ЛЪЖИТЕ В НАС - предстоящ сериал на НОВА Телевизия

• 36 816
  • 773
  •   1
Отговори
# 705
Ами Свежо е най-добър, след това Орлин, е, доста има да яде хляб още, но поне се старае. Мария Сотирова добре се представя. Останалите преиграват до един.
Мария Сотирова тук наистина блести, страхотно играе. Бих могла да си ги представя като сестри с Ирина Митева в някой сериал. Grinning А героинята й - "великолепна" приятелка...
За пиянството - малко актьори го играят добре, голям зор им е явно.

# 706
  • Другата България
И аз съм приятно изненадана от Мария Сотирова.
За Буковска съм писала - за мен тя е класа.
Свежен ми е слабост още от ОЖ, Диана Димитрова също, Орлин ме изненадва и той с добра игра,
Емил Марков вече го обсъдихме.
Васил Бинев за съжаление поне за момента има недостатъчно за мен участие.

# 707
Не мога аз така масово да им се възхищавам... Знам, че на никого тук Ирен Кривошиева не му е класа, но на мен тя ми е. И Емил Марков. И Орлин, който даже не е актьор! И Свежен.
Бинев толкова да не му се получава и нещо да направи с тия зъби, че е чак смешен този говор.
Буковска... няма да разбера никога защо е възхвалявана като актриса. За театър може би, но за кино не става.
Мария Сотирова и тя ми е малко хладна и роботизирана в роля, добро сравнение с Ирина Митева. Към тях добавям Диана и Радина - чудесно подбрани за щерки на дървар.
Дарин е лигльо в живота, но иначе се справя не лошо в роля.
Някои от епизодичните появявания са доста по-добри от централните роли.
Не искам и не очаквам да сте съгласни с мен, просто написах как аз ги виждам тези актьори.

# 708
Азалия, аз съм съгласна с теб, на мен ми харесва играта на Ирен Кривошиева, от старата школа. И по-напред я бях похвалила. Simple Smile

# 709
И аз съм приятно изненадана от Мария Сотирова.
За Буковска съм писала - за мен тя е класа.
Свежен ми е слабост още от ОЖ, Диана Димитрова също, Орлин ме изненадва и той с добра игра,
Емил Марков вече го обсъдихме.
Васил Бинев за съжаление поне за момента има недостатъчно за мен участие.
Съгласна съм с теб, че от изброените всички играят добре. Орлин за пръв път го гледам в роля на актьор и съм приятно изненадана. С Мария Сотирова също "се запознавам" сега и се справя добре.

Рейтингът за първата седмица на пролетния сезон - двата нови сериала са влезли само с премиерните си епизоди с почти идентични резултати, но са след турския сериал и всички реалити формати Grinning

# 710
  • София
Орлин се е занимавал с актьорско майсторство още преди да започне да се занимава с музика.

# 711
Орлин игра в " Отплата" , много ми хареса там.

# 712
Като се замисля, то почти не съм гледала филм или сериал без Орлин последните години. Joy Скъпи наследници, Живи легенди, Завръщане, Отплата, Нокаут, Пътят на честта, Петя на моята Петя. Grinning Добре се справя момчето.

# 713
Азалия, и аз споделям твоето мнение.

# 714
Благодаря, не се чувствам странно като виждам че и други виждат нещо по моя начин, и не съм единствена. Simple Smile

# 715
Моето впечатление  от артистите :
На мен Орлин определено ми харесва   . Много ме впечатли една сцена с Диана - гледаше я с такъв копнеж , дадоха отблизо как беше заковал  в нея сините очи . Изобщо сцената беше със заряд - и двамата  си говореха едно , а мислеха за друго .
Диана също се справя добре в тази роля .
Прехвалената Буковска до тук  е като в студентска  пиеска с комични пиянски сценки . Не виждам  прокурор с хладен ум , а някаква стресната самотна женица . Ако това е търсено - добре .
Емил Марков ми харесва , обран , тежкар и с този готин глас - добре му се получава .
Радина Д. е по-добре , отколкото в ОЖ . Ролята и е паснала - разглезената дъщеря , която ревнува цял живот от сянката на сестра си .

Аз ли съм пропуснала нещо в началото , защото  още не хващам какво се е случило между Ирина и Сава ?

# 716
  • София
Моето мнение за каста:
Емил Марков - голямата звезда на сериала. Единствен, който се справя истински.
Голямото разочарование е Йоана Буковска. Ужасно изпълнение. Но го отдавам и на сценария и режисурата. Тя обаче също си носи вината.
Останалите са ми в някакъв общ сив калъп. Съвсем леко добри думи за Ирен и Орлин, но нищо повече от това.

# 717
Аз май вече писах,че Мария Сотирова ми е любимка,и в сериала на БНТ я харесвах,въпреки,че масово беше хулена.
Тук Емил Марков е на първо място,Ирен,Мария и Орлин веднага след него.Опа и Свежен и Аврамова ,как можах да ги забравя,страхотни.

# 718
  • Mediterraneo
Емил Марков и Орлин изнасят сериала за мен. Бинев не го показват много. Буковска е страхотна, но тук ролята ли не й пасва, търсен ефект ли е, не знам, но не става. Кривошиева съм казвала, че просто не я понасям, не мога да се абстрахирам от реалния човек. Младите актриси пък нито една не харесвам, от умряла скумрия нагоре са.

# 719
И в този сериал има "Най-хубавото нещо", за жалост пак с второстепенна роля.
Защо не се пречупи и да стане един инфлуенсър-певецо-актьор, да рекламира кремчета и вафлички - как ще стане вървежен.

Общи условия

Активация на акаунт