"Влад” - новият румънски сериал по бТВ - тема 2

• 39 116
  • 648
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Никъде ли няма качен епизод 26?

# 361
  • Пловдив
В понеделник след 13.30 часа .
И аз го чакам да видя как ще се развият нещата .

# 362
Моля тези, които са решили да чакат да гледат 4ти сезон  по ТВ наесен да обяснят каква им е мотивацията щом могат да си го изгледат още сега в нета? Питам, защото наистина не го разбирам това нещо.

# 363
На мен спойлерите и коментарите не само, че не ми пречат, а ми и помагат. Много им се радвам. Аз чакам по ТВ, защото гледам предостатъчно неща сега и ще дойде момент да няма какво да гледам, и само това ще ми остане.

# 364
Да тези, които гледат други неща в момента ги разбирам, но като цяло като фен на сериала за мен е непосилно да чакам до септември щом ги има в нета и при първа възможност бих ги изгледала. Според мен не си струва да се чака до септември, ама хич. Щеше да е супер всички да ги бяха изгледали и да можем да си коментираме сюжета в темата. Simple Smile

# 365
Да тези, които гледат други неща в момента ги разбирам, но като цяло като фен на сериала за мен е непосилно да чакам до септември щом ги има в нета и при първа възможност бих ги изгледала. Според мен не си струва да се чака до септември, ама хич. Щеше да е супер всички да ги бяха изгледали и да можем да си коментираме сюжета в темата. Simple Smile
А на мен пък не ми пречи да ви чета коментарите,без да съм гледала сериите.Че то до септември ще съм забравила, какво съм чела .Чета коментарите и ,,открадвам,, по някоя друга информацийка

# 366
  • ENGLAND
Може ли да пуснете пак линк къде го гледате 4 сезон?  имах го някъде, сега не мога да го намеря, а и доста страници назад има да преглеждам. Моля!!!

# 367
Може ли да пуснете пак линк къде го гледате 4 сезон?  имах го някъде, сега не мога да го намеря, а и доста страници назад има да преглеждам. Моля!!!
https://playtube.tv/watch/%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4-%D1%81%D0%B5% … E_1s4x4djMXl.html

Това е 1ви епизод от 4ти сезон. В този сайт ги има всички епизоди от сезона без последните 2, които излизат другата седмица.

# 368
Скрит текст:
Момичета,Лео и Делия вече ми идват твърде много.Първо да кажа,че много ме кефеше Лео/и визуално,и гадната му роля дори,в която от време на време се прокрадваше и нещо човешко.Креватните изпълнения с Делия са ми отврат,няква перверзна хрумка на сценаристите.Знам ли,щеше да е хубаво да видим някакво развитие към по-добро в образа на Лео.Обаче ми идва вече твърде много,то гадостите му нямат край.От първата серия си е такъв,че до край така я кара.По едно време смятахме с Вас ,че у Лео се прокрадвала понякога и съвест...Боже,каква ти съвест??!!Най -тъпото е ,че прави гадости без особен мотив.Предаде Ади,после предаде Щефан,сега помага на Делия и Йордаке да трепят Влад.Има ли някъде някаква помия,предателство...пръв е там.Какъв му е толкова мотивът, да навреди на Влад?!В Делия ли се влюби?!
П.п Лео ми е любимец,но да иде вече полицията утре и да си го взима,че не се трае...

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 20:13 от Morello_lips

# 369
Много се надявах да е последен епизод. Откъде да ми дойде на акъла, че големите умници ще разделят епизод 13 не на 2, а на 3 части...
Скрит текст:
Тъпо е 4 сезона и в последния чак да се разбере кой аджеба е Влад. Трябваше поне 5-6 епизода да знаят всички, да има развитие някакво. А те - 3 от 4 сезона скука (визирам сезони 2, 3 и 4) и накрая в 1 епизод цялата развръзка.
Лео ми е любимец. Но и на мен ми идват в повече изпълненията му. Елиза не я трая, жалко, че оживявала утре. Щефан ми е адски противен и тази сюжетна линия с бездомниците допреди 1-2 епизода ми беше адски скучна, можех да заспя на тези сцени.
Тъпо е просто да хвърлят Гивирига, без да има игра на Влад в това. Дори еднояйчните близнаци не са напълно еднакви (казвам го като майка на тризначки, две от които са еднояйчни), камо ли напълно непознати хора, които нямат нищо общо, че и какво съвпадение точно Гивирига да се окаже заместник на Драгой. Друго щеше да е ако Влад е намерил човек с подходяща лицева структура, платил му е пластични операции, измислил е сценарий...А то - шок.
Претупано ми е всичко и без особен смисъл. Ей така, да пълнят сезони. Всичко можеше да се развие чудесно в два сезона, но качествени откъм съдържание и сюжет.
Гледах на румънски финала, ми и там не съм впечатлена. Аз съм Адриан, бум бум, този застреля оня, оня застреля оная. Кой умрял, кой оживял, кой арестуван, а наш Владко - за риба....Много тъпо. Ми обяснете, бе хора - с кого остава Влад, запознава ли се официално със сина си, някакъв хепи енд, нещо - нооо нищо.
Хубава работа, ама мамалигарска. Да бяха запазили оригиналния турски сюжет, да гътнат накрая Влад и Елиза и да се приключва....

# 370
Скрит текст:
Всъщност може тази среща ,на която извикаха Влад ,уж да го убие Йордаке,да е клопка за Делия и Йордаке,инициирана от Лео и Влад.Все пак Делия и Йордаке и те трябва да отидат в затвора..
Иначе не го разбирам Лео,кой от където му свирне и на всекиго Янка другарка.Тръгнал да подмамва Влад,с идеята Йордаке да го убие...и то защо?!Понеже Влад бил откраднал на Йордаке пари.Какво го бърка това Лео?Замесва се в простотии без особена причина.
Я ми кажете ,Елиза не би ли трябвало да знае   ,че Ади е жив?Нали даде онова писмо от Влад на един експерт да го изследва и той и каза,че то и някво друго писмо от миналото са от един човек написани?Или аз не съм разбрала нещо?

# 371
Скрит текст:
Всъщност може тази среща ,на която извикаха Влад ,уж да го убие Йордаке,да е клопка за Делия и Йордаке,инициирана от Лео и Влад.Все пак Делия и Йордаке и те трябва да отидат в затвора..
Иначе не го разбирам Лео,кой от където му свирне и на всекиго Янка другарка.Тръгнал да подмамва Влад,с идеята Йордаке да го убие...и то защо?!Понеже Влад бил откраднал на Йордаке пари.Какво го бърка това Лео?Замесва се в простотии без особена причина.
Я ми кажете ,Елиза не би ли трябвало да знае   ,че Ади е жив?Нали даде онова писмо от Влад на един експерт да го изследва и той и каза,че то и някво друго писмо от миналото са от един човек написани?Или аз не съм разбрала нещо?
Да , експертът каза , че 
Скрит текст:
почеркът е на един и същи човек , но второто писмо е писано от много  променен човек , преминал през големи тредности ...Така че  Елиза  знае , но и румънските сценаристи  явно са като нашите - за някои неща просто си затварят очите и разчитат на  някаква тъпота  в зрителите ... Тя  хем знае , хем продължава да се натиска с политика .   

# 372
Скрит текст:
Я ми кажете ,Елиза не би ли трябвало да знае   ,че Ади е жив?Нали даде онова писмо от Влад на един експерт да го изследва и той и каза,че то и някво друго писмо от миналото са от един човек написани?Или аз не съм разбрала нещо?
Да , експертът каза , че  
Скрит текст:
почеркът е на един и същи човек , но второто писмо е писано от много  променен човек , преминал през големи тредности ...Така че  Елиза  знае , но и румънските сценаристи  явно са като нашите - за някои неща просто си затварят очите и разчитат на  някаква тъпота  в зрителите ... Тя  хем знае , хем продължава да се натиска с политика .    
Скрит текст:
И така...знае ,че Адриан е жив,появи се от нищото Гивирига който  е копие на Ади ,и нещо така случайно не и ли святка???!Би следвало да си помисли,че Гивирига е Адриан.

# 373
Скрит текст:
Делия и Лео викат Влад за примамка на Йордаке, за да го ликвидират. Иначе в турският филм Лео се събира с Юлия, но тук е друг сюжета и се събира с Делия.
Нещо ми липсваше в сцената между Разван и Влад(Адриан), може би една братска прегръдка накрая...

# 374
Езел ли наричате турската версия на този?Толкова ли си приличат двата сериала,всеки герой от Влад си има еквивалент в Езел ли?

Общи условия

Активация на акаунт