятелка ми прати инфо, че в Италия ще се влиза с бустер на по малко от 6месеца. Подозирам, че лятото ще е бой за ваксини...

# 428
  • Deutschland/HE
Да, Мони и аз го четох за Италия, информацията беше ог българското МВнР. Вчера смятах за сертификатите на децата и мъжа ми, че за пролетната ваканция сме планирали 5дни там. Трудно се намират изгодни полети, за лятото цените до Варна са скочили с 20-30% Sad

# 429
Въпрос за този международен акт за раждане - той има ли срок или е безсрочен? Благодаря!

# 430
Актовете за раждане са безсрочни.

# 431
страшна работа .

# 432
И така, нашите сертификати за genesen от България не важат тук, защото короната ни е установена не с ПСР, а с бърз тест. Много кофти, не знам какво да правя.
Имам един билюк документи, които мога да приложа - кръвните ни изследвания, рентгенови снимки, освен шиб@ния бърз тест.
Лятото антигенния беше приравнен на ПЦР. Ако още е така ти вече си в системата и би трябвало от his.bg да можеш да си свалиш сертификата. Той е ЕУ сертификат.
Бела каква е тази 1 год за която пишеш няколко пъти?

# 433
И аз съм от тези ,на които в тест центровете    тестовете бяха отрицателни ,докато малката не вдигна Т ,отидохме при педи и ми направиха PCR и излезе положителен.

# 434
Точно затова се чудя как ще се следят болни, карантинирани и т.н. Но явно това вече ще е второстепенно. Rolling Eyes

И аз се чудя за каква 1 година пише непрекъснато. bella-ciao, не ни дръж в неведение! Joy

Общи условия

Активация на акаунт