Любители на котки - Тема 169

• 32 228
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • София
AnMary, благодаря, но как ще ми го подаряваш, ще си го платя щом е нов.
Честита катерушка Simple Smile
Единият стълб на нашата катерушка стига до тавана. Редовно са там.

Мен повече ме притеснява скачането от секцията. Защо да минават по пътя, по който са се качили като могат да скочат директно.

За фурминатора... ако ще ми го плащаш няма да ти го дам Simple Smile Да се видим в клиниката когато водиш Фрея на контролен преглед?
Тъкмо ще купя капки за моите и ще запиша час за кастрация.

Сваля много. Само да се сещах по-често...
И аз не се сещам да сресвам моите.
Хари го решех често. Бъзиках го, че ако му събера сваленият пух мога да го изпреда и да оплета нещо Simple Smile Кошмарно много косми пускаше.

Уау!!! Ей такова нещо искам❤️
https://www.litter-robot.com/litter-robot-iii-open-air-with-connect.html
В Амазон май са по-скъпи.

ММ отсече, че 1000 лв за тоалетна няма да даде Joy

# 196
В нормални обстоятелства и аз няма да дам/и това е базово Видях и по €1000/,обаче е удобно, когато ги оставям на съседката.

# 197
За 1 000 лв. трябва и на мен да чисти и кафе да ми прави и масажи Joy

# 198
  • София
В зооплюс има Omega Paw Roll’N Clean Cat Litter Box - https://www.youtube.com/watch?v=9dZng4BvVJ0
Ама не си представям да въртя тоалетната. И като ги знам моите какви са продуктивни ще трябва да я въртя по няколко пъти дневно.

Удобство са тези роботи, ама много скъпи.

Трябва да измисля нещо, с което да затворя мястото под спалнята. Ще е чудно ако се сложат чекмеджета, но за целта ми трябва мебелист/дърводелец, и време и т.н.
Ще видя на 1во време да сложим някакви дъски.

# 199
Мен повече ме притеснява скачането от секцията. Защо да минават по пътя, по който са се качили като могат да скочат директно.
Аз затова не исках до секцията да я слагаме, защото и аз очаквах подобни изпълнения, нищо, че нашата е само 1.80, но тя като се изправи стига тавана (и изяде май един паяк, оказа се имало паяжина там Flushed) та нашата я сместих до дивана, едвам се събра и е до пердето, но засега там. Като се разсъни и се поразходи и я снимах:
Скрит текст:
в хамака:

Ето и горното легло, има място поне за още една котка, почвам да си правя устата за трицветна Simple Smile

Много пари тия тоалетни Sad

# 200
Аа, аз искам възможно по-малко да се докосвам до нея. Тези тоалетни с чекмеджетата отдолу, вършат ли работа?
Мари, вм дъски, можеш да сложиш кутии и да си съхраняваш нещо. Има по размери и в Икея.

# 201
Фрея е екзотично красива млада дама. Но мене ме гризе любопитство и ще питам.
Триша, предполагам, че при операцията има избръснат участък от кожата. Любопитно ми е ако е имало тъмна окраска, с какъв цвят е кожата. На обикновените котки под бялата и рижава козина кожата е бледо розова, докато под черните места кожата е тъмно сива. Любопитно ми е така ли е и с бенгалчетата.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 20:48 от Недоволна

# 202
Недоволна, има, да, доста голям объснат участък има - розовичка е там,  Simple Smile А иначе беше със светла козина там и черни точки. За колко време пораства отново козината? Много се шашкам като я гушна и случайно я пипна там
Скрит текст:

# 203
Козината не расте бързо, но израства и после не може да се забележи нищо. Щом е имала само черни точици,може да не се забележат в пигментацията на кожата.Любопитството продължава да ме гризе - дали има разлики при котки, които имат див ген от друг вид котка.

# 204
Ходих да разглеждам Зак хаха.
Недоволна, май е по-важно как се различават по темперамент.

Ирина каза, а и четох, че е особено важно котенцата да се социализират от мн малки. Тя периодично сваля различни котки във всекидневната, за да са с тях. Четох, че не е добре да се оставят дълго без стопанина, затова и мисля да я нося с мен Свръх активни ловци. Когато ходих да видя Вива и Жасмин, Жасмин за секунда се качи над кухненските шкафове, хъскаше ми и си изглеждаше диво. Вива също ми хъска, но и дойде да ме души. Аз исках спокойна котка, заради детето. Бенгалците не обичали да бъдат носени, да седят в скут. Птитах Ирина коя от двете би дошла да седне у мен. Каза, че по-вероятно било да е Вива. Дивачета са си. Аз се влюбих и в двете, ама три вече са много😊

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 22:28 от red soul

# 205
При Ая козината, 2 месеца след операцията, все още не и е пораснали до нормалната. И на крачетата дори се вижда, че има разлика. Мисля си, че въобще повече няма да и порастне повече, защото и на корема и след кастрацията не и порастна като хората. Но ние и така си я обичаме, а като я пипам по гушата усещам кожата й и е много готино (нежно) като усещане Stuck Out Tongue Winking Eye

# 206
  • София
Мари, вм дъски, можеш да сложиш кутии и да си съхраняваш нещо. Има по размери и в Икея.
Имам кутии. Но Аш се муши и беше оакал пейзажа когато тоалетната му беше заета.

Аш е розовичък на корема. Оникс май е много светло сив.

Цитат
Бенгалците не обичали да бъдат носени, да седят в скут.
До скоро Оникс даваше да го гушкаш, но сега вече се дърпа. Веднъж седмично може някой от двамата да дойде в скута ми, даже и да спи, но е за кратко.
Аш не обича и да го галиш. Ако тръгва да го галя по гърба сваля дупето до земята, лази и си влачи задните крака.

Но пък много обича да се гали в сина ми. Спи до него, а не в краката му. Много обичат да лягат върху сина ми.
Може би се чувстват връстници Joy

Когато ходихме да вземем Оникс бяха останали три котета. И трите си счупиха краката да избягат и да се скрият. Само Оникс се върна да се гали и да играе.

Какъв фъстък е бил само Simple Smile Хареса дъщеря ми.

Скрит текст:

Тук прозира табито в него Simple Smile

Гърдите му са на черни и тъмно кафяви ивици.

# 207
Щом е имала само черни точици,може да не се забележат в пигментацията на кожата.
Всъщност сега ме накара да се загледам и наистина има по-тъмни петънца Simple Smile

# 208
  • In the land of Never Never
За бездомните - ясно, ами за това, какво е, кажете? От 3 дни (и нощи) стои на терасата на минусови температури и мяука. Как трябва да постъпя? Как да ги наречеш такива? Close

Всеки път като се разгони е наказано да стои на терасата.
Amy_nka, то това си е жестоко и безчовечно третиране на животно.
Не може ли да поговориш с тях, за да й направят кастрация? Не можеш да наказваш животно, за това, че има естествени нагони и нужди. Няма как изгонването на студа да прекрати разгонването. То продължава определено време и ще се повтаря, докато не се направи необходимото, за да не бъде измъчвано животното. Първо с това, че няма възможност да си удовлетвори естествените потребности, и второ, като го изхвърлят на студа, защото някои хора са решили, че така ще му мине по-бързо или просто им пречи.
Или някаква организация ако има при вас, която да прави кастрации, да говори с тях и да им помогне с кастрацията, ако нямат финансови възможности?

# 209
Разкошен Оникс❤️
Тук си личи дивото. Това е котката, която аз исках, но е своенравна и не мисля, че щеше да си пасне с детето. Но както все се повтарям-и в двете се влюбих.
Тя поатоя за няма и 20 сек в ръцете ми, докато Сакура издържа малко повече. И ме гледаше по различен начин

Общи условия

Активация на акаунт