Термин юни 2022 - тема 2

• 59 173
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Аз доколкото съм запозната стриите се появяват по-скоро след раждането когато става ясно кожата колко и как ще се прибере.

# 526
По време на първата бременност на мен ми се появиха след раждането. През цялото време се мажех и се хвалех, че нямам. Е след раждането имах доста по корема.
Втората бременност не се мазах с нищо. След раждането имах много малко по корема.
Сега пак не се мажа с нищо, изобщо ми е последна грижа покрай децата. Страшно ми е тежко вече да търча след тях, болни са от 15 дена...

# 527
Стриите де появяват по всяко време,но не трябва да се спира мазането след раждане в никакъв случай . Пък колко ще се появят си зависи и от самата кожа много .

# 528
Здравейте момичета, моето човече е вече на 2, така че подарявам:

бебешко корито Cangaroo със стойка

бебешки повивалник на Икея с мека постелка и калъфки към него.

и бебешко столче за хранене Antilop с мека възглавница и калъфка към него

Всичко е запазено и обгрижено. Намирам се в Плевен, така че ще е по-лесно да ги предам на мами от града и региона, но мога да изпратя и по куриер.

Здравейте, писах ви лс, бих взела ваничката ако не сте я подарили все още, благодаря.

# 529
Абе момичета, аз снощи май получих 2 болезнени контракции, една след друга, не бяха много силни ама си болеше.. И друго да ви се оплача пъпът много ме сърби, от време на време ме наболява съвсеем леко като се опира в дрехите ми. С първата бременност се обърна и така и не се прибра...но не ме е болял или сърбял предния път. На някоя дали и се е случвало ?

# 530
Абе момичета, аз снощи май получих 2 болезнени контракции, една след друга, не бяха много силни ама си болеше.. И друго да ви се оплача пъпът много ме сърби, от време на време ме наболява съвсеем леко като се опира в дрехите ми. С първата бременност се обърна и така и не се прибра...но не ме е болял или сърбял предния път. На някоя дали и се е случвало ?

Моето пъпче е така, много хвръкна на горе и като се опре в блузата ме боли. Гледам с по широка фланела да съм. Отвреме на време и страшно много ме сърби, само си мечтая да го почеша 😁

# 531

Моето пъпче е така, много хвръкна на горе и като се опре в блузата ме боли. Гледам с по широка фланела да съм. Отвреме на време и страшно много ме сърби, само си мечтая да го почеша 😁

Лелеле същата работаа 😀 аз чеша около него 😂😂

# 532
Какво ви е мнението за стягащо бельо след раждане ? Мисля този път да си купя, но не съм наясно изобщо. Има ли мамчета,които са ползвали и са по-информирани ,и има ли ефект ? ☺️☺️

# 533
Какво ви е мнението за стягащо бельо след раждане ? Мисля този път да си купя, но не съм наясно изобщо. Има ли мамчета,които са ползвали и са по-информирани ,и има ли ефект ? ☺☺
Мои приятелки ми препоръчаха задължително след раждане стягащ колан. Имало голям ефект.

# 534
Здравейте мами 🤗❤️ тъй като до сега не съм вземала болнични и съм малко объркана.
Имам от 5.04 до 17.04 и ми го изплатиха но от 18.04 до 27.04 още не са ми го изплатили знаете ли кога се изплаща.
45 дневния ми е от 28.04 до 11.05 и за него ми е интересно.

# 535
Здравейте мами 🤗❤️ тъй като до сега не съм вземала болнични и съм малко объркана.
Имам от 5.04 до 17.04 и ми го изплатиха но от 18.04 до 27.04 още не са ми го изплатили знаете ли кога се изплаща.

Най- вероятно сега на 12 -ти ще ви изплатят втория болничен, а на 19 ти третия.
Но имайте предвид, болничния се изплаща, след като в НОИ се засекат от работодателя и лекаря. Ако някой от страните се забави и се забавя срокът  за изплащане

# 536

Да погледнах вчера този график, но въпросът ми не беше на кой дати изплащат 🤣 имах предвид тъй като имам 2 болнични от един месец единият е изплатен а другият не, дали и вторият ще бъде изплатен този месец или другия ?

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 09:37 от merykristeva98

# 537
Имате ли проблеми с кръвната захар (гестационен диабет)? При нас работата отива на инсулин...

# 538
Имате ли проблеми с кръвната захар (гестационен диабет)? При нас работата отива на инсулин...

А пробвахте ли диета? Какви са нивата на КЗ?

# 539
На пробата от вторият час на теста имах кръвна захар 8.35 и доктора каза да спра да ям сладки и тесто. На 0 час и на 1 час ми бяха в граници.

Общи условия

Активация на акаунт