Първи (ранни) признаци за бременност / Част 2

• 93 158
  • 311
  •   1
Отговори
# 300
Възможно е, възможно е и да е внушение. При мен гаденето почна няколко дни преди закъснението и продължи до раждането

# 301
Здравейте на всички!Нова съм тук и искам да споделя нещо с вас! На 34г съм и имам 2 деца,момче на 14г и момиче на 11г!Въпроса ми е следния,с моя приятел не се пазим,последния ми цикъл беше началото на октомври и то много слабо,даже бих казала че ми зацапа само..И от тогава,чак днес,получих бледо розово течение,имах болки ниско долу в корема и кръста ме разцепваше...Имам страшно главоболие и ми се повдига...Правих няколко теста,но с отрицателен резултат.Много бих се радвал да чуя мнения

# 302
Със сигурност няма да е бременност при такъв дълаг период и отрицателни тестове, най вероятно е хормонално нарушение. Трябва да посетите гинеколог и да установи причината.
При мен преди 2 м. ми се гадеше от кафе до степен повръщане, болки в гърдите и главоболие и в деня на очаквания цикъл реших да си направя тест тъй като силно си мислех че съм бременна, но на обяд си ми дойде цикъла. От тогава не обръщам внимание на никакви симптоми и болежки и си казах тест вече само при закъснение.

# 303
Със сигурност няма да е бременност при такъв дълаг период и отрицателни тестове, най вероятно е хормонално нарушение. Трябва да посетите гинеколог и да установи причината.
При мен преди 2 м. ми се гадеше от кафе до степен повръщане, болки в гърдите и главоболие и в деня на очаквания цикъл реших да си направя тест тъй като силно си мислех че съм бременна, но на обяд си ми дойде цикъла. От тогава не обръщам внимание на никакви симптоми и болежки и си казах тест вече само при закъснение.

# 304
Здравейте!
Имам 1 детенце, 4 спонтанни аборта и в момента съм бременна за 5 път (да се надяваме, този път успешен).
Един вид вече се явявам почти експерт по ранната бременност.
Бях си обещала ако нещата започнат да излгеждат положително за мен, да пиша тук, защото и аз много често съм чела тези теми и съм търсила симптоми.

Общото между всичките ми бременности беше, че нищо, ама съвсем нищичко, по никакъв начин не ми показваше, че може да съм забременяла.
Нито са ме боляли гърдите, нито ми е ставало лошо в началото, нито съм се чувствала по-уморена от обичайното. НИЩО.
Симптомите ми бяха абсолютно идентични с предстоящо неразположение - спазми в кръста. Толкова.
Около седмица след пропуснатата дата на неразположението (грубо) всеки път ми се усилва обонянието. Почна ли да мисля, че на всички им миришат краката - бременна съм.
Някъде там ставам и по-умилителна, насълзяват ми се очите при всякакви дори леко трогателни истории.
Около 2 седмици след пропуснатата менструация при мен започва гаденето.
Но в деня на очаквания мензис и преди това - ако не си правя тестове за бременност като побъркана, посмъртно не бих разбрала, че има нещо.
А, и само да вметна - 3-4 дни преди очакваната менструация този път си направих кръвен тест за бременност и беше напълно отрицателен. Ден преди датата вече беше положителен. Та дори и това не е краен резултат винаги.
Надявам се да съм помогнала на някого Simple Smile

# 305
Здравейте,
Правим опити за бебе и вчера беше деня в който трябваше да ми дойде (не ми дойде и дано да не ми). Правих сутринта тест на Surechek но за съжаление беше отрицателен. Имам от 4-5 дни типичните симптоми на ПМС. Днес втори ден, все още нямам цикъл. Дали е възможно ЧХГ да е още нисък и да не отчита дори и бледа черта и кога е подходящо да направя втори тест?

# 306
Здравейте,

Правим опити за бебче. Цикъл стандартно 28-30 дни. Последна менструация на 8ми ноември. Опити през ден преди и по време на овулация (целия фертилен прозорец). Днес ''по календар'' ми е втори ден на закъснение. Правих тест, но е категорично отрицателен. Имам стандартни ПМС симптоми от преди седмица. Възможно ли е ЧХГ да не се е покачило още достатъчно, ако има бременност или за жалост и този месец не се е получило? Ще съм благодарна за мнения.

# 307
Здравейте! Имам спазми/ леки болки ниско долу в корема и утре трябва да ми дойде. Възможно ли е обаче тези пробождания да не са за цикъл, а да са ранни симптоми на бременност? Усещам ги точно както за цикъл, но се опитвам да имам надежда и за нещо друго..

# 308
Здравейте! Имам спазми/ леки болки ниско долу в корема и утре трябва да ми дойде. Възможно ли е обаче тези пробождания да не са за цикъл, а да са ранни симптоми на бременност? Усещам ги точно както за цикъл, но се опитвам да имам надежда и за нещо друго..
Може да направиш един бърз тест и да разбереш какво предвещават симптомите 😉👍

# 309

Не е ли рано за тест? 😭

# 310

Не е ли рано за тест? 😭
Щом трябва утре да ти дойде не е рано, само си вземи от лентичките или тест за ранно установяване да е. Аз си взех престо и току що казах на мъжа ми да ми купи лентички 😊

# 311

Не е ли рано за тест? 😭
Щом трябва утре да ти дойде не е рано, само си вземи от лентичките или тест за ранно установяване да е. Аз си взех престо и току що казах на мъжа ми да ми купи лентички 😊

Нека тази Коледа сбъдне мечтите на всички!

Общи условия

Активация на акаунт