Първи (ранни) признаци за бременност / Част 2

• 87 058
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте! Един ден преди очакваната овулация имахме полов контакт с приятеля ми без да е свършвал в мен.. днес стават 7 дни от тогава и имам болки в яйчниците на какво може да се дължи ? 🥹

# 241
На наближаващия цикъл.

# 242
Здравейте, искам да попитам според вас дали е възможно да съм бременнна.
Цикъла ми дойде на 15.10 като ми е между 28 дни обикновенно. Имала съм и по 25-26 или 31 дни. Овулацията я засякох със тест на 26.10 имах две ярки черти и сигурно е била на 27-28.10. Имахме сексуален контакт на 21,22.10. Според вас възможно ли е да съм бременна или са минали много дни до Овулацията. Кога мога да направя тест кръвен най-рано?
Иначе гърдите доста ме болят, имам гадене понякога през деня, повишен апетит.

# 243
Трудно е да се каже, докато не се направи тест, но според мен вероятността е много малка, предвид, че си засякла овулацията, която е била почти седмица след последния полов акт.

Цикъла ми дойде на 15.10 като ми е между 28 дни обикновенно. Имала съм и по 25-26 или 31 дни. Овулацията я засякох със тест на 26.10 имах две ярки черти и сигурно е била на 27-28.10. Имахме сексуален контакт на 21,22.10. Според вас възможно ли е да съм бременна или са минали много дни до Овулацията. Кога мога да направя тест кръвен най-рано?

# 244
Трудно е да се каже, докато не се направи тест, но според мен вероятността е много малка, предвид, че си засякла овулацията, която е била почти седмица след последния полов акт.

Също така забравих да напиша и , че имам един отрицателен кръвен тест на 01.11 със стойности 0.10 Бета ЧХГ. Знам, че е било много рано предвид овулацията ми на 27-28.10, вероятно дори и да има бременност тепърва предстои инплантирането.
Миналата година лятото бях сигурна че съм бременна имах закъснение около 5 дни но все пак ми дойде цикъла много обилно.
Кога мога да си пусна ЧХГ преди датата на М 12.11 би трябвало да ми дойде?

# 245
Ходих на гинеколог поради липса на менструация, тя ми каза да направя изследвания за тостестерон,направих закарах и изследванията и ми е висок тостестерон тоест мъжките хормони, и заради това имах липса на цикъл, изписа ми хапчета за предизвикване на цикъл пих ги 5 дни на 9-тия ден ми дойде , и от тогава до сега нямам закъснение всеки месец си ми идва,но също така ми изписа противозачатъчни Diane35 и каза ,че те ще нормализират хормоните търсих ги в всяка една аптека и не открих те каза ,че ги няма в наличност и така и не взех никакви противозачатъчни , защото цикълът ми си идваше.. така след това от един месец правим опити за бебе и то не всеки ден , а през дни , тази сутрин ми се гадеше даже и повърнах възможно ли е да съм забременяла

# 246
Поне 10 дни след предполагаемата овулация. Simple Smile А дори да си забременяла е напълно нормално, че кръвният е отрицателен, имайки предвид датата, на която си го направила. Успех!

Any_16 , кога трябва да ти дойде ?

Също така забравих да напиша и , че имам един отрицателен кръвен тест на 01.11 със стойности 0.10 Бета ЧХГ. Знам, че е било много рано предвид овулацията ми на 27-28.10, вероятно дори и да има бременност тепърва предстои инплантирането.
Миналата година лятото бях сигурна че съм бременна имах закъснение около 5 дни но все пак ми дойде цикъла много обилно.
Кога мога да си пусна ЧХГ преди датата на М 12.11 би трябвало да ми дойде?

# 247
# 248
С каква продължителност ти е цикълът ? Но е прекалено рано, за каквото и да е било. Овулацията ти е била през последните 1-2 дни (при 28 дневен цикъл), а за имплантацията са нужни от 6-12 дни. Дори да забременееш този месец (пожелавам ти го) това ще се случи тепърва след седмица. В момента върлуват и вируси, може и това да е била причината.

# 249
С каква продължителност ти е цикълът ? Но е прекалено рано, за каквото и да е било. Овулацията ти е била през последните 1-2 дни (при 28 дневен цикъл), а за имплантацията са нужни от 6-12 дни. Дори да забременееш този месец (пожелавам ти го) това ще се случи тепърва след седмица. В момента върлуват и вируси, може и това да е била причината.

Тоест утре или другиден ако си направя ще имам верен резултат така да разбирам

# 250
На положителен резултат обикновено можеш да вярваш, но отрицателният може да не е верен и още да е рано

# 251
Момичета, спрете да й давате надежди. Единственият им опит е бил 5-6 дни ПРЕДИ овулация. Ние почти година правихме в дните преди, по време и след овулация и не ставаше. А 6 дни преди овулация шансът е почти никакъв.

# 252
Възможно си е 5 дни преди овулация, това, че други не са успели, не променя този факт. Някои си забременяват лесно, други трудно

# 253
Възможно си е 5 дни преди овулация, това, че други не са успели, не променя този факт. Някои си забременяват лесно, други трудно
Момичета, благодаря много за отговорите и мненията. Реших утре отново да пусна ЧХГ за да видя има ли разлика от 01.11 и ще пиша отново какъв е резултата. Падат се 9 дена след предполагаемата Овулация.

# 254
  • Varna
Момичета, спрете да й давате надежди. Единственият им опит е бил 5-6 дни ПРЕДИ овулация. Ние почти година правихме в дните преди, по време и след овулация и не ставаше. А 6 дни преди овулация шансът е почти никакъв.

Ние преди 2 години имахме "случка" седмица преди овулацията ми. Погленах приложението, с което си следя цикъла - дори не бяхме близо до фертилния прозорец... И забравих за станалото (бонус: от 10 години ми повтарят как няма да имам деца, та аз бях повярвала)

В същия месец ми правиха планова операция. 10 дни след операцията разбрах, че съм бременна. След още 10 дни установиха, че ембрионът е спрял развитието си и се наложи кюретаж.

Таа... Статистиките и теория на верояностите нямат значение. Имало да става - станало... Макар и да е било в половинката на процента.
На въпросът бременна ли си имаедин от два възможни отговора - да или не.
На тестовете за бременност си пише кога и как се правят. Най-добре да се изчака до закъснение на менструацията. Знам, че не ви се чака... ама това е добра загрявка за евентуално предстоящата бременност... защото цялата бременност е основно чакане. Щом искате да сте бременни, свиквайте да чакате! Затова се казвам "чакам бебе".

Общи условия

Активация на акаунт