Термин юни 2022 - тема 2

• 59 288
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Аз въпреки, че не знам какво ме очаква от личен опит слушайки приятелки взех да си мисля как не е зле да си почивам и лежа спокойно последните два месеца, защото ще минат бързо, а после сигурно няма да имам тази възможност, та така успокоявам нетърпението си да видя бебчето. Иначе да ви кажа бременността през зимата плюс пандемията с всичките й ограничения ми се струва цяла вечност.. дано поне и през оставащото време ми се разминат вируси, грип, настинки и т.н. Simple Smile

Аз от скоро започнах да пазарувам разни неща, главно дрешки. Споделете сайтове, които вие харесвате Simple Smile

# 436
И аз ,като погледна назад ,все едно е минала цяяла вечност .Пазарувах малко евтинийки от sinsay и от магазина до вкъщи .Вс намалено,т.к ще затваря завинаги,та се възползвах. Голямото пазаруване ни предстои точно след Великден и сега сравнявам навсякъде модели и цени,за да може ,когато отидем в по -големите магазини да сравнявам цените 😂 Иначе мн сайтчета гледам, общо взето зависи какво е търсенето,колички и кошчета за кола онлайн никога не бих купила ,по скоро бебешките принадлежности май разглеждам - https://www.nicollebaby.com/

https://bebche.bg/

https://www.baby.bg/landing/mesec_na_bebeshkoto_hranene/?gclid=C … 9haUaAiAHEALw_wcB

https://barbaronikids.com/product-category/%d0%b1%d0%b5%d0%b1%d0 … a%d0%b8-2/page/4/

Също мн ми харесва тази количка,но е мн скъпа. Надявам се да хвана някакви намаления на колички,които харесвам или да нацалим поне намаления на другите неща,че да може едното да компенсира другото .За количката държим и двамата с мъжа ми да е хубава,но 3000 чак……….

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 15:34 от Mariah 7

# 437
Почти всички дрешки купих от H&M, адски мекички са, според мен са и на добри цени имат си цели сетове от по 3/5 бодита и не си играеш да избираш по отделно, харесвам и Дундьо и Вис Виталис откъде взехме всичко останало от количка, хавлийки, корито, матрак, протектор за матрак. Всички неща дойдоха много бързо (само количката не поръчахме онлайн). Креватче и скрин взех от Икеа - изглеждат доста стабилни и семпли Simple Smile

Аз въпреки, че не знам какво ме очаква от личен опит слушайки приятелки взех да си мисля как не е зле да си почивам и лежа спокойно последните два месеца, защото ще минат бързо, а после сигурно няма да имам тази възможност, та така успокоявам нетърпението си да видя бебчето. Иначе да ви кажа бременността през зимата плюс пандемията с всичките й ограничения ми се струва цяла вечност.. дано поне и през оставащото време ми се разминат вируси, грип, настинки и т.н. Simple Smile

Аз от скоро започнах да пазарувам разни неща, главно дрешки. Споделете сайтове, които вие харесвате Simple Smile

# 438
Аз последно взех четири бодита от Точици, скоро им излезе новата колекция. Много е хубава материята Simple Smile

# 439
И аз съм харесала тази количка. Чух всякакви мнения, включително негативни, но харесам ли нещо трудно се отказвам.
Мисля да заложа на този цвят:

Вярно е, че е доста скъпа, надявам се някъде да я пуснат с поне малко намаление, но надали…

Иначе поръчах два комплекта бодита от Sinsay много са мекички особено за цената им. От сайта на Майорал поръчах няколко комплектчета и бебешки обувчици - много харесвам нещата им и за подарък почти винаги залагам на тях. Купих и някои по-скъпи неща, за които вече в една група за бременни тук ме питаха как едва ли не не ме е срам, та ще споделя само ако някой има интерес към по-скъпи марки. От Истанбул накупихме доста неща - главно памучни бодита и пижамки. Хвърлила съм  око на някои неща от H&M, но се чудя има ли нужда от толкова много дрехи в началото..

Да ви питам някаква козметика ще купувате ли предварително?

# 440
Аз да си кажа ,че адски се изкушавам да си облека бебето в нещо уж по-луксозно и все ми се разтапя сърцето . Без значение по-бюджетно или красивите бебешки рокли. Едно е сигурно ,ще заложа на няколко по -скъпи от тези - “порт бебе”, другите лукс комплекти мн неудобни ми се виждат 😔 ,пък си и повтарям,че няма смисъл да се презапасявам с мн дрехи,бебчетата ги израстват за 2 седм.
Козметика ,до колкото чух в Селена изписвали след раждането и ще питам доктора следващия път,дали е вярно,че нямам търпение да накупя бебешките кремове вече 😂

# 441
Аз с първото дете бях накупила доста дрешки. Тогава работех и в магазин за дрехи в Англия (Праймарк) и не можех да се въздържам като ми хареса нещо. Но изобщо нямаше нужда и бях прекалила май май. В началото растат толкова бързо. Най-удобни са целите бодита пижамки и за смяна и за събличане, за спане и всичко друго ми беше излишно. За момиче както имах и доста роклички ,се оказа ,че са доста непрактични. Освен това всички подаръци включваха дрехи. И така много от тях бяха неносени или по веднъж. А само след месец два вече трябваше следващ размер. Сега съм взела съвсем малко предимно пижамки. Може би някоя друга рокличка ще влезе в употреба,че уж ще е лято,ама в Англия не е кой знае колко топло. Пазя някои и от първата дъщеря. Новородените ѝ дрешки след време направихме на одеалце, много ми допадна идеята има си го за спомен. А големите неща си ги пазим и няма да купуваме,поне от нещо да спестим. Аз започнах и багаж да събирам лека полека. Не знам защо ама като знам,че след две седмици влизам в девети месец и имам чувството,че няма да си дочакам термина този път,ама да видим. Нямам уж предпоставки за по-рано раждане, но нали казват ,че влезем ли в девети, може да е всеки един ден и не се водят вече недоносени. Има ли някоя мама тук с първо бебче ,родено по-рано? Да ви покажа одеалцето от дрешките.

# 442
За бебешка козметика заложих на Weleda. Хареса ми супер изчистения състав на продуктите и се надявам да допадне на кожата на бебчето.

# 443
Вдичко ще вземем предварително. Козметика, количка, дрешки. С ММ и годежния ми пръстен избрахме задружно, какво пък остава за едни детски принадлежности. Няма да го оставя да се чуди и мае сам. Пък, недай си Боже нещо да обърка, после да му трия и сол на главата.
Заедно и толкова.
За козметика залижихме на Биодерма с първото и сме много доволни.
Соня, количката изглежда кожена. Новороденото няма ли да се сварява вътре?

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 18:03 от HappyRSmile

# 444
Здравейте! Има ли мами с папилома вирус на шийката на матката? Ако да как се лекувате и АГ да е споменавал за секцио заради вируса?

# 445
Много ми хареса идеята с одеалнцето ❤
Като съм посещавала Праймарк винаги много са ми харесвали детските комплектчета, дори планирам лятото да поръчам на приятелка която ще си идва към България да донесе нещо, понеже аз няма да стигна до там. Чудя се няма ли най-накрая да направят възможност за онлайн поръчка..

Видях, че в аптеки Гален има намаление на Мустела

Количката е кожена. Питах специално в магазина и твърдят, че циркулацията на въздуха е добра. Плюс в интерес на истината в София дори лятото не съм виждала кой знае какви жеги, за разлика от градовете в южната част на България.

# 446
Включвам се и аз по темата с покупките.
Ако не сте успели да видите в HM има -20% на всичко онлайн, Та се възползвах и поръчах доста неща. От Вис Виталис също- пелени, ръкавички, биберони и други дребни неща.
Количката я купихме преди месец, спряхме се на Peg Perego Book SL и съм много доволна. Много е лека, лесно се сменят модулите, има голям сенник.. абе, страхотна е!
Ваничка ще вземем на Stokke- сгъваемата, изглежда ми доста практична.
Не остана момичета.. колкото се вълнувам, толкова ми е и притеснено ConfusedHeart

# 447
На мен също със сина ми най-удобни бяха целите бодита/пижамки в началото. Той много обичаше да се напишква докато му сменях памперса и тъй като момченцата пишкат нагоре и отива навсякъде, сменях дрехи и подложки за повиване по 5/6 пъти на ден. Аз също мисля да ползвам което мога (да става и за момиче, все пак), но рязко се разминават сезоните, тъй като първото е родено през декември.. Количка, кош за кола, шезлонг, столче за хранене, сгъваема кошара, чувалчета за спане, легло, стерилизатор, помпа си имам и тях ще ползвам. Козметиката, която аз ползвах в началото беше Мустела, но впоследствие харесах много повече Uriage, особено крема против подсичане.

# 448
Здравейте! Има ли мами с папилома вирус на шийката на матката? Ако да как се лекувате и АГ да е споменавал за секцио заради вируса?

Съпругата ми е с папилома външни и също ѝ казаха, че задължително трябва да ражда със секцио. Можело да се зарази бебето при допир и да доведе до проблеми при него.

# 449
Момичета, искам да ви попитам вие как сте с пулса? На мен от два, три дни много ми се вдига 120/130 на моменти, не е постоянно..

Общи условия

Активация на акаунт