ЛЪЖИТЕ В НАС - предстоящ сериал на НОВА Телевизия

• 36 839
  • 773
  •   1
Отговори
# 60
  • Галифрей
Оле усещам,че ще е много  криндж и смешно. От създателите на ОЖ И ДГ 😂🤭 Ех само как са го направили да звучи епик.  Ще го гледам ❤

Тя гледа много тъпо, като за меме е.

# 61
Дона😆
Диана, Радина май ще е кръпката в сериалчето. Чак Дидето ми е безкрайно симпатична на нейния фон.😁😆
И как си е научила урока само: това не е просто сериал, а кино продукт, филм и тнт..
Орлин как ме накефи като се задави, когато тя му каза, че му е фен. 😁😆🤣

# 62
  • Галифрей
Хаха да явно 😂Виждам Жана от Братя ( актрисата ми е адажка)
Изглежда все път като има персонаж Сава върти далаверки 🤭 Ама не е Савич.

# 63
Честно, това, че са го кръстили Сава ми бърка някъде. Ма нищо няма да кажа лошо, засега за Орлинчо, щото единствен се сети да спомене и Свежо че участва. Павел кво се прави на Джевелеков и той. Ох, толкова много, ох толкова различни образи, ох, толкова много, че не мога да спомня всички..ох. 😆😆😆

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 14:30 от Кобрети

# 64
  • Велико Търново
Пууу тя Мария Сотирова много вървежна ще дойде. И тук, и в "Аз и моите жени", че и в "Братя" не се знае дали няма пак да се появи...

# 65
ясна ли е датата вече? 

# 66
  • Галифрей
Пууу тя Мария Сотирова много вървежна ще дойде. И тук, и в "Аз и моите жени", че и в "Братя" не се знае дали няма пак да се появи...
До колкото знам в “ Аз и моите жени” и е първата главна роля,  в другите продукци е с малка.

# 67
И аз се присъединявам към темата. Дано да е интересен, поне по гледаното досега мисля, че ще е нещо различно ако не друго.
И мен ме дразни името Сава, дано никой не се обиди. Нещо друго трябваше да му сложат на Орлин, който ми е любимец😍.

# 68
Стефчо да бяха го кръстили. 😆😁
Емил Марков в пост във фейсбук каза, че почват от 22-февруари.

# 69
  • Русе
А днес видях, че от 24.02 започва по БТВ друг бг сериал с любимците ми Руши Виденлиев и Иван Юруков...Хич не е честно така значи.

# 70
И аз гледах промото на този по Бтв, не изглежда лош.
Предполагам, че няма да ги излъчват двата по едно и също време.

# 71
Офф, 150 сериала и риалитита, няма да се спи Joy
Надявам се нещо да не ми хареса и да отпадне.

# 72
Привет! Записвам се и аз с намерението да загледам сериала с надеждата, че ще ми хареса. Simple Smile

# 73
  • Галифрей
Много сериали много нещо ще се появат  този месец и напролет 😂 Как успяват значи? Аз от леглото не мога да стана 😂 Ся ще ме накарат да гледам този https://webcafe.bg/seriali/noviyat-serial-na-btv-men-ne-me-misle … ela-babinova.html ( само заради Ванаката моят любимец)

# 74
Ефектът "Успеха на Откраднат живот" е за мен. Видяха, че се търсят българските продукции и юрушшш!
Няма лошо, аз съм доволна - да има повече сериали, да има конкуренция. С нея се вдига качеството. А и екипите имат работа, възможност за изява, повече пари.

Общи условия

Активация на акаунт