Първи (ранни) признаци за бременност / Част 2

• 87 051
  • 295
  •   2
Отговори
# 285
Благодаря за отговора кога може да си направя тест и да отчете правилно трябва да ми дойде мц на 30.09

# 286
А моят на 29 😁, и аз нямам търпение. Ще трябва да си изчакаме датата на ц, но евентуално 1 ден преди деня е възможно да се появи нещо бледо на теста. Ако днес си забелязала розовото, както се описва се изчакват поне 4-5 дни.
Оффф дано да се е получило нещо 🙏🙏🙏🙏
Аз пък имам едно странно усещане още от предната седмица в матката /някак спокойно без досадните м болки и досега /, а обикновенно почват да ме болят и двата яйчника и матката едновременно 10 дни преди ц. Не искам нищо да си внушавам, че да няма разочарование на края 😟

# 287
Вили пожелавам ти да е това ,което искаш Simple Smile

# 288
Здравейте мами имали ли сте 7дни преди цикъл бяло течение с розав отенак сякаш е розаво течение и каква може да е причината
Приличами на резултат от имлантация. При бременност обикновено се случва непосредствено преди цикъл. 🤫🙂

Имплантационното кървене често се случва близо до очаквания цикъл, но не винаги и не всеки го изпитва.

# 289
Имала съм. След това видях две чертички - 3 дни преди очакваната дата Simple Smile успех!

Здравейте мами имали ли сте 7дни преди цикъл бяло течение с розав отенак сякаш е розаво течение и каква може да е причината
Приличами на резултат от имлантация. При бременност обикновено се случва непосредствено преди цикъл. 🤫🙂

Имплантационното кървене често се случва близо до очаквания цикъл, но не винаги и не всеки го изпитва.

# 290
Благодаря на 30.09 ще ви пиша резултата

# 291
Аз преминавам към следващия месец 🙂, днес ми дойде ц - 2 дни по рано. АГ- то ме предопреди за евентуално възтановяване на хормоните, преди това пиех противозачатъчни - от 2м. вече не ги пия. Успех на останалите 🍀🍀🍀

# 292
Нали уж твърдят, че след спиране на противозачатъчни "веднага" забременяваш... успех желая ☺️

Аз преминавам към следващия месец 🙂, днес ми дойде ц - 2 дни по рано. АГ- то ме предопреди за евентуално възтановяване на хормоните, преди това пиех противозачатъчни - от 2м. вече не ги пия. Успех на останалите 🍀🍀🍀

# 293
Даа и аз така си мислих ☺️ тинтири минтири 😅То ако всичко казано отговаряше точно щеше да гъмжи от бременни не от чакащи. Карам си по план и благодаря за пожеланието!
🍀🍀🍀

# 294
На абсолютно същото мнение съм, но понеже водя много ужесточени спорове по тази тема с моя приятелка, която твърди обратното и която все още ги пие...затова попитах. Чакаме да се похвалите 😇

Даа и аз така си мислих ☺️ тинтири минтири 😅То ако всичко казано отговаряше точно щеше да гъмжи от бременни не от чакащи. Карам си по план и благодаря за пожеланието!
🍀🍀🍀

# 295
Мамчета какво течение имахте когато забременяхте

Общи условия

Активация на акаунт