ИЗДИРВА СЕ ТОВА МОМЧЕ - МОЛЯ ПОГЛЕДНЕТЕ!

• 50 185
  • 359
  •   1
Отговори
# 255
темата е от 2006, но все пак да напиша
преди 2 седмици, видях момче, което много прилича на Емо,
от снимката с дългата коса, но по къса
беше прибрана зад ушите
момчето беше в кафе на главната, до дупките, на подземния етаж
/съжалявам, че не знам името, но някоя мама от Бургас ще се сети/
беше с други 2 момчета
забелязах го, защото съм го виждала и преди, и ми се стори познат
какво става с медиите в Бургас? публикувана ли е била снимката му?
не съм звъняла на родителите, за да не се дават напразни надежди,
но съм физиономистка,
дано да е бил той, поне е жив и здрав  Praynig

Тази вечер ще предам обезателно на родителите  Peace

Дано е той и да е жив и здрав  Praynig Praynig Praynig

# 256
Кафето, което е на мястото на бившата руска книжарница и Унисона ли? Мисля, че и сега се казва така кафе "Унисон".

# 257

Искрено се надявам да е жив и здрав и много скоро да го откриете успех!!! Praynig

# 258
Какво стана?  Praynig

# 259
Дано всичко да е наред с момчето. Съветвам те да се обърнеш към медиите, щом полицията нищо не прави. СТискам палци и ще се моля за него.

# 260
  • Пловдив
КАКВО СТАНА СИЛВЕ ?

# 261
Опитвам се да се свържа /и аз и близките/ с момичето, което смята че го е видяло за да уточним за кое кафе става дума  и да се предприемат съответните действия.

# 262
Sillveto , къде си? тук има развитие
наистина ли има говорен дефект това момче, възможно ли е да във Велико Търново, наистина ли родителите правят всичко за да го намерят?

Емилиян няма говорен дефект. 2005 година през октомври той започна следването си във Велико Търново. Малко вероятно е да е бил той на спирката до университета.

# 263
темата е от 2006, но все пак да напиша
преди 2 седмици, видях момче, което много прилича на Емо,
от снимката с дългата коса, но по къса
беше прибрана зад ушите
момчето беше в кафе на главната, до дупките, на подземния етаж
/съжалявам, че не знам името, но някоя мама от Бургас ще се сети/
беше с други 2 момчета
забелязах го, защото съм го виждала и преди, и ми се стори познат
какво става с медиите в Бургас? публикувана ли е била снимката му?
не съм звъняла на родителите, за да не се дават напразни надежди,
но съм физиономистка,
дано да е бил той, поне е жив и здрав  Praynig

Много Ви моля, пишете адреса на заведението, където сте видяли момчето. Дано да е то! Но за да се установи това, трябва да се отиде на място и да се провери при сервитьорите или притежателите на заведението! Също и на полицията трябва да се даде някакъв адрес. За човек, който не е от Бургас "на главната до дупките" е твърде неопределено! Много Ви моля!

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 04:21 от BG-Mamma

# 264
                  В темата за Маделин - изчезналото момиченце се развиват разни неща за ДжиПиЕс и ДНК... Може пък да не са толкова смешни, колкото аз ги приех... Не може ли да опитате да се свържете с човека с машинката? Отдавна не съм давала толкова откачено предложение, но не се бъзикам...
Какъв е този човек с машинката, как се прилага това ДжиПиЕс???

# 265
Ами в случая с изчезналата Маделин те наеха един човек, който твърдеше, че има уред с който засича ДНК-то на търсения човек. Не се сещам какъв беше по националност, но май не успя да каже нещо конкретно за момиченцето... Нека ако има по-запознати да допълват.

# 266

Искрено се надявам да е жив и здрав и много скоро да го откриете успех!!! Praynig

Peace
Ще се моля наистина да е той Praynig

# 267
Сви ми се сърцето. Минало е време,а не е дадена голяма гласност.Знам,че родители,близки и познати са направили каквото е по силите им.Моля се с вас. Не е единственния случай за съжаление.Няма ли някаква организация ,занимаваща се с такива случаи?Аз лично познавам един родител,който очаква детето си доста години вече.Болката е огромна................Мило семейство,бъдете силни.

# 268
  • София
Ох,съчувствам на роднините!Дано скоро се намери! Praynig

# 269
Дано скоро се намери момчето живо и здраво!

Общи условия

Активация на акаунт