Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко вода трябва да пия, докато съм бременна?
Какви са причините за извършване на кюретаж по време на бременност?
Какви са причините за събуждане през нощта по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко вода трябва да пия, докато съм бременна?
-
Какви са причините за извършване на кюретаж по време на бременност?
-
Какви са причините за събуждане през нощта по време на бременност?
-
Какво представлява генетичният тест в терапията и кога трябва да се направи?
-
Какво е кюретажът и кога се извършва?
Чакам до 3дни резултата от кръвния за БХС. Ще се радвам да черпя още съвети, информация и споделям с вас, щастие и неволи... И като за начало виждам че коментирате дрехите, и искам да споделя с вас един сайт. Но незнам как стоят нещата с доставка до България. Не е скъп и естествено нещата не са супер качество но има и доста добри попадения и страшно голям избор.
... Аз съм качила 5-6 кг... Но ме уплашиха в болницата преди трансфера, казаха че съм много слаба (бях 48 кг. 160см висока) ... Страшно бързо свалям и качвам когато си поискам... Около теста успях да стигна 51 кг... И Сега си хапвам, защото ме е страх да не пропусна нещо и дали достатъчно витамини и всичко необходимо, успявам да набавя за бебо.
Не знам моето ли е или на бебетата. Все още си влизам в дънките, единствено махнах колана. Имам няколко зимни рокли и са ми супер удобни, а през другото време вкъщи по пижама. Аз ще съм постоянно болничен, не мисля да ходя на работа, така че и дрехи много няма да ми трябват.