Термин Август 2022 (Тема 3)

• 28 801
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Браво , Manoela , честито розовко! Те мъжете са така в началото,но после много си обичат принцесите 💜
По-голяма слабост са им от момчетата. ММ искаше първото да е момиче, момче е обаче, второто е момиче, луд е по нея. Не ме разбирайте погрешно, обича и двете деца, готов е на всичко за тях, не ги дели по никакъв начин, но с нея е по-нежен, по-мек някак си. Може да му извади душата само с поглед, а е само на 2г, не че отказва нещо и на батко й де. Онази вечер ходи в 21ч до магазина, защото Митко искал гризли. Поне се сети да пита и мен дали искам. Магазина е насреща и е денонощен.
Девера ми искаше момче и беше страшно разочерован като разбра, че е момиче. ММ тогава му каза, че то не е концерт пожелание и той искал момиче, но си бил направил момче, негово си било да го върне ли. Сега девера ми е луд по дъщеря си, бих казала още от преди раждането й. Даже твърде много я глезят, но детето си е тяхно, те си решават как ще си го гледат.

# 166
Здравейте момичета, днес бях на преглед и моята АГ ми съобщи,  че е бременна и приключва да работи. Изпитах смесени чувства , хем се зарадвах за нея,хем ми стана мъчно,че не мога да продължа да ходя при нея и няма да ме изроди. Та въпроса ми е за момичетата, които бяха от Плевен(надявам се все още да сте тук), при коя АГ ходите да ви следи и къде мислите да раждате?

# 167
Ехаа много е готино сега като започват всеки ден да валят ту розови ту сини сърчица 👶Много искахме първото да е момче и такова излезе. Сега толкова желая и едно момиче, но ММ ме озадачи с неговото огромно желание за още едно момче 🤔и е сигурен че ще е момче!
#Маноела, ще си грабна голяма шепа от твоя розов прашец 😁 Моя АГ каза фетална след 12та седмица, така че ще си почакам.

# 168
  • Асеновград
Честито Маноела! ❤ И аз нямам търпение вече за моя преглед.. дните все едно не минават. Малко съм притеснена след тези болки в корема, сега и кръста доста ме стегна, ако съм така и утре ще звънна на АГ да видя какво да правим. Не и съм се обаждала за болките в корема уж защото знам от какво са, но сега и кръста... макар че болки в кръста е нормален симптом нали?

# 169
  • Пловдив
Честито,Маноела Heart И аз се надявам да е момиче Simple Smile И аз хапвам доста сладко,тестено...Поне вечер спа по-добре..

# 170
  • София
ММ още от сега ме навива, че иска да пробваме трето за момиче, ако номер две пак е момче. Не е познал обаче, за мен две е оптималната бройка. Шапка свалям на семействата с три и повече деца, но не е за мен, за нас.

# 171
Честито Маноела! ❤ И аз нямам търпение вече за моя преглед.. дните все едно не минават. Малко съм притеснена след тези болки в корема, сега и кръста доста ме стегна, ако съм така и утре ще звънна на АГ да видя какво да правим. Не и съм се обаждала за болките в корема уж защото знам от какво са, но сега и кръста... макар че болки в кръста е нормален симптом нали?
Може и да са нормални , но може и да са контракции, заедно с коремната болка.Кога ти е прегледа? Ако не  до два три дни ,най - добре се обади да те прегледа по - рано ако може
Ако трябва да пиеш нещо , защо да търпиш

# 172
  • Пловдив
ММ още от сега ме навива, че иска да пробваме трето за момиче, ако номер две пак е момче. Не е познал обаче, за мен две е оптималната бройка. Шапка свалям на семействата с три и повече деца, но не е за мен, за нас.
Ние също искаме момиче,но съм казала,че дори това да  е момче,спирам с бременностите..

# 173
Ние също искаме момиче,но съм казала,че дори това да  е момче,спирам с бременностите..
То и аз така твърдях, че мойте са момче и момиче на всичкото отгоре. Но инцидентно, неясно как се озовах бременна. И като знам как мой познати правиха какво ли не за да си имат детенце, сега имат две, идеята да го махна много бързо се изпари, ако изобщо може да се нарече идея. А и разбрах малко преди Коледа.

# 174
Здравейте момичета! Следя ви от известно време и най-накрая се пристраших да се включа и аз. Бременна съм в 12 г. с със близнаци след инвитро и се надявам всичко да е наред. Втора бременност ми е, от първата имаме момиче на 4,5 години. Да ви попитам какъв крем за стрии мислите да ползвате? Аз с първата ми бременност ползвах този на матерниа и бях доволна и сега се чудя на кой да заложа?

# 175
Здравейте момичета! Следя ви от известно време и най-накрая се пристраших да се включа и аз. Бременна съм в 12 г. с със близнаци след инвитро и се надявам всичко да е наред. Втора бременност ми е, от първата имаме момиче на 4,5 години. Да ви попитам какъв крем за стрии мислите да ползвате? Аз с първата ми бременност ползвах този на матерниа и бях доволна и сега се чудя на кой да заложа?
Добре дошла и честито за двойното щастие!
Аз ползвам тези две олиа на Икаров.

Момичета аз имам един въпрпс , който ми се върти отдавна в главата.Ако следваме логиката , че мамите със сушилня не гладят дрехите на бебето , то ако ползвам миална машина за шишетата например трябва ли пак да ги стерилизирам въпреки това ?

# 176
Bool, аз и преди бях писала мисля. От Плевен съм и ходя при д-р Наталия Цвик в Авис Медика. Мила е, на втория преглед ми даде номера си и каза, че мога да я потърся при въпроси / притеснения. За сега ходя през 2 седмици. Живот и здраве мисля тя да води и раждането. Ц-р Цвик работи по здравна каса, но часовете вървят с месец напред. Мен на 4.01 ме записа за ЖК на 16.02.

# 177
Момичета,прематалният тест кога е най-добре да се направи?
Аз на първия преглед бях такава паника,плаках чак и направоо изключих да питам
На следващия преглед ще съм в 11-та седмица
Дали да пиша на доктора?

Наистина, за да сте по спокойни можете да направите пренатални тестове още в 9 седмица

# 178

Здравей, аз също съм инвитро в Тутракан(прегледах ти публикациите 😅)
При кой доктор си? На какъв интереал те викат. Там ли мислиш да се следиш.
Аз днес съм 7 +2
Бях на преглед първи 6×5, видяхме пулс, всичко било на ред и на регистратура ми записаха час за 02.03, а аз тогава ще съм в 14 седмица 🙄🙄🙄
Ами фетална? Кое. Кога. Пълен хаус.
При Л. Бойчев съм.

# 179
Орехче, аз съм гладила дрехите само първия път като ги приготвях. С баткото нямах сушилня, но не виждах смисъл да ги гладя, а и мразя да гладя. Шишета стерилизирах, но и там не съм много съвестна. Баткото беше на АМ и го отгледах с 2 шишета, едно за мляко, едно за вода. Тогава нямах съдомиялна. Стерилизирах ги на 2-3 дни и то не знам дали и 2м го правих. Малката беше изцяло на кърма и категорично отказваше да пие вода. Цедих се известно време, но и помпата не съм стерилизирала след всяко цедене или всеки ден, а пак на 2-3 дни или когато се сетя. Стерилизирах задължително преди първото ползване. След това след като нещата се ползват само от моето дете според мен само хубаво измиване е достатъчно. Все пак детето не е стерилно. Залъгалки и двете диванета не са ползвали. Аз ли не можах да ги науча, те ли не искаха не е ясно, но както ги купувах така ги и хвърлях, че на баткото бях купила още преди да се роди 4бр, за малката взех само една, нали имам опит, че той не искаше никаква. Та като цяло съм мързелива майка, ползвам 2 шишета и не си играя постоянно да стерилизирам. А за гладенето бабите бяха отчаяни, защото според тях трябваше докато станат на 1г да гладя, а аз само веднъж съм била изгладила дрехите. Казах им, че като искат да се гладят да заповядат те да гладят. Никоя от двете не живее с нас и никоя не се е засилила да дойде да глади. Те не са и във Варна, но няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт