Труден избор

• 8 893
  • 212
  •   1
Отговори
# 165
То се чете и отвън.
Пък знаем ли с колко профила  е.
Да напише нещо, де😂. Да даде тон за нови размисли.

# 166
То не пречи да пише и дава тон, но... от друг профил. Simple Smile

# 167
Или същия - анонимно.

# 168
Същия не става, отразява се влизането.

# 169
Може да е непланирана бременност.

Именно, от лекомислие и липса на пазене. Виж ако беше планирана вече нямам  думи.

Сигурно са пийнали, страстите са се разгорещили, мисълта е спряла дейност и хоопаля...

# 170
Ами недай се боже ако един ден стане така, че тя си има детенце и се разделят с бащата и после си намери друг как би се почувствала тя ако другия мисли както нея сега.... Тя би ли делила децата си и какво ще каже на другия в такъв случай...

# 171
  • София

Ооо, авторката влезнА, прочете, не ѝ харесАха отговорите и пак изчезна, без дума да обели.

# 172
Ами недай се боже ако един ден стане така, че тя си има детенце и се разделят с бащата и после си намери друг как би се почувствала тя ако другия мисли както нея сега.... Тя би ли делила децата си и какво ще каже на другия в такъв случай...
Много сложни въпроси задаваш. Средностатистическият хомосапиенс мисли и усеща тези неща, само когато собственият г*з е в такава ситуация.

# 173
Много сложни въпроси задаваш. Средностатистическият хомосапиенс мисли и усеща тези неща, само когато собственият г*з е в такава ситуация.
[/quote]
Може би, защото аз си имам дете от първия нещастник с който бях и сега си имам друго от мъжът ми и...не бих позволила на никой да ми дели децата... За щастие мъжът ми е прекрасен пу, пу да не се урчасам. И ако не го беше приел със сигурност нямаше да съм с него...

# 174
Племенникът и братовчедката на мъжа ми не са мои деца. За какво точно делене на нечии деца става дума?

# 175
  • София
По тази логика (ако единият има деца) и децата на мъжа ти не са твои деца, твоите не са негови. То и вие не сте си никакви с мъжа.
Осиновените деца пък са напълно чужди.
Сега се замислих, понеже съм бременна от донорска яйцеклетка, то и бъдещото ми дете не е мое.
След като детето е прието в семейството и се смята за свое, твърде нагло е някой, който е наоколо от 2 месеца, да предявява претенции детето да спре да бъде смятано за свое.

# 176
Не виждам лирическата героиня да предявява такива претенции.
Плюс това детето е гледано от няколко човека. Не знам защо решихте, че лирическият герой му се води татко на възраст 21-22, а не голям брат, пък свекървата и свекърът да са родители.

# 177
Защото детето не е отгледано от няколко човека, а от него и майка му. Поне това е написано ясно.

# 178
Да? Не е ли очевидно?

# 179
Явно за теб не е. Човекът е живял 13 години с това дете, грижил се е за него, няма нищо по-логично от това да не иска да го дели.

Общи условия

Активация на акаунт