Термин Август 2022 (Тема 3)

• 29 047
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Милото ще чакаме заедно.И аз пуснах Вижъна днес. 🥰
При доктора всичко наред, по всяка вероятност ще е момче. 🥰 Даже му казах, че ММ е долу и вика нека се качи.Незабравимо! 🤩🥳🥰
А очите на доктора докато гледаше монитора - пълнят душата!Все едно гледа неговото си дете. 🥰
Ще се моля и за двете. Аз съм силно вярваща и вярвам че Господ ще е с нас.😇 На мен ми казаха най-вероятно в понеделник ще е готов резултата. Има и малка вероятност и по-рано,но да не се надявам излишно!

# 346
Гледам 2-3 дни колички, но за близнаци са много скучни. Искаше ми се да бъде нещо интересно и забавно, а те са само сиви.

А каква количка сте си набелязали?❤

# 347
  • Пловдив
Милото, една дружка прави скоро, за 4 дни излезе.До петък според мен ще знаем!Всичко ще е наред, ще видиш! 🍀💜

# 348
Милото, една дружка прави скоро, за 4 дни излезе.До петък според мен ще знаем!Всичко ще е наред, ще видиш! 🍀💜
Пак на Вижън ли е бил? На мен представителката ми обясни всичко подробно. Каза че е имало случаи и за три дни ставали, но са по рядко. Имало и до 5 дни….Най-сигурно да чакам в понеделник резултат.Каза че ще ми звънне веднага щом е готов резултата и след това ще ми прати на email резултата.

# 349
Гледам 2-3 дни колички, но за близнаци са много скучни. Искаше ми се да бъде нещо интересно и забавно, а те са само сиви.

Рано ми е още да гледам..., но не издържах сега и отидох да премеря асансьора ни... 88см на 110см...
цъкнах на първата която  ми излиза да и видя размера...  В разгънато положение:     ш77 /д105/в80....ебаси аз къде ще застана в този асансьор Sad
редакция: освен с децата на ръце качвам се на 5 ет и си викам асансьора и слизането пак така и се моля да не се пребия по стълбите

# 350
Момичета, кой пакет на Вижън си пуснахте? Аз се чудя пак за Прената, че предишната бременност си го правих

# 351
  • Пловдив
Милото, да, Вижън.Тя също е при д-р Станулов в Афродита.Има едно момченце на 2.5 при него, сега ЗЕТ и момиченце чака. 🥰
Барбалена от 1150, смятам, че е достатъчен.Даже момичето каза, че този пакет е най-предпочитания.Ма то разбираемо де.

# 352

Рано ми е още да гледам..., но не издържах сега и отидох да премеря асансьора ни... 88см на 110см...
цъкнах на първата която  ми излиза да и видя размера...  В разгънато положение:     ш77 /д105/в80....ебаси аз къде ще застана в този асансьор Sad
Ти гледай да влезе през вратата на входа, асансьора и апартамента, че едни познати връщаха количка, защото не влизаше през вратата на входа.

# 353
И аз се чудя за количката, защото гледам, гледам и само се ядосвам. На една не ми харесва едно, на друга друго и няма такава която да задоволи напълно капризите ми 😂 и същевременно да не струва колко автомобила ми 😂

# 354
Venicci

# 355
Това с входната врата е мноооооого добър съвет!
Аз все за тоя асансьор се кахъря и вратите въобще ги отсвирих.

# 356
Момичета, кой пакет на Вижън си пуснахте? Аз се чудя пак за Прената, че предишната бременност си го правих
Аз пуснах обикновения пакет за 1150лв. Не съм била пациентка на Афродита,но от изчетеното се спрях на тях. Който и да пуснеш за мен няма да сгрешиш,стига да можеш да си го позволиш. За мен това е едно спокойствие 😊

# 357
Миналата седмица се чудех дали съм единственото хахо, което е започнало да прави проучвания за колички 😁 😁 все си мисля, че е много рано, но пък аз нищо не разбирам, то са характеристики, то са брандове.. и явно голямо четене ще падне. Иначе на дизайн много ми допадат кожените колички в неутрални цветове 😍 винаги ги заглеждам 😍 но пък не знам дали няма да запарват, нямам познати с такива да разпитам. Явно ще си почета сериозно 😁😁

# 358
  • Пловдив
Относно името..Синът ми не е на никой,защото се роди на 06.05 и го кръстихме Георги..Това винаги ми е било любимото мъжко име..За момиче-майка ми е Мария,та ще е на нея,или само буквата ще вземе.-. Имам кошара от него,той сега спи при нас на спалнята..Ние сме в двустаен,нямаме детска стая,та ще видим как ще се нагодим..Всички шкафове са пълни с дрехи,хахах..За количка със синът ми смених 3,сега ще купувам нова,но още не знма каква

# 359
И моят АГ каза, че този за 1150 е достатъчен. Миналия път обаче пусках пълния пакет на Прената, но в Турция ми излезе 500 евро... Сега искам да пусна и GeneSafe, ама пусто много скъпо. Още се чудя и мая.

Количка имаме от каката, в неутрален цвят е, става и за момче, и за момиче. Сайбекс Балиос С, страхотен сенник, огромен багажник, бута се лесно. Като единствен минус - понатежава си, 11+ кг. е

Общи условия

Активация на акаунт