Термин юни 2022 - тема 2

• 59 359
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
Добавих и анкета най-отгоре да видим колко на колко момичета срещу момчета 🥰
Замислих се ,че от събота съм в трети триместър и толкова бързо ми минава времето този път. Макар първата бременност да бях на работа по това време ,а сега вкъщи с каката, сякаш по-неусетно протича. Не знам повече ли се притеснявам този път ,сякаш да,заради това ,че знам какво ме очаква,но в грижи за дъщеря ми почти не ми остава време за лоши мисли. Казвах ви и преди ,че тук в Англия прегледите са много малко,но представяте ли си,че за шест пълни месеца съм била само на 2? Сега заради ковид съвсем са ги ограничили и го използват за извинение да не правят нищо,а като се обадиш с въпрос или искаш преглед(не за бременността в случая) казват,че са много заети и да ходим в спешен център ако има проблем. Надявам се и с вас всичко върви чудесно до момента. Много мина малко остана.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 12:30 от Happyday❤️

# 271
Моят корем е твърд много често и от много рано и когато съм споделяла с АГ не изглеждаше особено притеснена. Пия Магнерот 3х1. Мисля си, че може да зависи и от структурата на тялото Simple Smile

Момичета ,някоя от вас с по-твърд корем ? Не си спомням някога да е бил мек ,но от седмица-две е осезаемо доста твърд ,ходих при двама лекари и двамата ми казаха да увелича магнезия ,единия ми каза да намаля разходките ,другият ми каза да не се ограничавам ,започвам да се стресирам много .
Имам алергия и постоянно си духам носа ,кихам и леко кашлям ,това определено допринася за втърдяването .

# 272
Моят корем е твърд много често и от много рано и когато съм споделяла с АГ не изглеждаше особено притеснена. Пия Магнерот 3х1. Мисля си, че може да зависи и от структурата на тялото Simple Smile

Момичета ,някоя от вас с по-твърд корем ? Не си спомням някога да е бил мек ,но от седмица-две е осезаемо доста твърд ,ходих при двама лекари и двамата ми казаха да увелича магнезия ,единия ми каза да намаля разходките ,другият ми каза да не се ограничавам ,започвам да се стресирам много .
Имам алергия и постоянно си духам носа ,кихам и леко кашлям ,това определено допринася за втърдяването .
[/quot

Благодаря Simple Smile) И аз мисля ,че може да е от структурата на тялото ,нямам никакви мазнини по корема попринцип и може би си оказва влияние

# 273
Аз съвсем се бъркам с тези седмици.. моля някоя ако знае коя седмица е началото на третия триместър ще съм много благодарна 💕🥰

# 274
Втория свършва края на 26та и 27ма е началото на третия. Друг начин лесен за месеците е от термина назад да се брои. Моя като е 3ти юни, на 3ти март започвам седми месец,на трети април осми и на трети май девети. Но това май е календарния метод и не се използва от лекарите.

# 275
Втория свършва края на 26та и 27ма е началото на третия. Друг начин лесен за месеците е от термина назад да се брои. Моя като е 3ти юни, на 3ти март започвам седми месец,на трети април осми и на трети май девети. Но това май е календарния метод и не се използва от лекарите.
Много благодаря 🌷

# 276
# 277
Момичета, от известно време сутрин като се събудя имам болки от вътрешната страна на бедрата наподобяващи мускулна треска, а с течение на деня (може би понеже работя седнала) ме понаболяват и седалишните кости Grinning предполагам това е нормално явление в 25г.с, но все пак на някоя от вас случва ли й се и на какво може да се дължи това? Аз си го обяснявам, че може би е от разширяващия се таз... но все пак ми е любопитно дали е само при мен и как може да се облекчи тази болка

# 278
Момичета, от известно време сутрин като се събудя имам болки от вътрешната страна на бедрата наподобяващи мускулна треска, а с течение на деня (може би понеже работя седнала) ме понаболяват и седалишните кости Grinning предполагам това е нормално явление в 25г.с, но все пак на някоя от вас случва ли й се и на какво може да се дължи това? Аз си го обяснявам, че може би е от разширяващия се таз... но все пак ми е любопитно дали е само при мен и как може да се облекчи тази болка
Аз съм така от месец . И от болки се събуждам през ноща вече .. няма спасение . Питала съм доктора - нормално е.

# 279
На мен нощно време ми изтръпват тазовите стави....ужасно е...

# 280

Ако имате опция за справяне с проблема ще де радвам да споделите. Аз от 1 седмица съм с невероятни болки в опашката/опашната кост ... дори като стъпвам на десния крак усещам болка все едно нещо прищраква и не знам каквонсе случва

# 281
  • София
https://youtu.be/YkMVyakVvsg

Пробвайте тези упражнения.

# 282
Аз съвсем се бъркам с тези седмици.. моля някоя ако знае коя седмица е началото на третия триместър ще съм много благодарна 💕🥰

# 283

Ако имате опция за справяне с проблема ще де радвам да споделите. Аз от 1 седмица съм с невероятни болки в опашката/опашната кост ... дори като стъпвам на десния крак усещам болка все едно нещо прищраква и не знам каквонсе случва
И аз съм със същия проблем от време на време .Когато имам такива дни не си правя продължителни разходки,полежавам си повечко и ми минава .Болката се усеща ,точно когато стъпвам с десния крак .. 🤷♀

# 284
Момичета, интересува ме дали задължително се прави това обременяване с глюкоза, тъй като на чен АГ нищо не ми е казала все още за това изследване.
Също така на базата на какво се прави? След изследване на глюкозата в кръвта ако е над някаква норма или как стои въпросът?

Общи условия

Активация на акаунт