Любители на котки - Тема 169

• 32 289
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
mariqivanova799, късно отговарям по обективни причини. В болница съм със сериозни проблеми, така че съм разделена от моя котешки прайд. Те са на грижите на сина ми сега, казва, че са добре. Липсват ми ужасно. Особено на Бейбо целувките. Ако бяха до мен моите дечица, щяха да си ме лекуват...
Много прегръдки от Харко и мен,стискаме палци да оздравееш.
Колкото и да са сериозни проблемите, винаги има шанс човек да се пребори,от сърце и душа ти пожелавам да се закрепиш и възстановиш.

# 586
Детелинка, бързо оздравяване и от мен Hug

# 587
detelistna.4etirilinka, бързо и пълно оздравяване!

Ред, дано Сакура скоро се отпусне, Фрея беше много уплашена в началото и чак на 4-5 ден се поопусна. Тя засега не отваря врати, а се изправя и почва да драска, ама така яростно, че няма начин да не ѝ отвориш.
Minnie.Mouse, и ние нали вървим по стъпките за приучаване на човешка тоалетна, та да си кажа, според мен сложиш ли обикновена котешка тоалетна, после ще трябва да почнеш отначало.

Aurora, много готина Демна, пускай по-честичко снимки Simple Smile

# 588
Триша, благодаря! Вие оставяли ли сте котето само с обучителя? До коя стъпка стигнахте? Имали ли сте инциденти? Ако имаш съвети, бих се радвала да споделиш. Simple Smile
Изглежда като злобар Grinning

# 589
Мини, още сме до никъде, т.е. там където и преди месец, защото нали пътувахме по Коледа, там тя с такъв кеф риеше в чуждата котешка тоалетна, че почнах да си мисля да зарежем и да мине и вкъщи на такава, но мъжът ми настоя да пробваме поне. Та, като се върнахме имаше 2 инцидента (изака се на една постелка), тогава минахме стъпка назад, т.е. свалихме тоалетната пак долу. После нали я водихме за кастрация и чакахме да се възстанови и сега пак е с тоалетна в/у тоал. чиния. Скоро почваме със следващата стъпка, да има дупка.
П.П. как като злобар, много мило си гледа Simple Smile

# 590
detelistna, с Маца също ти пожелаваме бързо оздравяване Flowers Four Leaf Clover

# 591
От момента,в който я пуснах досега Сакура не си е полазала носа изпод спалнята.Всичко е в стаята-тоалетна,храна,вода и транспортната и чанта.Не . докоснала нищо.Ще и дам време до следобяд и ще я вадя насила.Притеснявам се за нея.
Мари,и тя е brown spotted tabby.Родена е на 23/04/20.Единственото оцеляло бебе.

# 592
  • София
Ред, дай ѝ малко време.
Подмами я с нещо. Няма  да умре от глад и жажда. Ще свикне с новата къща и всичко ще е наред.

Леглата са най-скришното място. Но само изпод спалнята ми беше трудно да вадя Аш.

Точно като нашите

И това важи в пълна сила за нас

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 09:46 от AnMary

# 593
Милата Сакура - ще прави двойна адаптация.
Когато взехме котето, се държеше сякаш е парализирано. Първо се настани в дупка на библиотеката и с часове се правеше на спяща книга (все пак сънят го обори).  После се шмугна в шкаф със спално бельо, завря се в ъгъла и вярваше, че е невидимо. Още тогава разбрах, че е зверче, което няма да спи на земята.

# 594
  • София
Някой ме беше питал за нашата котешка тоалетна и гранулите, но не помня в коя тема.
Качвам снимки на гранулите.
Скрит текст:

# 595
  • София
Някой ме беше питал за нашата котешка тоалетна и гранулите, но не помня в коя тема.
Аз съм със същата постелка. Купувам голям чувал. Дъщеря ми обаче не я харесва. Не знам по какви причини.

# 596
  • София
Аз съм със същата постелка. Купувам голям чувал. Дъщеря ми обаче не я харесва. Не знам по какви причини.
Аз също взимам от най-големият чувал, защото излиза най-евтино и само съвсем накрая има повече прахоляк. Когато още избирах постелка, взимах от най-малките размери и винаги в края на чувалчето, което идваше скоро имаше прах и лапичките на Страх побеляваха.

# 597
  • София
А за колко време стига 1 голям чувал? Знам броя на котките ви. Wink

# 598
От момента,в който я пуснах досега Сакура не си е полазала носа изпод спалнята.Всичко е в стаята-тоалетна,храна,вода и транспортната и чанта.Не . докоснала нищо.Ще и дам време до следобяд и ще я вадя насила.Притеснявам се за нея.
Мари,и тя е brown spotted tabby.Родена е на 23/04/20.Единственото оцеляло бебе.
Ред, Фрея беше същата първите ден-два, та дори може и 3 да бяха, само че тя се скри в гардероба (просто под леглата са ни шкафове и няма как да се мушне Simple Smile ) Пробвай с въдичка с играчака да я примамиш, макар и за малко при Фрея само това я караше да се появи, после пак си бягаше в градероба.

# 599
Нещастната Сакура сигурно е много стресирана, трябва ѝ време, за да свикне с новото място и с новата стопанска. За съжаление скоро трябва да свиква с още едно ново място. Дано адаптацията стане възможно най-бързо и да няма проблеми със Зак.

А какво се е случило с котилото, че само тя е оцеляла?

Общи условия

Активация на акаунт