Термин Август 2022 (Тема 3)

• 29 032
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
А случайно да има някоя от Бургас, трябва ми съвет, искам да имам за всеки случай и вариант за лекар там, някой който е добър, на частно, и какви специализирани АГ болници има изобщо в Бургас, изобщо не знам, а искам да имам поне някаква информация. Тъй като голяма част от лятото ще сме в Несебър, искам да знам за всеки случай къде какви лекари има, и да имам телефон на док, ако недай се боже стане нещо или бебето реши че ще се ражда юли, и без това съм с термин в началото на август. Не че ще ходим края на юли на морето ама да съм си подготвена.😁😁

Най-популярната болница в Бургас за бременност и раждане е Дева Мария в кв. Ветрен. Винаги има дежурен АГ, стационар и условията са сравнително добри. Бих препоръчала също д-р Мануелян, д-р Недялков, д-р Парушева с частни кабинети и добра техника.

# 331
Kaто се заговорихте за обзавеждане... аз като измерих нашата спалня и лошо ми стана къде ще поберем две кошари, а ми се вижда безумно от новородени да са в отделна стая...

# 332
  • София
Ще купувате нова спалня Grinning
Шегата настрана, до 5-6м може да спят в тези кошовете за новородени и после в самостоятелна стая. Не знам, сложно е с организацията на пространството.

# 333
Ами ние с таткото имаме леко разногласие.
Той държи да е на баща му ,нещо с което аз нямам никакъв проблем,разбирам защо иска,човекът го залсужава,направил е много.Но няма голям избор от към имена които да ми харесват освен името Велина,да с буквата В трябва да е.
А на мен попринцип много ми харесва Стефания ,има хубаво значение,хубав имен ден,хубаво галено и с фамилията звучи перфектно заради това “Ст” в началото и на името и на фамилията.
Но ,съответно не е кръстена на дядото,въпреки че ако е Стефания ще имат имен ден в един и същи ден,защото Стефания означава Венец.
Не знам момичета,на вас кое от двете имета ви допада повече?
За мъжко не коментирам защотот там е решено на 100% какво ще е😄
Освен Велина,ММ харесва и Вероника,ммм не ми е много на сърце.

# 334
Спални имаме две и голяма холо-трапезария, но самите спални са малки Simple Smile
Като купувахме апартамента на никой не му идваше на акъла, че може да се появят две бебета наведнъж Simple Smile
(За една кошара има място )

# 335
Ами ние с таткото имаме леко разногласие.
Той държи да е на баща му ,нещо с което аз нямам никакъв проблем,разбирам защо иска,човекът го залсужава,направил е много.Но няма голям избор от към имена които да ми харесват освен името Велина,да с буквата В трябва да е.
А на мен попринцип много ми харесва Стефания ,има хубаво значение,хубав имен ден,хубаво галено и с фамилията звучи перфектно заради това “Ст” в началото и на името и на фамилията.
Но ,съответно не е кръстена на дядото,въпреки че ако е Стефания ще имат имен ден в един и същи ден,защото Стефания означава Венец.
Не знам момичета,на вас кое от двете имета ви допада повече?
За мъжко не коментирам защотот там е решено на 100% какво ще е😄
Освен Велина,ММ харесва и Вероника,ммм не ми е много на сърце.
На мен Велина ми харесва повече от Стефания. Има доста  хубави имена с В,но фаворит ми е Ванеса.

# 336
  • София
Аз харесвам и Виктория, въпреки че е много разпространено.

Joy, ако имате гардероб в спалнята, може ли да го изместите временно в другата, за да се освободи място за две кошари? Неудобно е, но е вариант.

Аз записах час за ФМ за другия вторник. Нямам търпение, последно бях на преглед на 5ти и ще са минали точно 20 дни. Да видим колко е пораснала скаридката Grinning

# 337
Ванеса се казвам аз обаче,а категорично няма да я кръстя на себе си,въпреки че мноого го исках даже по едно време се шегувах че ако имаме момиче ще се казва Ванеса.Е,всички ми казваха колко самовлюбена съм била😃🤔

# 338
Спални имаме две и голяма холо-трапезария, но самите спални са малки Simple Smile
Като купувахме апартамента на никой не му идваше на акъла, че може да се появят две бебета наведнъж Simple Smile
(За една кошара има място )
Колко ви е спалнята. В нашата с натъкмяване, но има място за две кошари. По съвсем друг повод бяхме мерили. Е и с изнасяне на една мебел.

# 339
И на мен Велина ми харесва повече.
Иначе с В, на мен фаворит ми е Ваяна ...
Звучи ми страхотно.
А ако си го побългарим като Ваня, ще има имен ден на Ивановден, също голям празник.

# 340
Мм да хубаво е,ноо дъщеричката на братовчедка ми се казва така😄Тя си го сънува и така си го кръсти.Първи братовчедки сме,не искам да има в родата еднакви имена и едната вечно да е “малката … “ . Засега може би Велина си остава…

# 341
Ванеса се казвам аз обаче,а категорично няма да я кръстя на себе си,въпреки че мноого го исках даже по едно време се шегувах че ако имаме момиче ще се казва Ванеса.Е,всички ми казваха колко самовлюбена съм била😃🤔

Е как уцелих само!🤣 Бих предложила Валерия,Велизара,Василена,Вероника. Имате време да изберете🙂

# 342
  • Пловдив
Милото ще чакаме заедно.И аз пуснах Вижъна днес. 🥰
При доктора всичко наред, по всяка вероятност ще е момче. 🥰 Даже му казах, че ММ е долу и вика нека се качи.Незабравимо! 🤩🥳🥰
А очите на доктора докато гледаше монитора - пълнят душата!Все едно гледа неговото си дете. 🥰

# 343
На близки дъщеричката им се казва Ванина. Имах съученичка Виана. Много ми допада и Вяра. Като цяло на мен и на ММ женските имена са ни много по-лесни 😁 не сме избрали още категорично, но мъжкото повече ще ни затрудни. Аз много харесвам кратки имена, въпреки че последно време са много популярни, просто ми звучат много нежно. Да разберем първо пола, тогава ще задълбаем в темата 😁 шегувам се с ММ, че аз ще кажа и ние ще решим 😁😁😁

# 344
А каква количка сте си набелязали?❤

Общи условия

Активация на акаунт