Любители на котки - Тема 169

• 31 255
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Аз още пазя зъбче от Фин в кутийка.Както и първият паднал на детето.😊

# 631
  • София
Red soul, тя е прекрасна 😻

# 632
  • София
Ред, красавица си имаш. Жива и здрава да е.
Ще се напаснете.

Тя е голяма котка (на възраст) и най-вероятно е леко стресирана от смяната на обстановката.
При малките процеса минава по-бързо. Аш известно време си търсеше сестрите, но си имаше Хари.

# 633
Много бавно я караме,а нямам мн време тук.Веченяма никакви проблеми с мен-мърка,търка се,показва коремче и е доверчива с мен.Обаче,смята,че светът е спалнята и аз.Майка отвори врата и Сакура се изстреля под леглото.Исках да я изведа от стаята,тя се дърпа и ръмжи.А след дни ше трябва да се сблъска с още хора и котарака на брат ми.А след това и със Зак.
Иначе,да-това е най-красивото мишле с копринена козина,което съм виждала.
Ама,добре пе не взех Жасмин.Щеше да ме изяде😂

# 634
Ред, много бързаш. Постепенно ще свикне, все още всичко за нея е ново и непознато.

# 635

Здравейте момичета, това е Сайлър, на шест месеца, от месец е в къщи, роден е при нас, но на двора с още шест братя и сестри, които си намериха стопани Heart. Темата е много полезна, особено за начинаещи стопани на котки, каквато съм аз.

# 636
  • Бургас
Слайър е все едно братовчед на Харко.
❤️ ❤️ ❤️

Когато е свикнала с дадена марка храна,котката приема всякакви разновидности.Това е трети вид Роял Канин,който се харесва на Харко.
Някой ползва ли я за постояно:

Вет каза,че 5 кг са добре,но не бива да стават повече.

# 637
Добре дошъл на Сайлър Simple Smile любимо място са им мивките, да се чудиш защо, хем са студени, хем твърди, ама на Simple Smile

Вет каза,че 5 кг са добре,но не бива да стават повече.
Ей това се чудя, откакто започнах да чета за храните. При положение, че сухата храна е наблъскана с въглехидрати, от които котките дебелеят, защо всички ветеринари препоръчват суха храна? Аз останах с впечатление, че почистването на котешките зъби е единственото ѝ достойнство. Ей този калкулатор ползвам вече (преди си смятах ръчно), за да видя колко % въглехидрати има в дадена храна, според тази статия котките имат нужда неповече от 10%, а всички сухи храни за с над това число: https://www.caticles.com/carb-calculator-for-cat-food/

# 638
Моята Джуджи има този Див поглед, като Сакура, когато се разтрошат шикалките в малката й главица. Може едва да връзва 2-2.5 кг но като погледне така и синко го е страх.
Водих Шошо на ваксина - 6 кг…

# 639
  • София
red soul, със самолет ще се връщаш, нали? Не знам дали си пътувала с котка, но на времето дъщеря ми трябваше да извади Дейзи и да я държи в ръце, за да пуснат клетката на рентгена. Отсега те мисля как ще се справиш, ако Сакура се уплаши и се държи неадекватно. Sad Помисли си за нещо, с което да можеш да я извадиш безопасно.

# 640
Пътувала съм и с двете котки.Тях ги взимах,но Секура няма да . взимам.Ирина каза,че няма да и стане нищо от един път.Няма да рискувам.Ако животното се носи на ръце,искат да бъде махнао всичко по тях.
Освен това радиацията с летене  си има и всеки път се подлагаме на нея.Няма страшно.

# 641
Добре де, не ми е ясно какво опасно може да се скрие в котешка клетка, в която през решетките се вижда всичко? Или какво можеш да скриеш например в котешки нашийник?
И това при положение, че металотърсачите на две летища не засекоха 20 см желязо в крака ми, точно под кожата.

# 642
  • Бургас
https://m.facebook.com/watch/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C& … =sharing&_rdr

На това видео се смеем,има и вариант с един мъж.
Решихме с цел превенция и възпитание да го пускаме на Харко...

# 643
  • Стара Загора
У дома нещата се нормализираха още на следващата вечер. Чумито вече е много по-спокойна, започнаха да се хранят, днес сутринта даже си играха. Пухкавата е толкова флегматична, че сигурно още не е разбрала, че сме се преместили. Grinning Естествено, за да ги шокирам още повече им смених тоалетната със закрита. Тъй де... Като ще ги травмирам поне да е на куп всичко Grinning

И естествено имаме обитател на бебешката количка (за ужас на повечето ми познати). Grinning

# 644
Барби, радвам се, че черната ми любимка се е успокоила. А Локумката е невероятно красива котка.

Общи условия

Активация на акаунт