Любители на котки - Тема 169

• 32 294
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Аз имам и глупаво, и мързеливо, но за жалост не са една и съща котка Joy
Мини, права е pandorina, те предимно спят през деня, не го мисли изобщо.
Дойде ми поръчката от зооплюс, как разбират, че има вътре cosma, не знам , но се радват все едно попринцип ги държа гладни и само тази храна става за ядене - крадат от купите още докато сипвам и бягат да се тъпчат, все едно няма да им ги дам после Grinning

# 571
Благодаря pandorina и noragami, за окуражителните думи. Имах нужда. Прибрах се вкъщи и се бях подготвила за още подаръци, но нямаше Grinning
Пуснах и аз една поръчка в зооплюс. Освен храна и неутрализатор на котешки, да кажем аромати. И това, което noragami предложи ще търся да купя. Иначе четох "рецептата" за почистване на маркирано. Да по-евтино е, но ми се струва, че отнема много време, а аз с този малък апартамент нямам много място къде да съхранявам докато изсъхне оцета, пък после сондата да попие. Това за дрехи и спално бельо. Аз обичам да ми е лесничко Grinning

# 572
Моите са глупави и мързеливи - не могат да отварят врати. Но в нас само една стая е затворена защото има чупливи предмети. Понякога ги пускаме но не им е интересно. Висят основно в моята стаята защото е южна.

Сега е студено. Феликс се крие под завивките на леглото ми. Кокорчо още не се научил.

Мини Марс, може и да греша, но ...
Според мен акито върху леглото ти е отмъщение не заради липсата ти, а заради приучването към човешка тоалетна. Теб те няма за да го принуждаваш да прави това което не му е в природата. Би ли опитала да те няма и да има нормална котешка тоалетна?

# 573
Мини, ако не намериш, имам резервна опаковка вкъщи, ще ти я дам. Понеже ги пускат веднъж на 2-3 месеца се зареждам, но последно, миналия четвъртък в Лидъла до нас го имаше препарата.

# 574
Зуки Су, той пак е оставал сам с обучителя за тоалетна. Вероятно не остана доволен от новата дупка и за това върнах стъпка назад. Но само предполагам. Ще видим уикенда като ме няма, вероятно ще му сложа и от другата тоалетна. Уговорила съм човек да идва да го наглежда през деня.
Noragami, за сега мисля успях да спася положението с неутрализатор за миризми по спалното бельо и възглавниците и после в пералнята. На мен не ми миришат, дано и на него да не. Имам протектор за матрак, слава богу. А и мисля че олекотената завивка е попила Grinning Но ако се наложи и не съм се сдобила, ще търся Grinning

# 575
  • София
mariqivanova799, късно отговарям по обективни причини. В болница съм със сериозни проблеми, така че съм разделена от моя котешки прайд. Те са на грижите на сина ми сега, казва, че са добре. Липсват ми ужасно. Особено на Бейбо целувките. Ако бяха до мен моите дечица, щяха да си ме лекуват...

# 576
detelistna, бързо оздравяване пожелавам! Стискаме палци всички тук бързо да се прибереш у дома при маците! 🍀🍀🍀 Нали, момичета? 🙂

# 577
Моля за идеи как да отуча Чумито да отваря врати? Или идеи как да е невъзможно за Чумито да отвая врати? Или някой да подари на Чумито ръководство за оцеляване на улицата. Благодаря!

Барби,няма да я отучиш,но има устройства за заключване.Ще са ти от полза и за бебето❤️
Аз има два вида.Закари си дойде научен да скача на бравата и да отваря.Тук е научи да отваря чекмеджета.Вече му е една идея по-трудно със закопчалките.
Аз съм в Бг и Сакура в къщи,при майка,под спалнята😀
Стискайте палци за седмица да стоплим отношенията с нежнотоми момиченце.

# 578
Детелинке, тъкмо и аз се чудех къде изчезна. Пожелавам ти скоро да се оправиш и всичко лошо да е зад гърба ти!

# 579
Детелистна, дано бързо и успешно минат здравословните проблеми и да се прибереш при прайда, който също има лечебни свойства.

# 580
  • София
Четирилинке, бързо да оздравяваш! Hug

# 581
  • София
detelistna, бързо оздравяване.

Днес взех Н§Д, с отстъпка за редовни клиенти, 100 лв (99 и малко).
И не са спрели да ядат.

(Скача от катерушката, пробива кашона и не иска да излезе от там)

Пращам тази снимка на дъщеря ми по вайбър и тя ми отговаря

(Под завивката. Мъркал) Как да не завиди човек.

# 582
Детелисна, бързо оздравяване и скоро да си си при прайда Hug

# 583
  • София
Не ме обича Аш.
Казах на щерката, че при мен не иска да стои завит. Сменихме си местата с нея. Аш издържа точно 2 мин и стана. Cry

# 584
Бързо оправяне Детелина

Общи условия

Активация на акаунт