Термин юни 2022 - тема 2

• 59 297
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Абсолютно потвърждавам, че теглото на майката не влияе на теглото на бебето. Първа бременност финиширах с +7кг бебето се роди 3.100кг, втора бременност финиширах +6 кг бебето беше 3.500кг, а за сега съм само +1 кг въпреки, че вече почти 7 месец, замерват бебето около 700гр, но както са казали не може да се измери точно.

# 406
Момичета, някоя да е била скоро при др Богданова в Оскар Клиник на ФМ? Интересува ме дали пуска бащата на ФМ откакто са паднали ограниченията

# 407
Момичета, някоя да е била скоро при др Богданова в Оскар Клиник на ФМ? Интересува ме дали пуска бащата на ФМ откакто са паднали ограниченията
Едно мамче от групата във фб сподели вчера, че вече пускат Simple Smile

# 408
Едно мамче от групата във фб сподели вчера, че вече пускат Simple Smile
Дано и тя да пуска, че когато попитах ми казаха, че зависи от лекаря

# 409
Момичета ,може би много дъвкана тема ,извинявам се ,как сте с киселините ? При мен се появат през нощта ,снощи чак повърнах … Дайте някакви съвети .
Единствено за сода съм чувала .

# 410
Аз доста често съм с киселини от средата на 7ми месец и единствено Гавискон 10мл преди лягане ми помага, на ипаквоката дори си пише, че е безопасно за бременни Simple Smile

# 411
Момичета ,може би много дъвкана тема ,извинявам се ,как сте с киселините ? При мен се появат през нощта ,снощи чак повърнах … Дайте някакви съвети .
Единствено за сода съм чувала .

И на мен отскоро ми излязоха, забелязах, че са по едно и също време и гледам тогава да съм по изправена ( ако лежа в полулегно положение) и предимно ми излизат от сладко дори едно парче локум. Така , че направо го спрях.
Снощи отново докато спах, като ги усетих се изправих и зачаках да отминат. Засега не мисля да пие нещо за тях.

# 412
Аз имам сравнително рядко киселини, обикновено вечер. Забелязах, че като си сложа още една възглавница под главата и стане по-високо ми е по-добре. Simple Smile

# 413
Газираната вода е винаги до мен! От скоро ...е нетърпимо вечер,особено ако забравя и хапна домат,чушка,някакъв кисел плод.... Содичка,прясно мляко,понякога бира пия. Газирано ли е ми оправя веднага. И банана също обира!

# 414
На мен ми помага наливането с вода като се появят. И също забелязвам,че като лежа на ляво се усеща по-поносимо. На всички други страни направо ме изгарят.

# 415
На мен отскоро вечер ми се повиха и само газираната вода ме спасява

# 416
И аз имам отскоро, но мисля, че се появяват от определени храни / напитки и може да се лимитират. При мен чесън и кафе доста зле ми влияята, затова ги спрях.
Иначе пробвах с газирана вода, но ефектът не бе задоволителен. Най-добре ми се отрази малко сода в кисело мляко (за да успея все пак да я преглътна)...

# 417
При мен ги имаше няколко пъти, изгарящи и нетърпими.От чушки,кисели краставички и пържено.Аз също се наливах с вода и изчаках да преминат.Скоро не съм имала.
Проблемът е нов-надути крайници,чак ме болят.Албуминът и общият белтък са ми ниски,не знам на какво се дължи.Почивката и повдигането на краката не вършат никаква работа при мен.Като ги натисна и пръста ми потъва .Задържам вода,но как да се отърва от нея?

# 418
  • София
А взимате ли нещо за ниския белтък и албумин?
При мен ги имаше няколко пъти, изгарящи и нетърпими.От чушки,кисели краставички и пържено.Аз също се наливах с вода и изчаках да преминат.Скоро не съм имала.
Проблемът е нов-надути крайници,чак ме болят.Албуминът и общият белтък са ми ниски,не знам на какво се дължи.Почивката и повдигането на краката не вършат никаква работа при мен.Като ги натисна и пръста ми потъва .Задържам вода,но как да се отърва от нея?

# 419
Re: киселини

Няколко пъти имах, но най- гадните са от Dominos Pizza 😂🤢

Общи условия

Активация на акаунт