Спите ли с едно одеяло?

• 13 443
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
Че аз не знам как се спи по друг начин! А и иначе зимно време рискувам да умра от замръзване без личното си любимо "отопление"  Mr. Green

# 241
  • София
Не. Мъжът ми не ще  Cry защото все единият остава отвит и аз с течение на времето се примирих някак.... Сега не знам дали ще ми е удобно с едно.  newsm78

# 242
В началот спях ме с една завивка но не минаваше вечер без скандали , се някой се оплакваше че е отвит цяла нощ.Реших ме си проблема като взех ме една огромна завивка, и сега си спим спокойно гушнати заедно.

# 243
# 244
# 245
А не. Naughty
По-спокойно спим с отделни завивки и най-важното е,че спим завити. Peace

# 246
  • София
Ние спим с обща завивка. Удобно ни е. Нямаме проблеми с отвиването.

# 247
# 248
В началото спахме  с едно...ама той моя е голям човек почти 1.90 см...е  не че и съм много малка 1.76...ама той все ми "взимаше" одеялото като спеше и се събуждах треперщта от студ ,а той сладура си похърквше  блаженно......е в последствие  му казах че ми"краде" одеялото!! Blush
 И  така за общтото благо  решихме две отделни завивки...но в едно голямо,топло и уютно легло...пак не ни пречи да си се гушкаме... Heart Eyesама всеки да си знае одеялцето!!! Naughty

# 249
Ние сме с отделни завивки, защото той много се върти и аз винаги съм отвита.А това не пречи на гушкането.

# 250
Да спим с отделни завивки.
Не мога да понасям да спя отвита, а това винаги се случва когато спим с една завивка.
И пак си се гушкаме разбира се.

# 251
Винага сме спали с обща завивка
Peace

# 252
Абсурд! Naughty
С отделни завивки и даже с тапи в ушите Laughing Не че не се обичаме, но нека всеки си има поне малко собствена територия. Гушкането преди сън и после всеки се завива със своето си одеялце Grinning

# 253
  • София
Винаги сме спали с една завивка, докато бях бременна просто си взехма нова доооста по-голяма. И сега продължаваме да си спим с нея  Laughing , оказа се много удобна.

# 254
  • София
Определено да, поне засега Peace

Общи условия

Активация на акаунт