"Влад” - новият румънски сериал по бТВ - тема 2

• 39 101
  • 648
  •   1
Отговори
# 390
Къде го пише ,мацки?Не ми се вярва..Сигурна съм ,че това беше финалът.То няма какво да дават вече.
Какъв намек за самоубийство?

# 391
Някой беше писал ,че в т.нар.  сериал-прототип  Езел умира .  Матей  накрая го давали вече голям да отива  на гости в някакъв  самотна отдалечена кула-фар и някъв тайнствен човек му отваря....

# 392
Къде го пише ,мацки?Не ми се вярва..Сигурна съм ,че това беше финалът.То няма какво да дават вече.
Какъв намек за самоубийство?
Скрит текст:
Финалът на Влад с лодката е взаимствано с отплаването на Граф Монте Кристо. И да тава е финала на сериала. Няма  друг епизод.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 19:55 от daizy_g

# 393
Според мен Делия си остана в затвора, просто я водеха на лична среща (секс) в мъжкия затвор с партньорът й.
На финалните надписи на Влад си пише, че е по сериал Езел. Аз от там видях и се разрових да видя за какво иде реч. Като видях турския Влад доста се смях. Обаче явно е доста стар сериал, защото видях, че участва Къванч..какъв беше, онзи русия. 2018 година снимаха филм с него под прозореца на хотела ни в Истанбул, видях го на живо - вече е доста стар и дебел, нищо общо с кратките клипчета от Езел, които си пуснах да видя от любопитство. А и не виждам какво се чудите кой кой е в двата сериала. Пуснете си в Youtube епизод 1 на Езел - той е 1:1 с румънския, всички сцени са еднакви, само където той не пристига с яхта, а с кола. Веднага се вижда кой турски герой е дадения в румънския. Не разбирам турски, та репликите не знам, но сцените са 1:1.
Много тъп край. Трябваше да има един финал на масата на леля Мария, с нея, Влад, Матей, Зеновия, Разван и Юлия. Как се веселят заедно. Или как Влад сяда до прокурорчето и казва - Сега, след като всичко приключи, ще ми позволиш ли да се виждам с дъщеря ти? Някакъв хепи енд. Тоя ми ти като вдигна ръцете си на лодката и като започна дронът да се отдалечава, викам на мъжа ми - край, тоя сега ще загуби равновесие, ще падне, ще се удави и The End.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 23:22 от Змимка

# 394
Ами именно това ми е странно,как като нямат нищо общо двата сценария се определя кой е еквивалентът на Лео от Езел и там той бил с Юлия ,а тук с Делия..
Феми,кое те разочарова?То и аз съм разочарована ,не направиха тези сценаристи нищичко за наслада на зрителя.Аз съм гледала само кратък откъс от финала,но не очаквам много.
Обясних, че е римейк и героите са същите, а не че нямат нищо общо както вие казвате. И в турския вариант има Лео, Щафан, Елиза, Юлия и тн. Просто някои сюжетни линии са малко по-различни, иначе героите са същите.

Какъв римейк, какви 5 лв? Историята е стара, колкото света! Приятелство, предателство, отмъщение....

# 395
Не знаех, че имало и някаква Зеновия. Ми те са си карали баш по "Граф Монте Кристо". Алчният в затвора, завистникът - мъртъв, бившата любима си гледа детето, а героят си намира нова любима. Само дето разликата между Елиза и Мерседес е от земята до небето.

# 396
Не знаех, че имало и някаква Зеновия. Ми те са си карали баш по "Граф Монте Кристо". Алчният в затвора, завистникът - мъртъв, бившата любима си гледа детето, а героят си намира нова любима. Само дето разликата между Елиза и Мерседес е от земята до небето.
Не си намира нова любима. Зеновия беше за кратко.

# 397
Изгледах финалния епизод. Извод: Дрехите правят човека 😂

# 398
А Елиза как се отърва като самият прокурор чу, че точно тя е взела якето на Адриан, за да го натопят?  Освен това излъга в съда.

# 399
Здравейте и от мен!!!!
Четвърти сезон започва на 30 май по БТВ от 21:00 до 22:00 часа и ще се излъчва всеки делник!!!

# 400
За съжаление, имам тъжна новина.
На 30 май няма да дават Влад по БТВ.
Четвърти сезон се отлага, не се знае кога ще го пуснат. На 6 юни от 21:00 часа ще дават Скъпи наследници.

# 401
За кой пореден път го дават..

# 402
Здравейте! Четвърти сезон на Влад започва на 1 август по БТВ с двоен епизод от 20:00 до 22:00 часа. От 2 август ще си се излъчва от 21:00 до 22:00 часа.

# 403
Мерси за инфото.
Забравих какво гледах с тия прекъсвания.
Разводниха го.  Актьорите са добри.

Румънците освен на Влад  ще правят още римейк на турски сериал. Един най успешните и обичани в Турция и по света на Ичерде - Вътре.
Това е достоверно инфо от сериозни журналисти.
Дано го закупят нашите тв и да не го разтягат.
Оригинала е от един сезон - 39 епизода.
Там не се набляга много на любовта, но я има.

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 19:25 от femmi2

# 404
Румънците са толкова готини, могат спокойно да направят сериал, който не е римейк и да го продават. А нашите тв, ако може малко по-сериозно и уважително към зрителните. Пуснете нещо и го излъчвайте до край без прекъсвания с месеци!

Благодаря за информацията и дано има все повече румънски сериали и все по-малко турски по българските телевизии. Звъня на баба да й кажа да го гледа, освен ако не е забравила, че изобщо го е гледала и много го чакаше.

Общи условия

Активация на акаунт