Труден избор

• 8 896
  • 212
  •   1
Отговори
# 150
Съдейки по предишни постове, връзката е от началото на ноември. А мъжът - срамежлив, поне тогава така се е изявявал.
Пак по предишни постове, не й е лек на авторката животът. Не знам тези притеснения за реакцията на нейните родители дали не са, защото без тяхна помощ няма да се справят.

# 151
  • София
Или щото след втория секс е бременна Anguished

# 152
Никой никого не изкарва някакъв си. Поне моите обвинения са изцяло към авторката, защото макар и двамата да имат задължения да обсъдят как стоят нещата, тя (като потърпевша) трябва да мисли двойно. А тя го е давала айляк. Иначе въпросният мъж има всякакво право, стига все пак да не е крил за ситуацията чак до бременността, а да я е омайвал по някакъв начин. И пак всяка жена трябва да си има едно наум, че в нова връзка другата страна може да е неискрена и затова трябва да се пази. Деца се раждат чак след сериозно обсъждане и консенсус по всички важни въпроси.
За съжаление авторката не само не пише, а даже не е влизала в темата си от вчера. А понеже природата не търпи вакуум, липсата на информация се запълва с хипотези.

# 153
  • Варна
В повечето казуси, дилемата е еднаква. Да се избере по-малкото зло. При подкрепа от родителите, авторката нямаше да има особени колебания.
Ако реши да роди детето, то ще има права и претенции за издръжка.
Юридически мъжа какъв се явява на 13г.дете- братовчед, чичо  вуйчо или хепи батко? Знаете, ли че на подобен принцип се отглеждат деца и без ЕГН?. После, "хуманно" се обучават към джебчийство и проституция.

# 154
Какво излезе, те са двойка от два месеца и половина? Нормално е да не са успели да обсъдят всичко за евентуалния бъдещ брачен живот.

# 155
Съдейки по предишни постове, връзката е от началото на ноември. А мъжът - срамежлив, поне тогава така се е изявявал.
Пак по предишни постове, не й е лек на авторката животът. Не знам тези притеснения за реакцията на нейните родители дали не са, защото без тяхна помощ няма да се справят.
Къде ги видя?

# 156

Какви предишни постове? Авторката има едно единствено мнение и изчезна.

# 157
Какво излезе, те са двойка от два месеца и половина? Нормално е да не са успели да обсъдят всичко за евентуалния бъдещ брачен живот.

Абсолютно. Ненормалното е да се забременява след два месеца и половина връзка.

# 158
Може да е непланирана бременност.

# 159
  • София
То, по- страшното е да е планирана.

# 160
В случая си права.

# 161
Колко време мислите, че ще издържи една такава лъжа?
Като гледам - вече е на минус 7 седмици...

Какво трябва и не трябва за това дете, не решава нито форума, нито авторката. Решава го мъжът. Като не и изнася си нарамва дармите и си заминава- аборт ли ще прави, ще ражда ли, нейна си работа.
Да вземе лирическият герой да си направи вазектомия, че инак ще ръси деца, които не е искал.

Скрит текст:
Божее, изкарахте го чичка, изкарахте го лъжец, защото гадаете и пишете фантасмагории. Може да лъже за 13 годишното, но форума няма как да го знае.
Ако приемем, че отглежда това дете с майка си и братовчедката го е изоставила наистина, не сте ли малко жестоки?

Ако някой ден ми се наложи да отглеждам племенниците ми, също не бих ги делила от своите деца. Това дете (на 13) е свикнало да живее по този начин, сега дали няма да е адска травма мъжа на авторката да го зареже тотално и да го загърби. Тези деца ще имат разлика 13-14 години... едното докато се изучи, другото ще е още малко.

Според мен основно я притеснява, че мама и тати не одобряват "чичката". А 10 г са нищо разлика.
Айде и тук. Да се отдели батко да създаде семейство е най-нормалното нещо. Ся, ако батко иска само секс и лапето идва на помощ - и това лично от роден баща съм го виждала, не от батко с братовчедка - лошо.

# 162
Може да е непланирана бременност.

Именно, от лекомислие и липса на пазене. Виж ако беше планирана вече нямам  думи.

# 163
Авторката няма ли да влезе поне от любопитство в темата си? Иначе ние си пишем.

# 164
То се чете и отвън.
Пък знаем ли с колко профила  е.

Общи условия

Активация на акаунт