Любители на котки - Тема 169

• 32 190
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ами ще го заведа и аз и ще настоявам да го кастрират.
Първо не исках,вече съм с две ръце за.
Обаче нещо на мъжките им се развивало до една година поне.Вет е познат и поне като приятел се държи и дава добри съвети.

Мария, това с едната година е вет медицина отпреди 30 години. Сега кастрират на по 8 месеца. Освен това, имай предвид, че както си маркира сега, ще си го утвърди тоя навик и ще си продължава и след кастрацията, и  нищо няма да можеш да направиш.

# 106
Ето линк, дано се отваря
€ 32,32  31%OFF | Cactus Cat Scratching Post with Sisal Rop … ts Climbing Frame

Има и други като кактуси/аз съм малко луда на тая тема/,като моркови/но са малки/,портокали... Китайците,нямат грешка! Simple Smile

май не стана, а имам само апп на телефона Ако така се ориентираш за продавача.. Имаше добри отзиви, затова взех от него.

# 107
  • София
Red, това ли е?

Много готино колело, но е голямо, аз нямам място.
Аз затова писах, че имам няколко месеца да го мисля Simple Smile

Днес ММ мести секцията, за да поберем катерушката Joy

# 108
Честит имен ден, Таня! Много здраве, щастие и да слушаш котешката банда!

# 109
Недоволна, Блеки благодари на Мъри от сърце за подаръците. Харесва ги повече от рибата Grinning Топки му дай на него. Има ей такава играчка. Изкара топките от нея и си ги търкаля.

Таня, честит имен ден. Бъди здрава и благословена. И благодаря за темата.
Честит рожден ден на Аш, АнМари.
Честито ново попълнение, Ред.
Рози и Бодли, пораснал е много Дивчо.
И Блеки все скача да ме хапе и рита със задните лапи, ама се мъча да го забаламосвам с една въдица.
Бях ви питала за съвет за закрита тоалетна, в крайна сметка реших да се обучаваме на човешката. Стискайте палци и лапи да се научи диването Grinning

# 110
Благодаря, red soul, по името го намерих

И ние имаме такива релсички, всички топки липсват обаче и не ги намирам, а Бени много си играеше.

Честит имен ден, Таня !

# 111
  • София
И ние имаме такива релсички, всички топки липсват обаче и не ги намирам, а Бени много си играеше.
В Зооплюса продават светещи топки. Като купувах релсата поръчах и допълнителни топки. Ако искаш мога да измеря обиколката на топката.

https://www.zooplus.bg/shop/kotki/igrachki_za_kotki/topki/352317 … &i=7&ro=1

Аз изключих едната топка, защото явно дава контакт при батерията и се включваше сама. Иначе се включват като ги перне някоя лапа. Simple Smile

# 112
Благодаря момичета за съветите! Heartpulse

Честит имен ден, Таня! Flowers Hibiscus
Ред, голяма е красавица!
Мини, чакам снимка на Блеки. Отдавна не съм го виждала!

Днес минах прз вет. клиниката да купя някои неща. И гледам един мъник, пухкав и сладък на преглед. Доктора го изтегли - 1кг. Аз носталгично си спомних за Див. И когато док пита за възрастта му..и двамата с него зяпнахме.
На 4-ри месеца, роден на 15.09.
Много, много странно..Като бебе е пред моят хубостник, а му е батко.

# 113
Пък аз да споделя... понякога ПиратЯ, въпреки, че е кастриран, като се излегне почва да прави едни особени движения сякаш... Едно такова като конвулсии. И мърка, ама яко мърка. След което започва да си почиства пишлето. Ами не знам... целият този карнавал го прави по няколко пъти на ден. Прилича на.. като сякаш да му е много хубаво. Нали ме разбирате. Какво ли е това? Преди го нямаше. Ришко е на 7 години. Този номер започна да го прави преди няколко месеца.Какво да си мисля?

# 114
Защо ме търсиш ?
Моят прави същото, от време на време като усети, че съм пипала женска котка се сеща да ме захапе за ръката и да се пробва и друго...😂
От както сме в къща, явно усеща женските и започна да маркира от време на време. Кастриран е след първото разгонване. На почти 10г е. Вет ми обясни, че кастрацията е просто за да няма как да има малки котенца, но си остава мъж и е нормално да се сеща...

# 115
An Mary, благодаря, тяхната играчка е от зооплюс, та аз ще проверя стават ли.
Ей ги хубавците:

# 116
  • Стара Загора
Купихме си нова пералня и веднага беше инспектирана как се справя

# 117
Див, много обича да се навира вътре..Като е празна не е проблем, но го прави, и когато сортирам дрехите и я пълня. Завира се и е бърз. Миг невнимание и...
Преди да я пусна, първо него търся..И все му говоря "Ти по-бял и пухкав ли ще ставаш" Simple Smile

# 118
Този Див е разкош! ❤️

# 119
  • Бургас
На почти 10г е. Вет ми обясни, че кастрацията е просто за да няма как да има малки котенца, но си остава мъж и е нормално да се сеща...
Нормално.
Нагонът не изчезва с кастрацията.

Таня,и от нас честит имен ден, много здраве,късмет,успехи,обич и спокойствие!

Общи условия

Активация на акаунт