ЛЪЖИТЕ В НАС - предстоящ сериал на НОВА Телевизия

• 36 861
  • 773
  •   1
Отговори
# 630
Кобрети, Свежо знае ли, че си влюбена в него и си му такъв фен? Много би се зарадвал.

Скрит текст:
Засичах се всеки ден покрай децата с Иван Бърнев. Луда съм по таланта му, за мен той е гений. Гледах го захласната един, два, три дни и той разбра. По погледа ми разбра, че го обожавам и винаги ми намига и ме поздравява оттогава. Това ме прави супер щастлива.

# 631
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Такова тютюнопушене във филм не съм виждала от френските филми през '70-те години. 🤣

# 632
  • София
Аз лично повече от 3.5,4/10 не мога да му дам. 🤣

# 633
Флубена не, просто е много, много добър актьор, който заслужава да има фен като мен. 😁

# 634
  • София
Флубена не, просто е много, много добър актьор, който заслужава да има фен като мен.😁
Ay, 🤣🤣👍🏻! 😘

# 635
Здравейте! Какво чувство и настроение, оставя във вас филма? Не съм започнала да го гледам, засега само върви, като фон и за кратко. Като, че ли ми идват вповече, тези мрачни сцени с драматичната музика за фон, даже ми е леко зловещ Thinking

# 636
Позабърза се действието. И като не броим някои прийоми от турските сериали, става все по-интересно и добро.
Ахаха, явно приликата не е случайна.😁

Тук ми прилича на Йън Бюканън, и какво откривам в Уикипедия:
Dick Tremayne (Ian Buchanan) is a selfish, pretentious man, whom Lucy Moran dated for a while on the side after becoming annoyed with Deputy Andy Brennan. He works at Horne's Department store, in men's fashion. When he finds out Lucy is pregnant (and isn't sure who the father of the baby is), he first attempts to have her get an abortion, but then tries (albeit halfheartedly) to prove his capability as a parent by “helping” an orphan boy who needs a father figure. Because of this, he has an ongoing rivalry with Andy, though they bond at a few points. Dick's condescending behavior becomes such that Lucy ultimately decides she doesn't care who the real father is and chooses Andy to help her raise her child.
😁

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 21:45 от Кобрети

# 637
  • София

Лъжите в нас  Сезон 1   Епизод 8

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 638
Каква драма, какво развитие, направо свят ми се зави LaughingLaughingLaughing
Къде хукна баш Шейтанов по време на партито точно, че и никой не дойде? Защо Ирина духна през прозореца? И без това никой не я отразява и не я иска на партито, можеше спокойно да си излезе през вратата. На Сава жена му е трагична. Даже лудата леля играе 1000 пъти по-добре. Бащата на бебето хич не е щастлив.
Кефи ме този филм. От мноооого отдавна не съм гледала бг сериал, но тоз ще си го следя Laughing
Не разбрах прокурката какво извади срещу директора на затвора. Някаква флашка, но какво имаше на нея?
Язък за вкусните банички, така да идат зян.

# 639
На Явoрчо му приседна ордьовърa Grinning

Асен е гадинка, как я остави да чака с часове на студа. Виктор е сладур, ама горкият няма да го отразят, както би искал.

Верният паж се завръща Grinning

# 640
Не разбрах прокурката какво извади срещу директора на затвора. Някаква флашка, но какво имаше на нея?
Блъфира, ама той се хвана, щото естествено се е омазал и овъртолил в какви ли не схеми... И тя не знаеше какво има на флашката.

# 641
  • Другата България
Каква драма, какво развитие, направо свят ми се зави LaughingLaughingLaughing
Къде хукна баш Шейтанов по време на партито точно, че и никой не дойде? Защо Ирина духна през прозореца? И без това никой не я отразява и не я иска на партито, можеше спокойно да си излезе през вратата. На Сава жена му е трагична. Даже лудата леля играе 1000 пъти по-добре. Бащата на бебето хич не е щастлив.
Кефи ме този филм. От мноооого отдавна не съм гледала бг сериал, но тоз ще си го следя Laughing
Казала си всичко, което исках да кажа аз.
Флашката според мен беше блъф, онази, която Марийка беше изхвърлила в кошчето и Ади я извади. Свърши работа. Сега чакаме ....към 27ми епизод евентуално да стане ясно този затворник какво общо има с Ади, освен, че вероятно го е вкарала в затвора.
Биг Шейтан кого чака там, на кого се обади - на някой жив ли?
Отново силен епизод на Диана и Орлин.

# 642
Ми на мен ми допада сериала, ама то докато не си гледал, как да прецениш, аз не бих могла. Жанрът е драма с наченки на лек психо трилър, ако искате нещо разведряващо, то няма да е за вас.

Адриана го изигра много умело. А прокурорчето само и вдига гири, като някое влюбено и отритнато пале е.
Бояна малко ми е трудно да провя емпатия към нея, за разлика от Ади, тя продължава да рови и то по доста неприятен начин - тършувайки из нещата на Рая, ама предвид, че е бременна от мъжа на другата си приятелка...
Шейтанов май чакаше жена си? То никой не знае за епизодите, които има и че трябва да го държат под око.
На Диана и Орлин им се получава химията, това е хубаво, щом ще ги задяват.

# 643
А Орлин да не би обратен да го играе, че не разбрах, понеже се уговаряха да поплуват заедно в басейна с Асенчо... А преди това стоеше с разтворен халат (на гърдите) срещу него и се подхилкваха.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт