Първи (ранни) признаци за бременност / Част 2

• 87 058
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
Направо съм склонна да кажа "честито" 😃 нямам търпение да кажете резултат след няколко дни Simple Smile

Здравейте. Знам, че въпросът ми не е за тук, но все пак ще пробвам.
С годеникът ми правим опити от 5 месеца, като този път се усещам различно за първи път. Имам болки в гърдите от няколко дена вече, повишена ТТ(37.2), имах и метален вкус в устата, но изчезна, виене на свят, доксто седя седнала, леки спазми ниско долу, болка в кръста. Очаквам МЦ след 7дена, а овулацията ми е била преди 7дена. Дали е възможно наличие на Б и дали би ми отчел тест,ако си направя преди закъснението?

# 271
Момичета, моля ви не променяйте темата. Темата е за Признаци на вече бременни жени. На мен ми беше много интересна преди да забременея. Има отделна тема: Бременна ли съм?

# 272
Възможно е, направете тест с първата урина

# 273
Здравейте,

Последна менструация - 26.01.25
цикълът ми е на 29/30 дн
Незащитен контакт - 3, 7, 9.фев.
На 9.фев. си направих тест за овулация - две ярки черти се появиха.
Кога най-рано да направя тест?
Гърдите ми се леки чувствителни, имам леки болки в корема

# 274
  • Телиш/Плевен
Здравейте,

цикълът ми е на 29/30 дн
Най-рано се прави 12 дни след овулация, но аз не препоръчвам да се бърза толкова, защото във форума е пълно и истории на разочаровани момичета, които са избързали с тестовете. Най-добре е да се изчака поне до деня, в който се очаква да дойде цикълът.
Успех ти пожелавам и дано скоро видиш двете чертички! Heart

# 275
Първо - не се вманиячавайте и не вярвайте на никакви признаци - възможно е всичко да е само във Вашата глава , както и много често се случва. А за въпроса - на мен ми излезна бледа втора черта около 20 дни след края на цикъла, а пък след около 14 дни след края на цикъла си пуснах прогестерон, който ми подсказа резултата, освен, че изключително много ми се виеше свят и седмица след осъществения акт без пазене имах розово зацапване по бельото /никога преди и след това не ми се е случвало, беше еднократно, но достатъчно розово, че да не се колебая какво е 😃/

Здравейте,

цикълът ми е на 29/30 дн

# 276
Здравейте 🍀
При мен последната менструация закъсня, беше кратка и някак си странна. ( По това време се замислих дали пък нямам някоя киста пак, защото се е случвало преди. А и не сме правили опити за зачеване. Казах си ще видим как ще е следващия месец и ако пак се случи нещо подобно ще ида на лекар. Е да ама не, на следващия месец въобще не ми и дойде😁Минаха се 7 дни от закъснението и просто знаех , че съм бременна. Направих тест беше положителен , след това изчаках още няколко дни направих още един пак положителен. И тогава отидох на лекар за потвърждение. Симптоми по това време не съм имала, те се появиха на по късен етап. Като се започна от непоносимост към миризми, който до преди това не са ми правили впечатление и гадене. Успех на всички , който с нетърпение чакат да видят 2 чертички, просто не го мислете и бъдете позитивни. 💐✌

# 277
Здравейте, момичета!
Вчера направих един тест, а втората черта беше мноооого бледа – едва се виждаше (след 5 минути). Менструацията ми трябва да дойде след 10 дни. Следях си овулацията и имахме незащитен контакт както преди, така и след нея.
Кога според вас да направя втория тест? (От нетърпеливите съм 😃).
Имам симптоми – кратки болки в яйчниците и от време на време болка в едната гърда. Възможно ли е тестът да е сгрешил?"

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 10:42 от Mimi-1

# 278
Зависи кой е тестът, някои са с ниско качество. Колко дни след овулацията е сега?

# 279
5 ден е. С обикновенни те пробвах

# 280
5 дни след овулацията е твърде рано, най-ранната имплантация е на 6-ти ден. Ако тестът е бил лейди тест, гледам много фалшиви положителни има във форума. И престо също не са много надеждни

# 281
Опитай пак след 5 дни. Аз съм изключително търпелива, но имам проблеми с любопитството. Правила съм си тестове всеки ден от например 10тия преди очаквания МЦ. 🤪

Здравейте, момичета!
Вчера направих един тест, а втората черта беше мноооого бледа – едва се виждаше (след 5 минути). Менструацията ми трябва да дойде след 10 дни. Следях си овулацията и имахме незащитен контакт както преди, така и след нея.
Кога според вас да направя втория тест? (От нетърпеливите съм 😃).
Имам симптоми – кратки болки в яйчниците и от време на време болка в едната гърда. Възможно ли е тестът да е сгрешил?"

# 282
Аз бях направила точен график, кога ще се прави джиджи биджи. Да не се хваля много, ама от първият месец се случиха нещата.
Може би щом яйцеклетката се е оплодила и настанила дойде първият симптом. Много странен. Добро настроение. Изведнъж света стана много красив. Много повече се усмихвах и смях. Някакво необичайно добро настроение. Отдадох го на фолиевата киселина, която бях почнала да пия.

Направих си тест, но беше отрицателен. А уж беше за преди менструация.

1 седмица преди да трябва да ми дойде менструацията започнаха болки тип предменструални. Събуждаха ме в 3 часа посред нощ (по график) и бяха ужасни. Очаквах всеки момент да ми дойде. След това мина 1 седмица в очакване да ми дойде и се реших да направя тест.
2 чертички.
В общи линии това беше при мене.
А плана беше следния. На 20ти ми беше овулацията. Сърчицата знаете какво са.
И двата дни преди овулацията бяха задължителни. По време на овулацията е късно вече. Но аз бях сигурна, че календара ми смята точно. По симптомите съдя. използвам Flo, от години и може би вече се е нагодил по симптомите ми.

# 283
Здравейте мами имали ли сте 7дни преди цикъл бяло течение с розав отенак сякаш е розаво течение и каква може да е причината

# 284
Здравейте мами имали ли сте 7дни преди цикъл бяло течение с розав отенак сякаш е розаво течение и каква може да е причината
Приличами на резултат от имлантация. При бременност обикновено се случва непосредствено преди цикъл. 🤫🙂

Общи условия

Активация на акаунт