Спите ли с едно одеяло?

• 13 444
  • 311
  •   1
Отговори
# 255
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
да

# 256
 luvbed Все още...

# 257
Винаги сме се опитвали да спим с една завивка резултата-той винаги е отвит Hug

# 258
В момента не спим. Пробвахме няколко пъти, но всеки път единият се схваща, защото другият му краде одеалото няколко вечери под ред  Mr. Green . Ама какво да се прави, нали сме лъвче и козирогче  Laughing , пак ще се пробваме някой ден  Hug

# 259
Пробвали сме, но не става. В смисъл, че имаме различна представа и усещане за топло и студено. Ако на мене ми е добре, той е потен, ако на него му е добре, аз съм посиняла от студ. Спим с една завивка разлика - ако той спи с одеало, аз с юрган.
Отскоро пробвахме една тактика, и се оказа, че работи - спим с три завивки.
По едно леко одеалце за двамата и една обща голяма завивка /олекотена/върху тях.
Така като си лягаме сме заедно под завивките, като заспим всеки си е под своята и общата отгоре, ако му е топло остава само по одеало.
Незнам, доколко ще издържим така, най-вероятно докато стане топло, тогава той спи гол, а аз завита до врата с чаршафа като мумия. hahaha

# 260
За гушкането не използваме одеяла  Embarassed...
Но ако става въпрос за спане - всеки си има своя завивка, така ни е по-удобно. Още в началото установихме, че аз винаги съм завита, а той - остава отвън  Laughing
Ми да не вземе да настине нещо в кръста - че после как ще го употребявам... Blush

# 261
с една завивка спим.
но дори и да бяхме с отделна такава, не виждам как това може да попречи на гушкането  Wink
тъкмо това щях да напиша,  но видях че си ме изпреварила.
Спим с отделни, защото вечно се събуждам измръзнала и отвита като сме с една. Това не пречи на гушкането изобщо !

# 262
Спим  с една завивка и е голяма борба за надмощие и кой ще се увие повече,понякога се будя и съм като буба,но пък някакси ми е по-приятно да ме гъделичкат космите му по краката,по-интимно ми е така с едно одеалце  Blush

# 263
  • Стара Загора
Да, с една завивка спим.Никога не сме мислили да спим завити отделно, но пък незнам как ще сме когато забременея Laughing

# 264
Да,въпреки,че аз съм зиморничева и обичам да се опаковам хубаво,все пак от едната си страна имам парно(в лицето на мъжа ми),на него все му е топло

# 265
Да с една завивика спим гушнати   

# 266
  • някъде в орбита...
Ами с една завивка спим  Grinning Още от първият път, когато се озовахме в едно легло, спим така преплетени, че няма как всеки да е с отделно одеяло  Blush . Прекалено много ми харесва да го усещам до себе си, той мен също, така че никога всъщност не сме се и замисляли за отделни завивки  Grinning

# 267
  • Стара Загора
Не.Предпочитам да си спя с отделна.Мъжът ми се премята като риба на сухо и аз съм все без завивка.

# 268
С една завивка спим, но веднъж реших да сложа 2 отделни и веднага повдигна въпроса защо са 2 и тъй като не остана никак доволен сега пак спим с една.  Laughing

# 269
Не, с отделни завивки сме. Спането с една обща определено не е спане, ами борба цяла нощ кой ще издърпа завивката към себе си Laughing

Общи условия

Активация на акаунт