Термин Август 2022 (Тема 3)

• 29 591
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
  • Асеновград
Аз отслабнах с 2 кг за 3 дена след като ме боля корема и нищо не ядох. 😂 Но както си хапвам бързо ще си ги върна.😃😅

# 451
Аз нямам идея колко съм качила, никога не съм следяла килограми, не знам точно колко съм забременяла (предполагам 52-55). За сега изглеждам нормално, може би има лек корем, но не бих казала, че ми личи, особено сега зимата с пластове дрехи 😁 от дрехите чифт тесни дънки с висока талия и два впити клина съм пенсионирала 😀 но аз работя от вкъщи и си нося най-широките дрехи (и не нося сутиен 😍). Както споделих по-рано днес, имам апетит на ламя от 2,3 дни, ям и след 15 мин мога да си хапна отново 😁 преди не закусвах, сега ми е абсурдно да не ям до обяд, и следобедна закуска включих 😁

# 452
Оххх тъкмо викам намаля повръщането и днес пак се разсипах,аман вече😩😩

# 453
  • София
Мда, при мен е същото. Станах да отида до тоалетната, пих сок и повърнах. Не се издържа вече. Ако това продължи още седмица, доброволно ще искам да ме приемат някъде за системи. Честно.

# 454
  • София
И нa мен пaнтaлоните и дънките вече ми cтягaт, дори клиновете и преминaх и aз нa клинове зa бременни. Взелa cъм cи едни дънки зa бремнни, но в мaлко по-голям рaзмер и още ca ми мaлко големи. Кaто гледaм кaк вървят нещaтa обaче cъвcем cкоро ще ca ми cупер. Инaче имaм еднa зимнa рокличкa c по-широкa кройкa и cи ноcя и нея c дебел чорaпогaщник. Caмо един cутиен ми cтaвa в моментa и кaто го перa ноcя cпортни cутиени, които преди ми бяхa мaлко големи. Инaче без cутиен не могa aз, зaщото зърнaтa ми cтaнaхa огромни. Те и преди cи cтърчaхa и aз до cкоро не бях зaбелязaлa колко много ca порacнaли. Понеже имaм близнaчкa, c която вcичко ни беше еднaкво преди дa зaбременея и имaм бaзa зa cрaвнение и кaто cрaвних c нейните, моите нaиcтинa много ca порacнaли. Кaто облекa нещо без cутиен и cе виждa кaк cърчaт от километри 😁 При вac кaк е положението cъc зърнaтa? Не знaех, че толковa от рaно и изобщо толковa рacтaт 🙈

# 455
Мамите с вирус при децата какво им давахте за повръщане,малката ми почна и така цяла вечер,едвам чакам лекарката утре та да я заведа.Вомитусхил свещички взех да и слагам.

# 456
Мамите с вирус при децата какво им давахте за повръщане,малката ми почна и така цяла вечер,едвам чакам лекарката утре та да я заведа.Вомитусхил свещички взех да и слагам.
Точно тези свещички слагам. Докторката ни изписва същите капки, но аз поне за началото предпочитам свещички. Вземи си и свещички за сваляне на температурата. Дъщеря ми повърна Нурофен, а аз нямам свещички, все забравям да взема. Добре, че Т беше относително ниска.
Изкарват го за 24ч. На другия ден ще кажеш, че не са били болни. Обаче дъщеря ми зарази мен. И аз го изкарах за 24ч, обаче тя повърна общо 4 пъти, а аз сигурно 30. Ако случайно има вариант как се пази да не те зарази. Мен ме изби на сън и повръщане.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 06:32 от bolibon

# 457

На нас ни изписаха Вомакур свещички. Аз давах и натриев цитрат и гастрокинд (макар, че е за бебета)

# 458
  • София
Момичетата вече са казали, но и аз потвърждавам - Вомитусхил/Вомакур свещички и натриев цитрат. Течности на малки глътки и в последствие бавно захранване със солети, бисквити, сухари.

# 459
  • Пловдив
Здравейте.Сърби ли ви корема?Аз започнах да се мажа от вчера чак..Вие какво ползвате за бременни?

# 460
  • София
Да. Зърната също.
Някой беше питал за тях - да, потъмняват от рано. И ареолите стават големи. И за съжаление - не, не се връщат в предишната си форма и размери. Grinning
Имам кокосово масло и мажа с него вечер. То да ми облекчи сърбежа, не се предпазвам от стрии, защото си имам в изобилие от баткото.

# 461
Здравейте.Сърби ли ви корема?Аз започнах да се мажа от вчера чак..Вие какво ползвате за бременни?
Здравей, аз започнах да се мажа с кокосово масло, но започна много да ме сърби навсякъде, където се намажа. Сигурна съм че е от него, защото започва да ме сърби непосредствено след като се намажа и облека. Сега се мажа с някакъв вегански йогурт, който ми беше подарила колежка на Коледното парти докато си купя нещо. Приемам и аз съвети за нещо хидратиращо без да е олио или масло.

# 462
Имам киселини трети ден подред и съм достатъчно голям идиот вчера да отида да си взема хапчета, знам и какви да си взема. Газираната вода нещо не иска да ми помогне. Първия път ме хванаха в 9м, втория в 4м, а сега още от 2м. Или се дължи на това, че още не съм се възстановила от вируса, защото преди това нямах, май трябва и пробиотик да си взема.

# 463
Момичета, сега получих имейл от счетоводство за полагаемия годишен отпуск за 2022. В него пише "Напомняме, че неползваният платен годишен отпуск се губи при условията на две годишна давност." по тази логика е добре да изчистим годишния отпуск за 2022 преди да ползваме болничен, мисля, няма защо да го губим.

# 464
Момичета, сега получих имейл от счетоводство за полагаемия годишен отпуск за 2022. В него пише "Напомняме, че неползваният платен годишен отпуск се губи при условията на две годишна давност." по тази логика е добре да изчистим годишния отпуск за 2022 преди да ползваме болничен, мисля, няма защо да го губим.

Не би трябвало да ти се губи,ти ще си в майчинство все пак.Аз вмомента имам служител в майчинство и от HR не са ме карали да си ползва отпуската.

Общи условия

Активация на акаунт