Нашите цветя - обща тема 13

• 37 885
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • Карлово
И на пипане е такова, ръцете ми са все там като мина покрай цветния шкаф Laughing дано не го съсипя.
Няма бе. То разбира, че е от любов и ще се кипри по-усърдно.

# 301
Миоки, благодаря за бързият и изчерпателен отговор. Дано се вкорени! А това листо наистина е приказно красиво!

# 302
Аййй, разкош! 😍

# 303
Щом сме на листа ... И моят красив Николайчо отвори едно голямо. Расте с часове това чудо, но засега не се подава ново.

# 304
Пролетта скоро идва, избухването предстои Simple Smile

# 305
  • Стара Загора
Magni, аз редовно раздавам отрязан сингониум на познати и непознати Grin,новинаги го накисвам във вода. Така пуска корени много бързо.В пръстта според мен ще загние.

# 306
@MagniM  благодаря за отговора, дано и някой друг да отговори

# 307
Magni, аз редовно раздавам отрязан сингониум на познати и непознати Grin,новинаги го накисвам във вода. Така пуска корени много бързо.В пръстта според мен ще загние.
А аз директно бучкам в почвата и тръгва (като мушкато).

# 308
Нали казват, че лесно се стресира при смяна на мястото, та може това да е причината. Дай му време. Моето така като беше напъпило го завъртях на 180° защото цветовете бяха само на едната половина, мислех че му трябва слънце за другата. И то взе че хвърли всички пъпки. След около 2м. пак цъфна. Успех Simple Smile

# 309
Нали казват, че лесно се стресира при смяна на мястото, та може това да е причината. Дай му време. Моето така като беше напъпило го завъртях на 180° защото цветовете бяха само на едната половина, мислех че му трябва слънце за другата. И то взе че хвърли всички пъпки. След около 2м. пак цъфна. Успех Simple Smile

вече година година и половина е така за коледничето Simple Smile може наистина да е остарял...

# 310
Миоки, прекрасен е Sparkling Heart Simple Smile! Добре че не можах да го открия в България, иначе и аз щях да се изкуша Blush. Моят Николайчо нищо не пуска, откакто го имам изкара едно листо и дотам.

# 311
Просто ще мина да си отчекна още едно клонче и него ще сложа във вода. И ще видя кое ще се хване.

# 312
Моят Николайчо се убива да пуска листа, но наченки на цвят няма.
Ако някой са интересува, държа го на южен прозорец, на перваза над най-големия радиатор в къщата. Не обича много поливане, всъщност въобще. Но пък в тази стая почти постоянно е включен овлажнител на въздух. Засаден е в едни камъчета, които Миоки препоръча.

# 313

Като има слънце има и настроение Simple Smile.
Може ли снимка на камъчетата? Уж чета внимателно ама съм ги пропуснала.

# 314
Добро утро!
 аз да питам имали ли сте проблеми с нашествие на винени мушици? Не мога да ги трая много са нахални... Има ли начин да ги унищожа?

Общи условия

Активация на акаунт